Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σεξουαλικό πρόβλημα

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, με λένε Μαρία και το πρόβλημά μου είναι ότι δεν απολαμβάνω το σεξ. Είχα σεξουαλικές επαφές με το αγόρι μου για περίπου 7 μήνες και ενώ είχα επιθυμία για σεξ, εκείνη την ώρα δεν αισθανόμουν τίποτα το ιδιαίτερο από σωματικής πλευράς,εκτός από 1-2 εξαιρέσεις. πάντα στις αρχές της επαφής,κάποιες φορές και κατά τη διάρκεια,ένιωθα ελαφρό πόνο αλλά μετά συνήθιζα. δεν είχα ποτέ εμπειρία με άλλο σύντροφο. έχω πάει σε γυναικολόγο και το μόνο που βρήκε ήταν μια ελαφρά οπίσθια κλίση της μήτρας, που μάλλον δεν αποτελεί λόγο πόνου, ή μη απόλαυσης. δεν έχω κάποια συγκεκριμένη απορία όπως βλέπετε, απλά ήθελα να μάθω αν υπάρχει άλλο παρόμοιο πρόβλημα ή αν έχετε κάποια συμβουλή! ευχαριστώ προκαταβολικά!:)

Διαφημίσεις

πως να σου το πω βρε παιδι μου?:oops:μηπως δεν ταιριαζετε σεξουαλικα με το συντροφο σου?

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

beloved, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..:)κατ΄αρχάς να πω ότι δεν είμαστε πια μαζί αλλά αυτό δεν έχει σημασία.. ;)τι εννοείς να ταιριάζουμε σεξουαλικά όμως; ρωτάω από καθαρή απειρία:wink:είναι δυνατό δύο άνθρωποι που νιώθουν πράγματα ο ένας για τον άλλο να μην ταιριάζουν;και γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;θέλω να πω,εγκεφαλικά το σεξ με ικανοποιούσε νομίζω, σωματικό ήταν το πρόβλημα...για αυτό ανησυχώ ότι ίσως έχω οργανικό πρόβλημα...

σιγα καλε μην εχεις οργανικο προβλημα!χρειαζεται χρονος για να βρεις ολες τις ερωτεγενεις σου ζωνες κ καποιον που να ξερει τι κανει οχι μονο να κοιτα να ευχαριστηθει.σιγα σιγα.οσο για το αλλο δεν σου εχει τυχει νανιωθεις τρελη ελξη για καποιον σωματικα κ νοητικα-πνευματικα να μην υπαρχει τιποτα?γιατι να μην μπορει να ισχυσει κ το αναποδο???

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Να πω την αλήθεια δεν μου έχει τύχει,είμαι λίγο ανάποδη εγώ, αν μου αρέσει ο χαρακτήρας του άλλου,μου αρέσει και σαν άντρας μετά,δεν πάει να είναι ο Κουασιμόδος!!ελπίζω πραγματικά να είναι όπως τα λες,γιατί μου ήταν τόσο ''ουδέτερο'' μέχρι τώρα το σεξ σωματικά,που πραγματικά δεν ξέρω με ποιο τρόπο θα μπορούσα να νιώσω κάτι άλλο..ούτε άσχημο ούτε ωραίο,ουδέτερο,χωρίς αίσθηση..:oops:ευχαριστώ πολύ πάντως:D

Διαφημίσεις

Ναι βρε εμεις οι γυναίκες θέλουμε λίγο χρόνο και "εξάσκηση" για να μπούμε στο παιχνίδι και να το απολαμβάνουμε πραγματικά. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα απλα πιστευω οτι ειναι λίγο νωρίς ΚΑΙ δεν ήταν ο κατάλληλος.

Μαρία δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά μάλλον είναι από τις πρώτες φορές......

Στις γυναίκες τα πράγματα είναι ...αργά....

Έχουμε και το αγχος της εγκυμοσύνης και τις ανασφάλειες με το σώμα και εκείνη την στιγμή ενδόμυχα δεν αφηνόμαστε.....(οι πιθανές αιτίες...)

Επιπλέον οι άντρες...των 18...20....25....δεν είναι και τόσο ...γνώστες ώστε να ικανοποιήσουν μια γυναίκα (άσχετα που το παίζουν γυμνασμένα ...κορμιά...)

Τέλος πολλές φορές το σώμα μας ειδοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά με την ...σχέση...(αλάνθαστος κριτής.....)

Άρα δεν νομίζω ότι είναι οργανικό.....με τον καιρό θα αφήνεσαι πιο πολύ, θα μάθεις και εσύ και στον σύντροφό σου τι ΣΟΥ αρέσει και θα το ΖΗΤΑΣ και θα αγαπήσεις το σώμα σου όπως είναι (και σε όποιον αρέσει στην τελική....) και παίρνε μέτρα αντισύλληψης για να περιορίσεις και αυτό το στρες.....

Όλα θα πάνε καλά!!!!;)

είμαι στα 19, ήταν η 1η σχέση,βέβαια οι φορές ήταν κάμποσες...:oops: άγχος για εγκυμοσύνη δεν είχα εκείνη την ώρα, λόγω προφυλάξεων...με το σώμα δεν έχω κανένα πρόβλημα όχι γιατί είμαι καμιά κορμάρα(είμαι κοντή και αδύνατη:))αλλά γιατί το αγόρι μου με έκανε να νιώθω άνετα! βασικά επειδή δεν έχω άλλες εμπειρίες δεν μπορώ να ξέρω αν το πρόβλημα είναι γενικό, κρίνω μόνο από αυτά που ένιωθα και λέω ότι δεν είχαν προοπτική βελτίωσης! αλλά με ΄΄καθησυχάσατε΄΄ κάπως γιατί βλέπω πως πιστεύετε πως το σεξ είναι δυναμική διαδικασία και πως δεν χρειάζεται μόνο να επιθυμείς και να αγαπάς τον σύντροφο σου...εγώ αυτή τη γνώμη είχα..θα δούμε!πάντως ευχαριστώ πολύ που μέσα σε όλα τα καθημερινά προβλήματα σας μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε!

με καλυψατε απολυτα!!!και ναι κοριτσακι μου, υπαρχει περιπτωση να νιωσεις απιστευτη ελξη για εναν ανθρωπο και οταν φτασεις στο κρεβατι μαζι του να μην θελεις να τον ξαναδεις!!!παιζει πρωταρχικο ρολο σε μια σχεση το σεξ, ποσο μαλιστα το καλο σεξ!!!εσυ να παιρνεις τις προφυλαξεις σου οπως ειπαν και οι προλαλησσασες και μην αγχωνεσαι για τιποτα, δεν ειναι οργανικο το προβλημα.

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

την καλημέρα μου!!!!κοίτα κι εγω 19 ήμουν με τον πρώτο μου αλλά και με τον επόμενο δεν είχα καμία ευχαρίστηση...σε σημείο που νόμιζα οτι ήμουν ανοργασμικιά!!!!!:mad::mad:

αργότερα κατάλαβα πως αφ'ενός μεν το σώμα μου προσαρμοζόταν σε μια νέα κατάσταση αφ'ετέρου είχα φαγωθεί να "το κάνω" σώνει και ντε γιατί είχα μείνει η τελευταία των Μο"ι"κανών οπότε ούτε στον εαυτό μου έδωσα ευκαιρία να προσαρμοστεί...

όταν έκανα έρωτα πρώτη φορά με έναν άνθρωπο που λάτρεψα είδα πόσο τέλειο είναι...γλυκό και "βρώμικο" μαζί....

δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και σιγά σιγά θα δεις οτι θα καλυτερεύει...

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή riniw (σόρι κιόλας για την ερώτηση) εννοείς ότι με τους πρώτους δεν ένιωθες τίποτα ωραίο στο σεξ,σου ήταν τελείως άχρωμο, ή σου άρεσε και απλά δεν μπορούσε να,χμμ, κορυφωθεί:oops: αυτό που ένιωθες;γιατί με εμένα συνέβαινε το πρώτο και αυτό είναι το παράξενο..

πως να σου το πω βρε παιδι μου?:oops:μηπως δεν ταιριαζετε σεξουαλικα με το συντροφο σου?

θα συμφωνησω με την beloved :wink:

Πως να το πω κι εγω....:oops:

Δεν κανουν ολες οι συσκευες για την ιδια πριζα...αν με πιανεις....:mrgreen:

Δηλαδή riniw (σόρι κιόλας για την ερώτηση) εννοείς ότι με τους πρώτους δεν ένιωθες τίποτα ωραίο στο σεξ,σου ήταν τελείως άχρωμο, ή σου άρεσε και απλά δεν μπορούσε να,χμμ, κορυφωθεί:oops: αυτό που ένιωθες;γιατί με εμένα συνέβαινε το πρώτο και αυτό είναι το παράξενο..

και τα δυο...απ'τη στιγμη που ήταν τελείως άχρωμο πως να κορυφωθεί;μην το σκέφτεσαι...ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις τώρα είσαι αγχωμένη με πολλά όσον αφορά το σεξ..με το πως βλέπεις έναν άντρα γυμνό,με το πως σε βλέπει γυμνή,αν έχεις κάποιο ψεγάδι (στα μάτια σου γιατί αυτοί μια τρύπα βλέπουν-σορυ κιόλας!!!) που ακόμα δε τα έχεις συνειδητοποιήσει...

το καλύτερο για να συνειδητοποιήσεις τί σου γίνεται είναι σε άσχετη φάση να αναπολήσεις εκείνες τις στιγμές να δεις πως αισθάνεσαι όταν θα είσαι μόνη σου χωρίς να σε παρατηρεί κανείς...σιγά σιγά και με επόμενο σύντροφο το σώμα σου θα αρχίσει να ανταποκρίνεται αυτόματα,πάντως....κι επειδή οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το τι αισθάνεσαι,τί σου βγάζει ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου...π.χ. αλλιώς θα ευχαριστιθείς ένα one night stand αλλιώς το να κάνεις έρωτα μ'εναν άνθρωπο που σε γεμίζει,σε συμπλήρώνει

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Στα 19 μου ένιωθα και είχα τις ίδιες απορίες με εσένα,καθώς επίσης και τα ίσια άγχη.Περνώντας τα χρόνια γίνεται όλο και πιο τέλειο και κάθε φορά αισθάνομαι ότι ήταν η καλύτερη.Α και ο σύντροφος ίδιος από τότε

rQGhp3.png

Active member,μου αρέσει ο τρόπος που το θέτεις,μπουχαχα! riniw ευχαριστώ,αν και ένιωθα πράγματα για αυτόν,οπότε:? εντάξει,δεν ήμουνα και τρελά ερωτευμένη και είχε προβλήματα η σχέση εφόσον χωρίσαμε κιόλας,αλλά ένιωθα και ακόμα νιώθω ξεχωριστά.. dalia, είναι πολύ όμορφο αυτό, εύχομαι να συνεχίσετε έτσι!;) ευχαριστώ πολύ όλες τις κοπέλες:-)να είστε καλά:-)

Διαφημίσεις

Η δικιά μου συμβουλή, δεν θέλει άγχος. Θυμάμαι όταν ήμουνα στην ίδια ηλικία, ένιωθα ότι δεν το ευχαριστιόμουν καθόλου και ήταν απόλυτα φυσιολογικό.Με τα χρόνια γίνεται καλύτερο. Αν το σκεφτείς, ούτε εσύ η ίδια δεν ξέρεις ακόμα το σώμα σου, οπότε πώς να νιώσεις καλά με όλη την πράξη; Πίστεψέ με δεν έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα αλλά αν συνεχίσεις να το σκέφτεσαι μπορεί να το προκαλέσεις στον εαυτό σου. Την επόμενη φορά απλώς χαλάρωσε, να μην σε απασχολεί τίποτα και να λες στον σύντροφό σου τι σε ευχαριστεί. Οι άντρες το θέλουν αυτό.

Όμως πάνω από όλα προφύλαξη.

s-age.pngs-age.png

Καλησπέρα σε όλους, με λένε Μαρία και το πρόβλημά μου είναι ότι δεν απολαμβάνω το σεξ. Είχα σεξουαλικές επαφές με το αγόρι μου για περίπου 7 μήνες και ενώ είχα επιθυμία για σεξ, εκείνη την ώρα δεν αισθανόμουν τίποτα το ιδιαίτερο από σωματικής πλευράς,εκτός από 1-2 εξαιρέσεις. πάντα στις αρχές της επαφής,κάποιες φορές και κατά τη διάρκεια,ένιωθα ελαφρό πόνο αλλά μετά συνήθιζα. δεν είχα ποτέ εμπειρία με άλλο σύντροφο. έχω πάει σε γυναικολόγο και το μόνο που βρήκε ήταν μια ελαφρά οπίσθια κλίση της μήτρας, που μάλλον δεν αποτελεί λόγο πόνου, ή μη απόλαυσης. δεν έχω κάποια συγκεκριμένη απορία όπως βλέπετε, απλά ήθελα να μάθω αν υπάρχει άλλο παρόμοιο πρόβλημα ή αν έχετε κάποια συμβουλή! ευχαριστώ προκαταβολικά!

Kαλημέρα! Όλα αυτά είναι πολύ φυσιολογικά. Οι γυναίκες είμαστε (σωματικά και ψυχολογικά) λίγο πιο πολύπλοκες από τους άντρες στο τί χρειαζόμαστε για να λάβουμε ικανοποίηση. Αυτό για να επιτευχθεί πέρα από το ότι θέλει χρόνο και εμπειρίες (σωστά λένε πως η καλύτερη σεξουαλική περίοδος για τη γυναίκα είναι από τα 30 και πάνω, μη σου πω από τα 40) χρειαζεται δύο βασικά πράγματα. Τόσο το αγόρι όσο και το κορίτσι (βασικό αυτό το δεύτερο) να ξέρουν κάπως τα σώματά τους, και να είναι πρόθυμα να ασχοληθούν με αυτά. Ιδίως το κορίτσι πρέπει πρώτα να 'ψαχθεί' μόνο του ώστε να οδηγήσει και το άπειρο αγόρι. Γιατί μη νομίζεις οι άνδρες αργούν ποοοοοολύ να καταλάβουν τί κάνεις για να ευχαριστηθεί μία γυναίκα στο κρεβάτι. Νομίζουν πως επειδή ευχαριστιούνται οι ίδιοι ευχαριστιέται κι εκείνη. Εμείς δε, είμαστε ηλίθιες γιατί τους αφήνουμε να το πιστεύουν (συνήθως μάλιστα αναρωτιόμαστε 'μήπως φταίω εγώ κ.λ.π') οπότε φαύλος κύκλος.

Είσαι πολύ νέα, απόλαυσε την ανακάλυψη του σώματος και της σεξουαλικότητάς σου! Σιγά σιγά και όσο γίνεται με 'κατάλληλους' συντρόφους.

Να είσαι καλά!

Το σεξ θέλει:

1. Χαλάρωση

2. Φαντασία

3. Εμπειρία (και από τη δική σου μεριά για να ξέρεις τι θες, τι σε ικανοποιεί και να το διεκδικείς)

Μετά... Αλληλούια...

ΥΓ: Επικουρικά στα παραπάνω δρουν ένα καλό δείπνο με καλό κρασάκι. Για πολύυυυυ χαλάρωση...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Καλησπέρα! Η αλήθεια είναι πως το να γνωρίσω το σώμα μου με τρόπο που θα με βοηθήσει να απολαμβάνω το σεξ είναι κάτι που δεν ξέρω πως να το κάνω.(το λέω αυτό γιατί έχω ''ψαχτεί'' μόνη μου και με αποτελέσματα μπορώ να πω,αλλά με τον τρόπο του άμεσου αυτοερεθισμού,ενώ στο σεξ αυτό καθ'αυτό συμμετέχει άλλη περιοχή:oops:)Λοιπόν ας μην συνεχίσω γιατί γράφω όλο και πιο τολμηρά πράγματα και θα κοκκινίσω!!! Όπως και να έχει θα εμπιστευτώ αυτά που μου λέτε και θα περιμένω να δω πως θα είναι οι σχέσεις μου στο μέλλον(κάτι μου λέει ότι αυτό θα αργήσει λίγο γιατί ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον φίλο μου)..σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας! να είστε όλες καλά!