Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Τις τελευταίες εβδομάδες η κόρη μου 2 χρονών έχει μανία να χύνει το νερό της...

Έχει μάθει εδώ και δύο μήνες να πίνει με καλαμάκι και με το ποτήρι...πάντα πρόσεχε να μην βραχεί και έπινε σιγά σιγά...Τώρα τελευταία την έχει πιάσει και εκεί που πίνει ξαφνικά γυρνάει το ποτήρι ανάποδα και χύνει το νερό...της έδωσα ποτήρι κλειστό απο πάνω να πίνει με το καλαμάκι πάλι το γύρισε και άρχισε να κάνει μπάνιο με το νερό που έπεφτε απο το καλαμάκι...άλλες φορές εκεί που πίνει καταλαβαίνει ότι σηκώνομαι να της το πάρω και το χύνει πάλι.

Αρχικά την αγνόησα για αρκετές φορές και της εξήγησα ήρεμα ότι δεν το χίνουμε το νερό εκείνη συνέχισε, άλλες φορές την μάλωσα, άλλες φορές της έδωσα και στον ποπό μια επειδή το έκανε απανωτή φορά....αλλά κουράστηκα πιαααα!!!

Ξέρω ότι το βλέπει σαν παιχνίδι αλλά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω το θέμα.... είμαι συνέχεια με μια σφουγγαρίστρα ( κουράστηκα!!), τις προάλλες πάτησε πάνω στα σφουγγαρισμένα παρότι δεν την άφηνα (μου ξέφυγε) και έφαγε τούμπα!!

Τι να κάνω??? :shock::shock:

Διαφημίσεις

Να την μαθεις να σφουγγαριζει... :lol::lol:

Κι εμενα το κανει και της δινω χαρτι και τα μαζευει... Βαζε της λιγο νερακι, οσο οσο για να πιει και γεμιζε της καθε φορα μονο οταν ζητησει νερο και να περιμενεις απο πανω να το πιει.

Να την μαθεις να σφουγγαριζει... :lol::lol:

Κι εμενα το κανει και της δινω χαρτι και τα μαζευει... Βαζε της λιγο νερακι, οσο οσο για να πιει και γεμιζε της καθε φορα μονο οταν ζητησει νερο και να περιμενεις απο πανω να το πιει.

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!συμφωνώ και τους το κάνω και εγώ που είναι μεγάλα, για τέτοια "παιδχνίδια" :lol::lol::lol:

Η δικιά μου σφουγγαρίζει αλλά όχι τα νερά που χύνει.... έτσι γενικώς και αορίστως..... και παντού.... και πάνω στους καναπέδες....

Επίσης χύνει και το νεράκι ή το χυμό ή το γάλα (και καλά το νερό είναι καθαρό, λέμε τώρα αλλά ο χυμός κολλάει). Όσο και να την "μαλώσω" το βλέπει σαν παιχνίδι και το συνεχίζει. Της το παίρνω από τα χέρια και ησυχάζουμε και οι δύο.

sL7ap2.png