Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ??ΠΑΛΙ ΑΓΧΟΣ...

Recommended Posts

Ειμαι στην 15η εβδομαδα αυριο την κλεινω κ μπαινω στην 16η...χθεσ μου ηρθε παλι καφε απο κατω μετα απο καιρο εντω μεταξυ τα utrogestan τα σταματησα ( ο γιατρος μου ειπε γιατι ηταν ολα οκ με το μπεμπε) εχω αγχωθει τωρα παλι...βεβαι δεν εχω συνεχεια καφε αλλα αγχωθηκα γμτ!!!Ξεκουραση μονο θελει ή μπορει να συμβαινει κατι κακο??:confused:

Διαφημίσεις

γεια σου φίλη. εγω ειχα το ιδιο προβλημα με σενα. δυο φορες το επαθα να δω καφε υγρα.οχι αιμα ομως. και τις δυο φορές ηταν μεσα στο δευτερο τριμηνο. ο γυναικολόγος ηταν πολυ καθησυχαστικός. χαπια δεν μου εδωσε. υπερηχο καναμε και μια κολπικη εξεταση. μην αγχωνεσαι, και να τον ενημερωνεις για τα παντα. να ξεκουράζεσαι .δεν υπαρχει λογος να κανεις γενικη το σπιτι καθε μερα, προεχει να φερεις ενα υγειες μπεμπε στον κοσμο

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

γεια σου φίλη. εγω ειχα το ιδιο προβλημα με σενα. δυο φορες το επαθα να δω καφε υγρα.οχι αιμα ομως. και τις δυο φορές ηταν μεσα στο δευτερο τριμηνο. ο γυναικολόγος ηταν πολυ καθησυχαστικός. χαπια δεν μου εδωσε. υπερηχο καναμε και μια κολπικη εξεταση. μην αγχωνεσαι, και να τον ενημερωνεις για τα παντα. να ξεκουράζεσαι .δεν υπαρχει λογος να κανεις γενικη το σπιτι καθε μερα, προεχει να φερεις ενα υγειες μπεμπε στον κοσμο

Σευχαριστω πολυ!!Με καθυσηχασες....Κ αυτοσ δεν μου πε κατι μουπε αν συνεχιζεται αυξανεται κλπ να παω να με δει (εννοειται με αιμα θα τρεξω) αλλα εγω εχω καφε κ μπεζ υγρα...Ουτως η αλλως εχω Δευτερα ραντεβου...

Ειμαι στην 15η εβδομαδα αυριο την κλεινω κ μπαινω στην 16η...χθεσ μου ηρθε παλι καφε απο κατω μετα απο καιρο εντω μεταξυ τα utrogestan τα σταματησα ( ο γιατρος μου ειπε γιατι ηταν ολα οκ με το μπεμπε) εχω αγχωθει τωρα παλι...βεβαι δεν εχω συνεχεια καφε αλλα αγχωθηκα γμτ!!!Ξεκουραση μονο θελει ή μπορει να συμβαινει κατι κακο??:confused:

Γεια σου zizi και εγω τωρα μπαινω στην 16εβδομαδα.Στην 15η ομως ειδα λιγο αιμα και πονο πηγα στο γιατρο μου και καναμε εισαγωγη γιατι ειχα ενα αιματομα στον πλακουνρτα που αν το αφηναμε 8α προκαλουσε αποκολληση.Παιρνω trofocard και απλα το μονο που μου ειπε ειναι οχι ακονησια αλλα πολυ ξεκουραση,κα8ολου δουλιες και γενικα να μην ζοριζω τον εαυτο μου! Ελπιζω να σε βοη8ησα....

QVXsp3.png

κοριτσι μου μιν στεναχωριεσαι θελει ξεκουραση ομως.....κ γω ειχα καφε κ μου εδωσε ουτροζεσταν κ ολα καλα!!!!περιμενουμε νεα σου...φιλια!!!!1

Διαφημίσεις

τελικά διαβαζοντας διαφορα μυνηματα απο μανουλες, καταλαβα ποσο θαυματουργο ειναι το trofocard. Πρεπει να ακολουθουμε τις οδηγιες του γιατρου μας. εγω ειμαι στην 25 εβδομαδα, και πινω 6 την ημερα. 2 καθς 8 ωρες. πολλες φορες μουρμουραω που φορτωνομαι τοοοοσα χαπια την ημερα, αλλα .........καλη συνεχεις κοριτσια

s-age.png[/img]Z7Txp2.png