Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τριτεκνοι και προνηπειο

Recommended Posts

΄Πια κοπέλα ξέρει να μου πει αν τα τρίτεκνα έχουν προτερεότητα οσο αφορα την εγραφή τους στο προνήπειο ........διότι θα πάρουν πολύ λιγα προνήπεια φέτος και θα γίνει κλήρωση για πια παιδιά θα πάρουν ....:confused:

Διαφημίσεις

δεν ξέρω για το προνήπειο (που θα πάει και ο δικός μου φέτος)...

αλλά πέρσι που πήγε παιδικό σταθμό μας είπαν ότι

επειδή είμαστε τρίτεκνοι υπάρχει μια προτεραιότητα!!

και αν μπορείς να κάνεις αίτηση όσο πιο νωρίς γίνεται...

Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις στο ίδιο το σχολείο... θα σου πουν πιστεύω

το αστεράκι μου (3/5/2007)

τα αγοράκια μου (23/12/2009)

Τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών, δεν συμμετέχουν στην κλήρωση (μπάινουν έτσι) ΑΝ έχουν εγγραφεί όλα τα νήπια και έχουν περισσέψει θέσεις.

το ιδιο μου ειπαν και εμενα εχθες που πηγα να ρωτησω;)

Οι τρίτεκνοι έχουν προτεραιότητα.

Οι πολύτεκνοι δεν συμμετέχουν καν σε κληρώσεις.

Όπως είπε και η emmaki ο αριθμός των παιδιών εξαρτάται από τον αριθμό των νηπίων και συνεπώς,των κενών θέσεων που θα αφήσουν εκείνα.

The family that plays plays together stays together Παύλος 10/01/08 Εβελίνα 20/01/11

Διαφημίσεις

το θέμα ειναι αν η τρίτεκνη δεν μπαινουν και αυτη στην κληρωση όπως οι πολύτεκνοι , ξέρει κανεις να μου πει?

αν εχουν μεινει θεσεις απο τα νηπια δεν εχουν συμπληρωθει τοτε οι τριτεκτνη και οι πολυτεκτνη μπαινουν ( χωρις κληρωση ) αν ομως δεν εχουν θεσεις δηλαδη ειναι γεματες απο τα νηπια τοτε δεν μπαινει κανεις :(γιατι τα προνηπια δεν ειναι υποχρεωτικη εκπαιδευση ! θα το ξερεις αν θα σας παρουν το σεπτεβριο με τη νεα σχολικη χρονια στον αγιασμο !πρεπει να πας εκεινη τη μερα και να δεις αν ειστε ! ελπιζω να σε βοηθησα:P

μας βλεπω 'εξω φέτος απο το προνηπειο ...ρωτησα σημερα το πρωι...........τα τριτεκνα μπαινουν και αυτα στην κληρωση ...εξαιρουντε πιαδια συναδελφων και πολυτεκνων .....ολοι υπολοιποι στην κληρωση ....10 θεσης το πολυ και 30 παιδια εξω ...τι να πω θα κανω σε δημους παλι..να δουμε ......ευχαριστω παντως ......

• 2 εβδομάδες μετά...

Τριτέκνη θα είμαι του χρόνου, πρώτα ο Θεός.

Το δεύτερο μου παιδί θα πάει προνήπια φέτος κ εγώ είμαι στο Σύλλογο του Νηπιαγωγείου. Έχω προτεραιότητα;ή όχι;

Γνωρίζετε κάποιο site να ενημερωθώ επί του θέματος; Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι. Σας παρακαλώ ενημερώστε με.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...
Τριτέκνη θα είμαι του χρόνου, πρώτα ο Θεός.

Το δεύτερο μου παιδί θα πάει προνήπια φέτος κ εγώ είμαι στο Σύλλογο του Νηπιαγωγείου. Έχω προτεραιότητα;ή όχι;

Γνωρίζετε κάποιο site να ενημερωθώ επί του θέματος; Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι. Σας παρακαλώ ενημερώστε με.

παντως εγω που ειχα ρωτησει οταν εκανα την προεγγραφη του μου ειπε η διευθυντρια οτι οι τριτεκνοι δεν μπαινουν στην κληρωση-εφοσον υπαρχουν κενες θεσεις για προνηπια...-εχουν προτεραιοτητα..

περιμενω λοιπον κι εγω το σεπτεμβριο...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Εάν μπορείτε να μου απαντήσετε

στο εάν στο προνήπιο πληρώνουν οι τρίτεκνοι??:(

Πέρσι που πήγαινε παιδικό δεν πληρώσαμε!

Άλλαξε κάτι?!?!:?

Ευχαριστώ πολύ!!

το αστεράκι μου (3/5/2007)

τα αγοράκια μου (23/12/2009)

• 2 εβδομάδες μετά...

απο φέτος οι τρίτεκνοι δεν έχουν καμία προτεραιότητα στα προνήπια. μπαίνουν κανονικά στην κλήρωση με τα υπόποιπα παιδάικια

δεν κάτάλαβα την έρώτηση για το που να πληρώσεις. μιλάς για δημόσιο προνήπιο;

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...