Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΛΕΚΕΔΕΣ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΒΕΡΑΝΤΑΣ

Recommended Posts

πως καθαριζετε τα πλακακια στα μπαλκονια??εγω με νερο και με απορυπαντικο για πατωμα η και χλωρινη καμμια φορα.τα πλακακια ειναι μπεζ. ωστοσο ρε κοριτσια εχουνε λεκεδες. σαν μαυρα κοντα στα σιφωνια. με τι να τα καθαρισω???εχετε καμμια ιδεα???

Διαφημίσεις

Mε πρασινο ΚΑΘΡΙΝ που πουλανε στα σουπερμαρκετ. Φευγουν τα παντα, σκουριες, σημαδια απο γλαστρες χωρις πολυ τριψιμο και δεν θαμπωνουν οπως με τη χλωρινη.

παρε και μια παλια οδοντοουρτσα και λιγο καθαριστικο που βαζεις στα πλακακια μπανιου και τριψε ...θα βγει!!!

Διαφημίσεις

για κιτρινίλες απο σκουριά κ.α. εγω χρησιμοποίησα το κιζαπ ή κεζάπ. Είναι καυστικό όμως και θέλει προσοχή. Τις τουαλέτες τις κάνει καινούργιες και τα μπαλκόνια επίσης. Το καλό είναι οτι βγαίνουν όλα χωρίς τρίψιμο και κοστίζει 0,30 ευρώ. Είναι ένα πορτοκαλί μπουκάλι (σαν αυτο του ξιδιου) με μαυρο πώμα. Ξαναλέω όμως είναι πολύ επικίνδυνο αλλά αποτελεσματικό

για κιτρινίλες απο σκουριά κ.α. εγω χρησιμοποίησα το κιζαπ ή κεζάπ. Είναι καυστικό όμως και θέλει προσοχή. Τις τουαλέτες τις κάνει καινούργιες και τα μπαλκόνια επίσης. Το καλό είναι οτι βγαίνουν όλα χωρίς τρίψιμο και κοστίζει 0,30 ευρώ. Είναι ένα πορτοκαλί μπουκάλι (σαν αυτο του ξιδιου) με μαυρο πώμα. Ξαναλέω όμως είναι πολύ επικίνδυνο αλλά αποτελεσματικό

και για να προλάβω την πιθανή επόμενη ερώτηση.... κεζάπ = υδροχλωρικό οξύ ή aquaforte... :P

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.giannischristou.gr/assets/images/0156/4893/DSCN6101_normal.JPG&imgrefurl=http://giannischristou.gr/p.DIALYMA-YDROCHLORIKOU-OXEOS-15-500ml-AQUA-FORTE.311677.html&usg=__EEiW9jqmovpJDDbocqFxVRID5BY=&h=180&w=180&sz=9&hl=el&start=0&sig2=v7H-mDamcPwsZODUPUSMMg&zoom=1&tbnid=X9wbkuZIXPz_-M:&tbnh=144&tbnw=144&ei=QokHTtyeL8fLswatnP2iDA&prev=/search%3Fq%3D%25CF%2585%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2587%25CE%25BB%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%2B%25CE%25BF%25CE%25BE%25CF%258D%2Baquaforte%26hl%3Del%26biw%3D1024%26bih%3D653%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=182&vpy=142&dur=411&hovh=144&hovw=144&tx=102&ty=93&page=1&ndsp=12&ved=1t:429,r:0,s:0

Επειδή απ'ότι μου είπε μια φίλη, δεν χρησιμοποιείται παντού ο όρος κεζάπ. :wink:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Πάρε ένα καθαριστικό για πλακάκια της Durostick. Είναι πολύ δυνατό και δεν χρειάζεται καθόλου τρίψιμο. Καθαρίζει τα πάντα πάνω στα πλακάκια. Προσοχή όμως μην σου πέσει σε στα σχαράκια ή στις βρύσες γιατί τα μαυρίζει. Θα το βρεις σε χρωματοπωλεία.

το καθαριστικο για πλακακια-αρμους της Durostic ειναι πολυ καλο αλλα προσοχη ! γλυστραει πολυ!το χρησιμοποιησα στους αρμους μπανιο-κουζινα και ενω μετα σφουγγαρισα τα πατωματα με κοινο απορυπαντικο για κανα 2 μερες καναμε πατιναζ!ειναι ομως super και το βασικοτερο χωρις τριψιμο!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλησπέρα θα πρότεινα λευκό ξύδι. Εγω το παίρνω από το lidl και καθαρίζει τέλεια τα εξωτερικά πλακάκια! Βάζεις στο πλακάκι που έχει βρωμιά το αφήνεις κανένα δεκάλεπτο και μετά το τρίβεις απαλά με την σκούπα και φεύγει! Δεν ξέρω όμως για πόσο σοβαρή βρωμιά είναι! Δοκιμασε το πάντως δεν χάνεις τίποτα και είναι και οικολογικό και οικονομικό!:wink:

Κοριτσια εγω εχω ενα κεραμυδι ψιλο αναγλυφο ματ πλακακι αλλα εγει πεσει τσιμεντο κ χρωματα κ δε φευγουνε με τιποτα κ φαινεται χαλια μονιμως...τι κανω????Εχω εμμονη με τη καθαριοτητα κ δε μπορω να τα βλεπω ετσι....Α! να πω οτι ψιλοασπριζουνε, μαλλον αππο τα τσιμεντα,φαινονται αθλια....

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

• 3 weeks later...

Λοιπόν εγώ όταν μπήκα στο καινούριο σπίτι το μπαλκόνι μου είχε μαζέψει βρωμιά 2 χρόνων! βρομιές απο τους εργάτες(χρώματα,τσιμέντα),χωμα, στίγματα απο στάσιμα νερά και σκουριά.. έτυχε λοιπόν να πάω στο practiker και να βρώ ενα καθαριστικό της Knauf (καθαριστικό υπολειμμάτων τσιμέντου) και όχι μόνο! Είναι για επαγγελματικό καθαρισμό, οποτε προσεξα πάρα πολύ! τα έβγαλε όλα.. ειχα προσπαθήσει με cillit bang αλλα δεν έκανε τίποτα!

Κοριτσια εγω εχω ενα κεραμυδι ψιλο αναγλυφο ματ πλακακι αλλα εγει πεσει τσιμεντο κ χρωματα κ δε φευγουνε με τιποτα κ φαινεται χαλια μονιμως...τι κανω????Εχω εμμονη με τη καθαριοτητα κ δε μπορω να τα βλεπω ετσι....Α! να πω οτι ψιλοασπριζουνε, μαλλον αππο τα τσιμεντα,φαινονται αθλια....

Το καθαρίστικό που προτίνω πάνω θα σε βοηθήσει.. γράφει πως είναι και για κεραμικές επιφάνειες.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

να κανω κ εγω μια ερωτησουλα...εχω κ εγω ενα προβηματακι με τα πλακακια της κουζινας. τα πλακακια μου ειναι γρι-λευκο κ εχει σημαδια σαν να εχει σταξει κατι κ να μην το εχω καθαρισει.οσο κ να το τριβουμε δεν βγαινουν.με τι θα μπορουσα να τα κανω>???? το σπιτι ειναι καινουριο,1 χρονο ειναι που εχουμε μπει

Xc60p3.png ghL0p3.png