Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

αχ κοριτσια η κορη μου 22 μηνων και εχουμε αρχισει να κοβουμε τις πανες μονο το βραδυ εχουμε προβλημα αχ μεγαλωσε το ζουζουνι μου :D:D

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Διαφημίσεις

και εμένα η ζουζουνίτσα μου είναι 22 μηνών, αλλά δεν μπορώ ακόμα να της τις κόψω. Ακολούθησες κάποια μέθοδο? μπορείς να με βοηθήσεις?

Εχω δυο παιδια η μικρη εβλεπε τον μεγαλο και απο εκει εμαθε στον μεγαλο ομως οταν ηταν 2 χρονων του εβγαζα την πανα και τον πηγαινα μονη μου χωρις να μου πει οτι θελει ανα μια ωρα περιπου ατυχηματα ειχαμε φυσικα μου πηρε καπου 2 εβδομαδες μεχρι να μαθει , την νυχτα λιγο αργησε αλλα δεν του εβαζα πανες για να ξεχασει την υπαρξη τους . Ν ομιζω οτι ειναι καλο απο μικρα να μπουν στν διαδικασια αυτη διαφορετικα οσο πιο μεγαλα τοσο πιο δυσκολα .Ελπιζω να σε βοηθησα φιλια

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Διαφημίσεις

εμενα ειναι 20μηνων της εχω παρει γιογιο αλλα το βρισκει σαν παιχνιδι κ εννοειτια οτι δεν κανει τιποτα,οσο για την τουαλετα δεν θελει με τιποτα την φοβαται γιατι κανει θορυβο το καζανακι(οπως ολα)κ αυτο αυτο θελει,δεν ξερω τι να κανω

Ζαχαρένια

123518lvuy3rkxxr.gif

άντε και στα δικά μας :lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Κι η δική μου που γίνεται 2 ετών σε λίγες μέρες τα λεει και τα κανει στο γιογιο τουλαχιστον εδώ και κανα εξάμηνο και τώρα πια δε λερώνεται (εκτός απο σπανιες περιπτώσεις)... Όταν θέλει να πάει τουαλέτα το λεει και τη βάζω στο γιογιο... Όλη τη μερα ειναι με ενα βρακάκι, πάνα φοραμε μόνο στον υπνο ή στη βολτα... Ακόμα και όταν ξυπνάει η πανα είναι 99% στεγνή...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Εγώ την δικιά μου λέω να την ξεκινήσω σε λίγες μέρες.Είναι 17 μηνών,αλλά τα κακά τα λέει.Οπότε ποστεύω να μην έχουμε προβήματα!Τουλάχιστον μέχρι τέλη Σεπτέμβρη θέλω να τα έχουμε καταφέρει.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Εγώ τη μεγάλη την άφησα να μου το πει μόνη της.Και εγώ ήθελα βέβαια να τελειώσουμε με την θλιβερή ιστορία της πάνας όσο νωρίτερα γινόταν αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρναμε.

Στα τρία λοιπόν η Νεφέλη μου είπε ένα βραδάκι ότι δεν ήθελε να φοράει πάνα και επέμενε.Έτσι λοιπόν και εγώ την έβγαλα.

Το αποτέλεσμα φυσικά;Να κάνει πάνω της και κακά και τσίσα.Όχι ότι πείραζε βέβαια.Στην αρχή όλα έχουν άτυχες στιγμές.

Απλά την είδα πολυ στενοχωρημένη που δεν τα κατάφερε.Έτσι την πήρα αγκαλιά και της είπα ότι αν δεν νιώθει έτοιμη ακόμα να μην την ξαναβγάλουμε.Μπορείς της είπα να μου λες αν θέλεις τσίσα ή κακά και αντί να τα κάνεις στην πάνα να τα κάνεις στο γιογιό.

Και κορίτσια το κόλπο έπιασε!!!!Έτσι το καλοκαίρι που ήταν 3,5 τις κόψαμε τελείως.Μόνο τη βραδινή κρατήσαμε και όταν έφτασε στα 4 ένα βράδυ σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα.

Από τότε κόψαμε και τη βραδινή απλά και ανώδυνα.Μπορεί να μου πείτε ότι άργησα αλλά δεν το μετάνοιωσα.

Το ίδιο σκέφτομαι να κάνω και με τη μικρή.Αν και νομίζω ότι είναι έτοιμη από τώρα που είναι 2,5.Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.

ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗ ΒΓΑΛΩ, ΜΕ ΔΙΑΔΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΜΩ ΟΜΩΣ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΣΑ.ΚΑΘΗΣΤΑ Η ΟΡΘΙΑ? ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΘΗΣΤΟ ΣΆΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΟΡΘΙΟ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ!!!! ΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗ ΒΓΑΛΩ, ΜΕ ΔΙΑΔΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΜΩ ΟΜΩΣ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΣΑ.ΚΑΘΗΣΤΑ Η ΟΡΘΙΑ? ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΘΗΣΤΟ ΣΆΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΟΡΘΙΟ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ!!!! ΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

Τα αγοράκια κανονικά όρθια πρέπει να κάνουν τσίσα αλλά νομίζω ότι ο μικρούλης σου είναι ακόμα μικρός(όχι για να κάνει τσίσα όρθιος) αλλά για να μπορέσει να φτάσει την τουαλέτα.Πάντως μια χαρά τον βρίσκω τον πιτσιρικά.

Όσον αφορά τη βραδινή του πάνα προσπάθησε να θυμηθείς πόσα πρωινά η πάνα του ήταν άδεια(γιατί συμβαίνει και αυτό)και τότε θα δεις αν είναι έτοιμος να τη βγάλει.

Μου αρέσει που δίνω συμβουλές εγώ που την άφησα τη δικιά μου να φτάσει στα τρία για να τις βγάλει.Τρομάρα μου!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

KAI εμεις επιτελους τα καταφεραμε..ειναι 2χρκαι 4 μηνων ακριβως...

ευκολο ηταν τελικα...ειμαι πολυ χαρουμενη...

το αντρακι μου κατουραει ορθιο!!!!!!!!

και εμείς αισίως τα καταφέραμε !!!

η μικρή είναι 2 ετών και 4 μηνών ....

εν τω μεταξύ έχει πλάκα όλα τα λέει :< Κακάααααααα>

και τρέχουμε......