Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ!

Recommended Posts

Είμαστε επιτέλους στο σπιτάκι μας και είμαστε πολύ καλά!

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι οι γυναίκες έχουμε τσαμπουκά και ισχυρή προσωπικότητα. Η κόρη μου είναι ένα ισχυρό δείγμα. Αποφάσισε να μας διαψεύσει όλους και να γεννηθεί όταν εκείνη ήταν έτοιμη.

Τρίτη πρωϊ 27/5 είχα προγραμματισμένο ραντεβού για καισαρική αλλά Δευτέρα μεσημέρι 26/5 μου έσπασαν τα νερά. Κι έτσι η μικρούλα μου κι εγώ συναντηθήκαμε το απόγευμα. Με έβγαλε κι από την αγωνία που θα είχα όλο το βράδυ πριν την καισαρική... :D

Είναι μια κοριτσάρα 3700γρ και 55εκ. ύψος, με κατάμαυρο καρφάκι μαλλί και ροδαλή επιδερμίδα. Είναι η μαγουλίτσα μου, η στρουμπουλίτσα μου, η περδικούλα μου....

Η καισαρική με ταλαιπόρησε λιγάκι και τη 2η μέρα είχα πολλούς πόνους, αλλά τώρα είμαι αρκετά καλύτερα. Σήμερα έβγαλα και το ράμμα και ανακουφίστηκα πολύ.

Είναι αρκετά ζωηρή, τρώει συνέχεια και τρελαίνεται για ατέλειωτες βόλτες μέσα στο σαλόνι πάνω στον ώμο της μαμάς ή του μπαμπά.

Ο αδερφός της, προς το παρόν, δεν έχει δείξει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτό το πλασματάκι που νιαουρίζει και είναι συνέχεια στο στήθος της μαμάς. Δυο-τρεις φορές που έχει έρθει δίπλα μας, την έχει κάνει "μα", δηλαδή της έχει δώσει φιλάκι. Και όποτε την κοιτάει χαμογελάει κυρίως όμως με ύφος περιέργειας. Να πω την αλήθεια, σ'αυτό το θέμα, δεν ξέρω τί στάση να κρατήσω. Είναι λεπτές οι ισορροπίες και δεν θέλω να τον κάνω να ζηλέψει, αλλά δεν θέλω να την έχω και εντελώς απομονωμένη για να μη την βλέπει.

Προς το παρόν, νομίζω ότι τα πάμε καλά.

Την αϋπνία την ελέγχω καλύτερα αυτή τη φορά, όχι βέβαια ότι δε μου λείπει συνέχεια ύπνος.

Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!! Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν αυτός. Όμως τελικά δεν το άφησα να με παρασύρει κι έτσι απολαμβάνω το κάθε λεπτό δίπλα στην κορούλα μου!!

Το μόνο που με στεναχωρεί τώρα είναι ότι δεν μπορώ να χαρώ και τον γιό μου, αλλά ξέρω ότι αυτό είναι θέμα χρόνου.

Μόλις η μπουμπούκα μου μπει σε ένα καλό ρυθμό κι εγώ αναρρώσω πλήρως, θα μπορώ να χαρώ την τετραμελή πια (!) οικογένειά μου!!!

Μόλις βρω περισσότερο χρόνο θα σας πω περισσότερες λεπτομέρειες.

Σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση, την κατανόηση και το ενδιαφέρον σας!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει!! Νύφη να την καμαρώσετε!!!

Περιμένουμε να δούμε φώτο της μικρής ζουζούνας σύντομα! Ευχάριστα τα νέα σου για την έλλειψη κατάθλιψης xazomama, δίνεις κουράγιο σε μας τις υπόλοιπες...

Μια χαρά θα τις βρείτς τις ισσοροπίες, είμαι βέβαια γι'αυτό!!

Ευτυχία & μπόλικη τύχη στο νέο μέλος της οικογένειάς σας!

Συγχαρητηρια αγαπητη χαζομαμα , να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και να ειναι γερο γεματο αγαπη , και εσεις γεροι δυνατοι και να χαιρεσται την 4μελη πλεον οικογενεια σας .

Διαφημίσεις

να σας ζησει!! παντα γερο να ειναι το πουλακι μου.. να την καμαρωσετε ο,τι ανωτερο μπορει να υπαρχει! συγχαρητηρια και για σενα χαζομαμα.. αφου δεν επεσες στην λακουβα της καταθλιψης εισαι ηρωας! μπραβο.. συνεχισε ετσι!!

Να σας ζήσει χαζομαμά και να είναι πάντα κυρία του εαυτού της όπως απο την είσοδό της στον κόσμο μας!

Όλα καλά στην τετραμελή πλέον οικογένειά σας! Πάντα χαρές!

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει η μπεμπα xazomama! :D χαίρομαι που και οι 2 είστε πάρα πολύ καλα !!! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

437081tz2sk9zojt.gif

Να τη χαίρεστε :D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

να σας ζησει!! παντα γερο να ειναι το πουλακι μου.. να την καμαρωσετε ο,τι ανωτερο μπορει να υπαρχει! συγχαρητηρια και για σενα χαζομαμα.. αφου δεν επεσες στην λακουβα της καταθλιψης εισαι ηρωας! μπραβο.. συνεχισε ετσι!!

:D:D:D:D:D