Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εξεταση Θρομβοφιλιας

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια, να σασ ρωτησω εχει κανει καμμια σασ την εξεταση θρομβοφιλιας σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο; και εαν ναι σε ποιο; παιρνεισ απλα τηλ και κλεινεισ ραντεβου;

την αλλη δευτερα εχω ραντεβου στο λαικο με μια γιατρο, η οποια απο οτι μ ειπε ο γυναικολογοσ μου θεωρειται τοπ, στο θεμα τησ θρομβοφιλιας, αλλα απο οτι καταλαβα απλα θα με δει...δεν θα μου παρει αιμα εκεινη τη μερα για την εξεταση...λογικα θα μου τη γραψει να παω να την κανω εξω, αλλα ειναι πολυ ακριβη και δεν θελω να δωσω 500+ ευρω...

την εχει κανει καμμια στο λαικο νοσοκομειο λοιπον την (τις) εξεταση-εις θρομβοφιλιας;

ευχαριστωωω

Διαφημίσεις

reputation_balance.gif

Εξεταση Θρομβοφιλιας

Καλημερα κοριτσια, να σασ ρωτησω εχει κανει καμμια σασ την εξεταση θρομβοφιλιας σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο; και εαν ναι σε ποιο; παιρνεισ απλα τηλ και κλεινεισ ραντεβου;

την αλλη δευτερα εχω ραντεβου στο λαικο με μια γιατρο, η οποια απο οτι μ ειπε ο γυναικολογοσ μου θεωρειται τοπ, στο θεμα τησ θρομβοφιλιας, αλλα απο οτι καταλαβα απλα θα με δει...δεν θα μου παρει αιμα εκεινη τη μερα για την εξεταση...λογικα θα μου τη γραψει να παω να την κανω εξω, αλλα ειναι πολυ ακριβη και δεν θελω να δωσω 500+ ευρω...

την εχει κανει καμμια στο λαικο νοσοκομειο λοιπον την (τις) εξεταση-εις θρομβοφιλιας;

ευχαριστωωω

εγω εκανα τιε εξετασεις την προηγουμενη εβδομαδα στο λαικο. ειχα κλεισει το ραντεβου πριν απο κανα τριμηνο. Πληρωσα 700€ και το ταμειο μου μου καλυψε τα 400 περιπου (τσμεδε) γιατι μου ειπαν οτι δεν καλυπτουν όλο το ποσο καποιων εξετάσεων απ αυτες.

Γενικα στο λαικο οι εξετασεις ειναι πακετο και δεν μπορεις να διαλεξεις καποιες απο αυτες. ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι μπορουσα να κανω πολυ λιγοτερες απο το πακετο του λαικου, αν το ηξερα θα ειχα παει ιασω, θα ειχα κανει τις απαιτουμενες (κατα το γιατρο μου και για την δικη μου την περιπτωση βεβαια) και θα ειχα γλυτωσει και την αναμονη

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Καλημέρα κι εγώ τσμεδε εχω.. 700 ευρωωωωωω;;; Παρά πολλά ρε συ!!

Τι δικαιολογία σου γράψαμε στις εξετάσεις; Δλδ για

πιο λόγο τις έκανες; Μπορείς να μ πεις και

για ποιες εξετάσεις από το πακέτο δεν

πήρες πίσω τα 300 ευρο από το τσμεδε;!!!

Εγώ έχω αύριο ραντεβού με την αιματολογο εκεί, κοτση λέγεται

υποθέτω τα ίδια θα μας γράψει γι αυτό ρωτάω...:-(

στο πακετο εξετασεων του λαικου υπαρχουν οι

MTHFR 677CT, MTHFR A 1298C και αλλη μια που δεν τη βρισκω και που ξεκιναει απο Μ... , οι οποιες στοιχιζουν στο λαικο 300€ η καθε μια, αλλα το τσμεδε σου καλυπτει τα 100€.(οχι ολο το ποσο δηλαδη και οταν μπηκα στο τσμεδε μεσα απο το γκισε και ρωτησα το γιατρο μου ειπε οτι σας καλυπτει το ταμειο αλλα με μικροτερο ποσο :confused:).

ο γιατρος (ο απλος γυναικολογος μου δηλαδη) στο παραπεμπτικο ειχε γραψει καθεξιν αποβολες μαζι με τις εξετασεις που μου ειχε στειλει με φαξ το λαικο οταν εκλεισα το ραντεβου.

παντως στο λαικο, την ημερα των εξετασεων μιλησα με μια γιατρο που της ειπα ψεματα οτι ειχα τρεις αποβολες, ενω ειχα μονο μια και απλα μου εκανε την εξεταση. το ψεμα σε αυτην τελικα δεν επρεπε να το ειχα πει γιατι αφου ειχα ηδη πληρωσει στο ταμειο 700 ευρουλακια δε νομιζω οτι μετα δε θα μου εκαναν την εξεταση.

επισης εκτος απο τα 700€ με στειλανε και στο παραρτημα του λαικου για κατι εξετασεις καρδιολιπινης και εκει εδωσα αλλα 38€ απο τα οποια το τσμεδε μου εδωσε τα 19€...

τρεχα γυρευε, ελπιζω να μην σε μπερδεψα

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι με μπερδεψεσ λιγο βρε κοπελα μου.. γτ ειπεσ ψεματα στη γιατρο για 3 καθεξιν αποβολές; μηπωσ γι αυτο σου εγραψε και παρα πολλεσ εξετασεισ; εγω μια παλλινδρομη κυηση ειχα η καημενη... τεσπα...αυριο το απογευμα ποθ εχω ραντεβου στο λαικο θα ενημερωθω..αλλα 700 ευρο μου φαινονται πολλα για εναν απλο ελεγχο!!εμενα ο γυναικολογοσ παραπεμπτικο δεν μου εδωσε, θα παρω απο την αιματολογο εκει παραπεμπτικο και θα τουσ παω το πακετακι στο τσμεδε...υποθετω αιμοληψια εκανεσ στο λαικο το πρωι ετσι;ρε που μπλεξαμε...

χιλια συγγνωμη, οι εξετασεις εχουν 150€ η μια και το τσμεδε καλυπτει τα 50 απο τα 150, συνολο 300 € που πληρωσα μονη μου. εδωσα 700, πηρα πισω 400€.

ειπα ψεματα, κακως, γιατι τα ταμεια (συμπεριλαμβανομενου και του τσμεδε) για να σου καλυψουν τισ εξετασεις, πρεπει να εχεις 3 παλινδρομες. Συγκεκριμενα στο τσμεδε στο κεντρο της αθηνας βολευονται με ενα παραπεμπτικο που γραφει καθεξιν αποβολες, στο τσμεδε αγ. παρασκευης, που ειχα ρωτησει το γιατρο, μου ειχε πει να γραφει το παραπεμτικο ποσες ακριβως παλινδρομες ειχα.

ναι αιμοληψια εκανα το πρωι, και τις εξετασεις - το πακετο που λεμε- μου το ειχαν στειλει με φαξ οταν εκλεισα το ραντεβου για να μου το γραψει ο γιατρος μου.

ο γιατρος μου ειχε γραψει πολυ λιγοτερες εξετασεις απο το πακετο, οταν λοιπον πηγα στο λαικο την ημερα του ραντεβου και τους ζητησα να κανω λιγοτερες, μου ειπαν οτι εμεις εδω κανουμε ή το πακετο ή καθόλου.

αυτα, ελπιζω να σε ξεμπερδεψα :), τουλαχιστον, προσπαθησα!

καλη επιτυχια!!

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png