Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μια ερωτηση για βαφτιση

Recommended Posts

Διαφημίσεις

συνηθως οχι,εκτος εαν εχει και γενεθλια!Γλυκακι δινουμε ατομικο!Τωρα εαν θελεις εσυ δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα,ολα ειναι θεμα γουστου και επιλογων!!:wink:με το καλο η βαπτιση!!!:D

Στην βάπτιση του μικρού μου ειχαμε γλυκάκια στην εκκλησία και τουρτα στο τραπέζι μετα το φαγητο.Αν δεν εχει γενέθλια δεν σβήνεις κεράκι φυσικά αλλα απλα την κόβετε.Είναι εντελως ομως προαιρετική η τουρτα.

α ενταξει,γιατι το διαβασα καπου και δεν θυμομουν να το ειχα ξαναδει σε βαφτιση,μαλλον τοτε η κοπελα το εκανε επειδη το ηθελε!Ευχαριστω

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

• 2 months later...

Καλησπέρα! Επειδή θα κόψουμε τούρτα στο κέντρο μετά τη βάφτιση της μικρής μου, έχετε κάποια πρόταση για το ποιό τραγούδι να παίζει την ώρα που θα κόβουμε τη τούρτα?

Παρεπιμπτόντως τα παιδικά τραγούδια δε μου αρέσουν γι'αυτή τη περίσταση! Επίσης είχα σκεφτεί το τραγούδι του Ρουβά "Ήρθες", αλλά είναι πολύ αργό. Έχετε κάποια άλλη πρόταση να μου κάνετε?

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω ποια το τραγουδάει (μαύρη ακούγεται), αλλά λέει "Happy birthday to you, happy birthday...." , όχι το κλασικό! Δεν ξέρω αν κατάλαβες ποιο σου λεω...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Καλησπέρα! Επειδή θα κόψουμε τούρτα στο κέντρο μετά τη βάφτιση της μικρής μου, έχετε κάποια πρόταση για το ποιό τραγούδι να παίζει την ώρα που θα κόβουμε τη τούρτα?

Παρεπιμπτόντως τα παιδικά τραγούδια δε μου αρέσουν γι'αυτή τη περίσταση! Επίσης είχα σκεφτεί το τραγούδι του Ρουβά "Ήρθες", αλλά είναι πολύ αργό. Έχετε κάποια άλλη πρόταση να μου κάνετε?

Από το Lion King ένα που λέει "we are one" ή κάπως έτσι... Θα το βάλεις να παίξει κοντά στο ρεφρέν που είναι πιο δυναμικό...

Εγώ αυτό είχα βάλει. Ήθελα κάτι να είναι παιδικό αλλά πιο "σοβαρό":rolleyes:

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Κι εγώ από νομό Ηλείας είμαι, αλλά πέρα από την περίπτωση που συμπίπτουν βάπτιση με γενέθλια δεν το έχω ξαναδεί...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Εγώ δεν ήξερα αν συνηθίζεται ή όχι, αλλά ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω και έτυχε να μας το προτείνουν και στο ξενοδοχείο που έκανα το πρώτο τραπέζι της βάπτισης. Οπότε το έκανα μετά και στο δεύτερο παιδί.

εχω δυο μπουμπουκακια

Κι εμείς είχαμε και γλυκάκι στην εκκλησία και τούρτα στο τραπέζι (χωρίς γενέθλια). Και στις πιο πολλές βαφτίσεις αυτό βλέπω, αλλά όχι πως είναι και υποχρεωτικό.

EkcAp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...