Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απογευματινο

tasosktm

Recommended Posts

καλησπερα

ο μικρος ειναι 6 μηνων.............. τι να του δινω το απογευμα?

τις κρεμες του εμποριου δεν τις τρωει

με χορτοσουπα και φρουτοκρεμες τα παμε πολυ καλα

να του δωσω ξανα φρουτα?

πατατα - καροτο για βραδυνο?

θελω σιγα σιγα να θηλαζει μια το πρωι και μια πριν τον βραδυνο υπνο

Διαφημίσεις

γιαουρτακια??? δοκιμασες??

αλλα για βραδυνο εγω δεν θα εδινα ξανα πατατα η οτιδηποτε, ειναι μικρα χρειαζονται γαλα σε αρκετη ποσοτητα ακομα

Η Ζωηρούλα μου μας άλλαξε την ζωή!!!!

Όχι γιαουρτάκι σε 6 μηνών, είναι μικρός ακόμη!Κι εγώ είχα κάνει την ίδια ερώτηση και μου είχαν απαντήσει φρούτα ή το μεσημεριανό ξανά ή θηλασμός;););)

H μάνα του λόχου: 2006-2008-2011-2015

39177juaehpmaxa.gif

γεια σου

εμεις την παρασκευη μπενουμε στο 8 μηνα

απο 6 μηνων τρωμε 4 γευματα

το πρωι γαλα το μεσημερι φαγητο το απογευμα κρεμουλα με μπισκοτο

το βραδυ γαλα

γιατι δεν δοκιμαζεις δικη σου κρεμουλα να κανεις?

μπορεις να κανεις το εξης εγω μερικες φορες γιαουρτακι με μπισκοτο

αγοραζω στραγιστο και βαζω μπισκοτα παπαδοπουλου και τρωμε

Διαφημίσεις

Γεια χαρά, εγώ δεν θα δινα γιαούρτι, ο παιδίατρος μας είχε πει ότι είναι επίφοβο για αλλεργίες και μας το πρότεινε μετά τον 10ο μήνα. Καλύτερα φρούτα (ίσως με κανά μπισκότο Μιράντα αλεσμένο μέσα) ή μπορείς να δοκιμάσεις ρυζάλευρο FREZYLAC με γάλα και βανίλια, το βρίσκω στα φαρμακεία, είναι ελαφρύ, βιολογικό και όχι ιδιαίτερα γλυκό! Πάντως γενικότερα για ό,τι δεν τρώει, άσε λίγο χρονικό διάστημα να περάσει και ξαναπροσπάθησε, πχ μετά από 1 εβδομάδα ή 10 μέρες, μπορεί πραγματικά τα γούστα του να έχουν αλλάξει. Για βραδυνό καλύτερα μόνο γάλα, πιο ήρεμος ύπνος έτσι.

γεια σου

εμεις την παρασκευη μπενουμε στο 8 μηνα

απο 6 μηνων τρωμε 4 γευματα

το πρωι γαλα το μεσημερι φαγητο το απογευμα κρεμουλα με μπισκοτο

το βραδυ γαλα

γιατι δεν δοκιμαζεις δικη σου κρεμουλα να κανεις?

μπορεις να κανεις το εξης εγω μερικες φορες γιαουρτακι με μπισκοτο

αγοραζω στραγιστο και βαζω μπισκοτα παπαδοπουλου και τρωμε

Σας εχει συστησει ο γιατρος να τρωει 4γευματα; Γιατί εμας χρόνισε κι επειδη δεν ειναι και πολυ του φαγητου ειδικα στο μεσημεριανο ρωτησε την παιδιατρο μηπως να εκοβα το δεκατιανο (που ουτως ή αλλως δεν τρελλαινεται με τα φρουτα) για να τρωει καλυτερα το μεσημεριανο και μου είπε οτι επιβαλλεται να τρωει 5 γευματα, και αν μπορει για ολη του τη ζωη...

Σας εχει συστησει ο γιατρος να τρωει 4γευματα; Γιατί εμας χρόνισε κι επειδη δεν ειναι και πολυ του φαγητου ειδικα στο μεσημεριανο ρωτησε την παιδιατρο μηπως να εκοβα το δεκατιανο (που ουτως ή αλλως δεν τρελλαινεται με τα φρουτα) για να τρωει καλυτερα το μεσημεριανο και μου είπε οτι επιβαλλεται να τρωει 5 γευματα, και αν μπορει για ολη του τη ζωη...

ο γιωργακης μου τρωει απο μωρο ανα 4 ωρες μας το ειπε η παιδιατρος για να μηνν γινει πολυ πολυ χοντρουλικο επειδη το πρωτο μηνα ειχε βαλει 2 κιλα . και ετσι τρωει τελευαιο γευμα 9 η 9 και μιση και μετα νανι και ξυπναμε το πρωι δεν υπαρχει κανενας λογος να τα κανω 5 γευματα απο την στιγμη που ειναι οκ ετσι

ο γιωργακης μου τρωει απο μωρο ανα 4 ωρες μας το ειπε η παιδιατρος για να μηνν γινει πολυ πολυ χοντρουλικο επειδη το πρωτο μηνα ειχε βαλει 2 κιλα . και ετσι τρωει τελευαιο γευμα 9 η 9 και μιση και μετα νανι και ξυπναμε το πρωι δεν υπαρχει κανενας λογος να τα κανω 5 γευματα απο την στιγμη που ειναι οκ ετσι

εμενα τα τρωει ολα και μπορεις να δοκιμασεις απο μονη σου να δεις αν το μωρακι σου μπορει να ανταπεξελθει σε κατι τετοιο εμενα δεν εχει προβλημα ακομα αν ξυπνησει το βραδυ που σπανηζει δεν θα φαει επειδη δεν εχει μαθει ν τρωει βραδυ μολις τον παρω αγκαλιτσα αυτο ηταν ξεραθικε για νανι παλι χιχιιιχιχ

Διαφημίσεις

Γιατί δεν φτιάχνεις κρέμα βανίλια δική σου? Ή, μπορείς να δεις κι εδώ για μικράκια:

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=8&id=88&Itemid=49

it's never too late to start all over again

Και εγω θα σου ελεγα καλυτερα οχι γιαουρτι ακομα. και εμας μετα τον 8 μας το εβαλε.

Μπορεις να δινεις φαγητο απο το μεσημερι, μπορεις καλλιστα να θηλαζεις. Υπαρχουν κρεμες βιολογικες εγω δεν τις ξερω αλλα υπαρχει τοπικ σχετικο και οι κοπελς ειναι κατατοπιστιοκτατες) τις οποιες τις κανεις με δικο σου γαλα. επισης μπορεις να δοκιμασεις κρεμες αλλης εταιρεις, πχ εδωσες νουνου και δεν του αρεσε δωσε γιωτης ή νουτριτσια. Μπορει να εδωσες ρυζαλευρο και να μην του αρεσε, δωσε φαριν λακτε, μπισκοτοκρεμα κτλ.

Και μπορεις να δωσεις και φρουτο αφου το τρωει. Δωσε για αρχη ετοιμη αν θες και αν δεν φαει συμπληρωσε με φρουτο. Μετα που θα αρχισετε και τα γιαουρτια θα τρωει και γιουρτι και θα σπαει.

• 2 months later...

γεια σας μανουλες! με απασχολει τελευταια το θεμα του απογευματινου κ θα ηθελα τα φωτα σας!!! το αγορι μου ειναι 7,5 μηνων. θελω να του δινω οσο μπορω κρεμουλες που φτιαχνω εγω κ οχι του εμποριου. λοιπον το γιαουρτακι δεν του αρεσει. τρωει φαριν λακτε αλλα δεν θελω να του δινω συχνα γιατι σιγουρα εχει πολυ ζαχαρη. πηρα νιφαδες βρωμης απο το σουπερ κ μπισκοτα βιολογικα για μωρα. πως μπορω να φτιαξω κρεμες απο αυτα? γενικα τι αλλο μπορω να του δινω? τραχανα τρωει που κ που (οχι με ιδιαιτερη λαχταρα). να σημειωσω οτι του δινω γαλα nan2. περιμενω ιδεες... σας ευχαριστω!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...