Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξεσκόνισμα με διάρκεια και χωρίς χημικά?

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Η σκόνη (ειδικα τωρα το καλοκαιρι) εχει γινει ο χειροτερος εχθρός μου μιας και οσο συχνα και αν ξεσκονιζω μετα από λιγο είναι σαν να μην εκανα απολυτως τιποτα!!!

Ηθελα λοιπον να ρωτησω αν περα απο τα αντιστατικα καθαριστικα – γυαλιστικα του εμπορίου (τα οποία θα ήθελα να αποφυγω) υπάρχει καποιος φυσικός τρόπος για ξεσκονισμα που θα διαρκεσει λιγο παραπανω?:!::?:

Η μικρή μου καραμέλα μεγαλώνει κάθε μέρα!!

Διαφημίσεις

Καραμελενια!!! τι ωραιο νικνειμ!!!

Για φυσικο δεν ξερω να σου πω...αλλα εγω κανω το εξης που εχει αποτελεσμα μεγαλυτερης διαρκειας σε οτιδηποτε αλλο ειχα δοκιμασει!

Σε ενα μπουκαλι που ψεκαζει εβαλα νερο και 1,5-2 καπακια μαλακτικο

Ψεκαζω και σκουπιζω κανονικα!

Το αποτελεσμα ειναι φανταστικο και διαρκειας!

Το ειχα βρει απο το φορουμ, νομιζω απο τα τιπς

Δοκιμασε το! Θα με θυμηθεις!;););)

;););)

Καλημέρα...Το χρησιμοποιείς σε όλες τις επιφάνειες (ξύλο, λάκα κ.λπ.)? Δεν αφήνει ίχνη? Αν είναι τόσο θαυματουργό θα το κάνω άμεσα αλλά φοβάμαι μήπως χαλάσει η όψη των επίπλων...Για πες, για πες :wink:.

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Κι εγώ αυτό κάνω και μυρίζει φανταστικά! Ναι σε όλες τις επιφάνειες το χρησιμοποιώ, αλλά ψεκάζω πάνω στο πανάκι, όχι απευθείας πάνω στο έπιπλο.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

πλακα κανετε,αν εχει αποτελεσμα θα σας ευγνωμονω μια ζωηηηηηηη,ρε Αρετηηηηηηηηη πως δεν μας το ειχες πει τετοιο θεικο κολποοοοοοο!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αννούλα εδώ το διάβασα κι εγώ. Βάζω νερό σε ένα μπουκάλι Αζαξ που μου έχει περισσέψει, ελάχιστο μαλακτικό (ναι, ρούχων!:lol:) και ψεκάζω πάνω στο πανάκι.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

εγω παντως εχω παρει τα πανακια με κιροινες απο το λιντλ,τα ποτιζω καλα με ξυδι και ξεσκονιζω ολες τις επιφανειες,δεν αφηνει χνουδι πουθενα,ξεμυριζει αμεσως και κραταει σιγουρα 2 μερες την σκονη μακρια

fBaep3.png

uwK7p3.png

εγω παντως εχω παρει τα πανακια με κιροινες απο το λιντλ,τα ποτιζω καλα με ξυδι και ξεσκονιζω ολες τις επιφανειες,δεν αφηνει χνουδι πουθενα,ξεμυριζει αμεσως και κραταει σιγουρα 2 μερες την σκονη μακρια

Ε αυτό είναι όντως οικολογικό. Το μαλακτικό δεν περιέχει χημικά;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Καλημέρα! Αυτό με το μαλακτικό είναι όντως τέλειο, απλά καλύτερα είναι νερό και ξύδι. Γυαλίζει και δεν έχει χημικά. Πολλά έπιπλα τα καθαρίζω με dettol και δεν παθαίνουν τίποτα. Εγώ από τη σκόνη γλύτωσα (εν μέρει) με έναν ιονιστή που πήρα που λειτουργεί μόνο με νερό. Καθαρίζει τον αέρα από τη σκόνη και τα χημικά.

7uEBp2.png M3GSp2.png

Καραμελενια!!! τι ωραιο νικνειμ!!!

Για φυσικο δεν ξερω να σου πω...αλλα εγω κανω το εξης που εχει αποτελεσμα μεγαλυτερης διαρκειας σε οτιδηποτε αλλο ειχα δοκιμασει!

Το αποτελεσμα ειναι φανταστικο και διαρκειας!

Το ειχα βρει απο το φορουμ, νομιζω απο τα τιπς

Δοκιμασε το! Θα με θυμηθεις!;););)

εγω μαλλον θα το ειπα. κατι8 θαυματα η αληθεια. δνει μια φυσικη γυαλαδα σε ολα τα επιπλα και κανει τη σκονη να γλιστραει για καποιες μερες. μοσχομυριζει και το σπιτι. το ιδιο κανω και σε αφουγγαρισμα. επειδη σφουγγαριζω συνεχεια δε χρειαζετε να βαλω καποιο απορυπαντικο καθε μερα οποτε ριχνω λιγο μαλακτικο ρουχων. εγω εχω πατωμα laminate και ειναι υπεροχο

α! επισης σε ενα πανακι καθρο ριξτε μαλακτικο μα νερακι. στιψτε το πολυ καλα και καντε την οθονη του υπολογιστη σας! την κανει καινουργια! οχι για καθε μερα αλλα περνει δακτυλιες στανταρ

1-2-3MPOMPIRES!!!

Α μπράβο σούπερμαμα! Μας έσωσες!

Βλέπω πας και για το τρίτο... Με το καλό εύχομαι!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012