Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πειραζει τον αφαλο της...τι να κανω να την αποσπασω;;;

Recommended Posts

Η μικρη μου απο τοτε που βγαλαμε τα κορμακια και βγηκε η κοιλιτσα της εξω πειραζει συνεχεια τον αφαλο της...βαζει το δαχτυλο της και τον ξυνει.Φοβαμαι μην πληγωθει...

Τι να κανω να το ξεχασει;;Να της ξαναφορεσω κορμακια;;;Θα σκασει καλοκαιριασε...

Καμμια ιδεα κοριτσια;;;

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω να μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό της!

Μπορεί εσένα να σου φαίνεται ανατριχιαστικό, αλλά δεν είναι εύκολο να κάνει κάτι! :lol:

Η γνώμη μου είναι άστην! :wink:

Να της φοράς ζιπουνάκια καλοκαιρινα με σορτσ απο κάτω... και εμένα έχει μανία με τον αφαλό και συνήθως ψάχνει να πειράξει των άλλων και να βάλει το δάχτυλο της μέσα...εγώ της φοράω ζιπουνάκια.....όταν καλοκαιριάσει περισσότερο βάλτης μπλουζάκια

Ισως να ειμαι λιγο υπερβολικη αλλα δε φταιω!!!!!Με τρομαξε η μαμα μου που μου ειπε οτι στην ηλικια της κορης μου, εγω ειχα βαλει ενα κλαρακι δεντρου στον αφαλο μου και ετρεχαν να με σωσουν!!!!! :shock::shock:

Εγω βεβαια δεν θυμαμαι τιποτα τετοιο :roll::roll::lol: ...αλλα για να μην εχουμε τα ιδια...μηπως λογω γονιδιων μου μοιασει η μικρη... θελω να προλαβω καταστασεις...μην τρεχω εγω μετα... :wink:

Κανω οτι μπορω...της φοραω μακρια μπλουζακια μεχρι στιγμης και οταν την δω να τα σηκωνει της αποσπαω την προσοχη με τραγουδια γκριματσες και αλλα τετοια... :lol::lol:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Αχ Κατερινα σε καταλαβαινω απολυτα!!!

Εμενα ειναι 9 χρονων :shock: κ οποτε νυσταζει εκει το χερι του

στον αφαλο κ τι δεν δοκιμασαμε...τελικα μας ειπε

η παιδιατρος οτι θα το κοψει μονος του καποια στιγμη :roll:

μεχρι στιγμης ευτυχως δεν εχει παθει κατι αλλα δεν παυω

να φοβαμαι....κ οσο κ να του μιλαω συνεχιζει....μακαρι

να μπορουσε να μας συμβουλεψει καποιος τι αλλο να

κανουμε..... :roll::roll:

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:

Τι κανουν τα ατιμα....Εμενα τον αφαλο δεν τον ανακαλυψε αλλα εχει μανια με το...τσουτσουνακι του!!οποτε ειναι γυμνος το τραβαει,το πειραζει και τι δεν κανει!Αυτο ξεκινησε απο 7-8 μηνων περιπου και ακομη δεν το εχει κοψει...Στην αρχη κι εγω αγχωνομουν καθε φορα,αλλα τελικα νομιζω οτι καποια στιγμη θα το κοψει...Ανακαλυπτον τον κοσμο,τι να κανουμε!!! :lol::lol:

bxBwp2.png EgDTp2.png

κορίτσια περάσαμε και εμείς αυτήν την φάση με την μικρή μου, τώρα είναι 2 ετών.

κάποια στιγμή ήταν τόσο έντονο που φώναζε τρύπααααα και έχωνε το δάχτυλο μέσα στον ΄΄αφαλο.

μίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε οτι θα το ξεχάσει μόνη της αλλά αν φόβαμαι οτι μπορεί να χτυπήσει να της βάζω ένα απο τα hansaplast που όμως επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνεύει..

σώθηκα!!!! τώρα πια το έχει ξεχάσει , βέβαια όταν την κάνω μπάνιο κοιτάει τον αφαλό της και λέει κοίτα τηξν τρύπα μου....