Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προβλημα με το ενδομητριο

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια,

αν μπορειτε να με βοηθησετε!

Στα μεσα Μαιου μου ηρθε περιοδος και θα ξεκινουσα εξωσωματικη με κατεψυγμενα.

Ο γιατρος μου χορηγησε cyclacur αρχικα 4 την ημερα και πιο μετα 6 την ημερα.

Την 17η μερα του κυκλου μου ξαναηρθε περιοδος δηλαδη 4 Ιουνιου και αυτο επειδη ξεχασα να παρω ενα βραδυ τα χαπακια μου,ετσι ειπε ο γιατρος και ξαναξεκινησα τα cyclacur την 4η μερα περιοδου.

Την 13η μερα περιοδου μετραμε το ενδομητριο και ηταν 6 και μετα απο 5 μερες ξαναμετραμε το ενδομητριο και πηγε 5-5,5.

Αυτο αντι να παχαινει,μειωνεται..

μπορει καποια να με βοηθησει?

εχω απελπιστει!

ευχαριστω

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

Δυστυχώς είναι πολύ ιατρικά αυτά και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Έχεις κάποιο νεότερο μέχρι σήμερα?

Καλή επιτυχία.

Συγνώμη που σε ρωτάω αλλά ποιος είναι ο λόγος που κάνεις εξωσωματική?Αν είναι πολυ προσωπικό και δεν θέλεις να απαντήσεις θα καταλάβω.

Έχω και εγώ ένα πρόβλημα και πλέον σκέφτομαι τα πάντα.

Giota μου συνέβαινε και εμένα αυτό παλιά. Μπορούμε να μιλήσουμε και από πμ αν θες. Απλά έχω να σου πω ότι κάποιοι κύκλοι δεν είναι και τόσο καλοί και απλά τυχαίνει. Κάποτε μου ανέβαινε και μένα και μετά μου πεφτε απότομα και δεν μπορούσα και εγώ να βάλω τα κατεψυγμένα μου... Κάποια στιγμή όμως ανέβηκε στο 7.5 (αυτό για μένα ήταν το υψηλότερό μου) και έμεινα έγκυος... Με βοήθησε πολύ και η βιτ Ε. κάποιες κοπέλες βοηθαει, άλλες όχι. Επίσης καλό είναι να μην έχεις άγχος. Εγώ πχ καλοκαιρινούς μήνες που πνίγομαι στη δουλειά και αγχώνομαι μου ανεβαίνει το πολύ στο 6-6.5. Απλά θα το παρακολουθείτε και όταν περάσει το 7 θα τα βάλετε. Μην ανησυχείς θα τα καταφέρετε. Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια...