Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ειμαι θερμη υποστηρικτης και χρηστης του συστηματος ομαδικων αγορων απο τα αντιστοιχα σαιτ και ως τωρα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.Τωρα ομως την πατησα (και ειμαι και μαθηματικος τρομαρα μου).

Αγορασα την προσφορα της golden deals για τα κομμωτηρια bella rosa - μαζι με αλλες 1120 κυριες.Η ισχυς παραταθηκε για τις 18/12/2011.

http://www.goldendeals.gr/deals/35euros-bella-rosa

Συνολο λοιπον 1121 κουπονια τα οποια περιλαμβανουν μεταξυ αλλων 5 χτενισματα και 5 hairspa,ητοι 5605 χτενισματα+spa.Υπηρχε ομως στους ορους η συνθηκη οτι το πολυ 20 ατομα καθε ημερα θα κανουν χρηση της προσφορας,στην οποια δεν εδωσα την σημασια που επρεπε.Ειδικα για το hairspa υπαρχει μονο ενας λουτηρας και η διαδικασια κραταει μιση ωρα.Αρα σε μερες οπως η Δευτερα και η Τεταρτη μαθηματικα δεν μπορουν να εξυπηρετηθουν ουτε αυτες οι 20 πελατισσες.Να σας πω οτι απο τοτε που την αγορασα εχω κανει χρηση μονο μια φορα,οποτε προσπαθησω για ραντεβου για κατι που θα μου τυχει δεν εχω βρει ποτε και σημερα που εκλεισα μονο για χτενισμα μου ειπαν οτι κακως δεν ανεφερα οτι ειμαι απο την golden deals γιατι τα 20 ραντεβου ειχαν ηδη κλεισει και οι υπολοιπες ειναι 'κανονικες πελατισες'(λογια της κοπελας στην ρεσεψιον) σε αντιθεση με εμας τα κοροιδα της προσφορας (λογια δικα μου).Να καταλαβω το να μην παρεις την θεση μιας 'κανονικης πελατισσας' αλλα εφοσον υπαρχει κενο η εμμονη στις 20 την ημερα μου φαινεται περιεργη.Το κουπονι μου το κρατησαν στην πρωτη επισκεψη και θα πρεπει να δειχνω την ταυτοτητα μου για τις υπολοιπες και την αποδειξη θα μου την δωσουν οταν ολοκληρωσω τις υπηρεσιες.Να κανω και ενα τελευταιο υπολογισμο :1121 κουπονια με 35 ευρω το ενα ειναι 39.235 ευρω που εχουν ηδη εισπραχθει.

Προσοχη λοιπον στο τι αγοραζουμε.

Διαφημίσεις

εμενα μου συνεβει το εξης :

αγορασα προσφορα για αποτριχωση και οταν πηρα τηλ για ραντεβου μου ειπαν οτι ειναι γεματα τα ραντεβου τους.

την επομενη μερα που πηγα επι τοπου και ζητησα ραντεβου χωρις να πω οτι ειναι απο την προσφορα μου εκλεισε κανονικα και μαλιστα ηταν κενα τα ραντεβου για ολη την ημερα.

κοριτσακια μου!

Έχω παρατηρήσει πως πρέπει να κοιτάμε πόσες αγορες εχουν γινει.

Μανικιουρ-πεντικιουρ που αγορασα εγω-δεν μπορώ να πω ειναι ευγενέστατοι οσοι μου μιλουν- εκλεισα απο αρχές Ιουνίου για τέλη Ιουλίου...και ευχαριστημένη είμαι!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

εγώ πήρα πάντως τα κουπόνια για το αττικό ζωολογικό πάρκο με 50% και περιμένω κάτι σε αποτρίχωση λαισερ..αλλά δεν έχω άλλη εμπειρία .

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

τα λεφτα τα παιρνουν αφου πρωτα αυτοι που εχουν αγορασει κουπονι ολοκληρωσουν την προσφορα δεν πληρωνονται προκαταβολικα και τα μισα λεφτα απο αυτο που ηταν οι προσφορα τα κραταει το σιτε γι αυτο και συμπεριφερονται ετσι πιο πολυ για διαφημιση το κανουν οχι για κερδος

Απο την στιγμη που σου δηλωνει απο την αρχη της προσφορας οτι εξυπηρετει 20 ατομα μεσω προσφορας, δεν φταινε αυτοι σε τιποτα......Το οτι την προσφορα την αγορασανε 1000+ ατομα, ποιον να πρωτο εξυπηρετησουνε?

Δεν φταινε παντα οι αλλοι....Και οταν ειχα εγω προβλημα με συγκεκριμενη προσφορα απλα πηρα τηλ στην εταιρεια π.χ. golden deals και μιλησανε αυτοι μαζι τους...Παρτους τηλεφωνο και διαμαρτυρησου.....