Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ζηλεύει;

Thaumataki

Recommended Posts

Έχω θέμα με τη μία κουνιάδα μου και συνάμα κουμπάρα μου, καθότι μου βάπτισε το μωράκι.

Ξεκινάω....

Πρόπερσυ πήγαμε διακοπές με τον άντρα μου, το καλοκαίρι, Bali για 10 μέρες και στο καπάκι πήγε και η αδερφή του! Με το που γυρίσαμε δηλαδή, μετά από 4 μέρες έφυγε κι εκείνη με τον δικό της. Δεν έδωσα σημασία.... Έτυχε, σκέφτηκα.

Φέτος, θα πάμε οικογενειακά 1 βδομάδα Κρήτη και δε θα το πιστέψετε.... Με το που επιστρέφουμε φεύγει κι εκείνη για Κρήτη, με τον δικό της. Πάλι για μια εβδομάδα και μάλιστα σε ξενοδεοχείο που είχα βρει εγώ για εμάς, αλλά εκείνη μου έκανε πλύση εγκεφάλου πως δεν είνα καλό κλπ., κι έτσι έκλεισα εγώ αλλού κι εκείνη θα πάει στο ξενοδοχείο -το θεϊκό- που βρήκα εγώ και μου το κατηγορούσε!

Γενικά όλο με σχολιάζει, πώς ντύνομαι έτσι, γιατί δε κάνω το ένα, γιατί κάνω το άλλο.... Και μου τσιτώνει και τον άντρα και έχω κι εκείνον από πάνω να με ''πιπιλάει''. Αλλά του τα έχω ξεκόψει και του 'χω πει: ή εγώ ή η αδερφή σου, γιατί γενικότερα έχει κι εκείνος μια τάση να με συγκρίνει μαζί της....:twisted:

Είμαι υπερβολική ή κάτι τρέχει με εκείνη;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Φαντάσου να πήγαινε όπου πάτε όχι μετά αλλά μαζί με εσάς...

Το ότι κάνει ότι κάνετε δεν με χαλά. Με χαλάει το ότι κάνει κριτική.

όταν κάποιος ασχολείται όλη την ώρα με το τι κάνει κάποιος άλλος, τότε κάτι του λείπει στη ζωή.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Φαντάσου να πήγαινε όπου πάτε όχι μετά αλλά μαζί με εσάς...

Το ότι κάνει ότι κάνετε δεν με χαλά. Με χαλάει το ότι κάνει κριτική.

όταν κάποιος ασχολείται όλη την ώρα με το τι κάνει κάποιος άλλος, τότε κάτι του λείπει στη ζωή.

συμφωνώ μαζί σου...Thaumataki μην ασχολείσαι...άστ'τη να βράζει στο ζουμί της....και του χρόνου πες πως θα πας κάπου δείξε που έκλεισες μην το πεις ουτε του άντρα σου και κλείσε αλλού,κάν'του έκπληξη

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Δεν με ενοχλεί που σε αντιγράφει στις επιλογές σου, φαίνεται η ζήλεια της και αυτό είναι όλο. Με ενοχλεί όμως πολύ η κριτική που σου κάνει και επειδή το ίδιο μου έκανε και μια φίλη μου (οι φίλες δεν πρέπει να κριτικάρουν), την έστειλα και αυτήν και τις κριτικές της. Τώρα βέβαια εσύ δεν μπορείς να στείλεις την αδερφή του άντρα σου αλλά θα έλεγα να της πεις ευθέως να κρατάει τις κριτικές για τον εαυτό της!

Ζηλεύει.

Τα ίδια έκανε η μια επί χρόνια κολλητή μου και ήταν ΣΠΑΣΤΙΚΟ!

Τα κατηγορούσε όλα και μετά έκανε τα ίδια! :evil:

Μην της λες τι θα κάνετε.

Καλύτερα να τα μαθαίνει αφού τα έχετε κάνει.

The family that plays plays together stays together Παύλος 10/01/08 Εβελίνα 20/01/11

Διαφημίσεις

Το θέμα είναι πως τα λέει ο άντρας μου. Είναι της οικογένειας και τα μαθαίνει άμεσα και εγακαίρως όλα!

Και άμα πω στον άντρα μου τίποτα, θα τα ρίξει πάνω μου και καλά πού το πρόβλημά μου, δεν ενοχλεί, είμαι υπερβολική κλπ. και θα βγω και φταίχτρα από πάνω!

iyuNp3.png4hNCp3.png