Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μηνών κρέμες εμποριου??

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλα το καταλαβα οταν ειδα το τικερακι σου αλλα ειχα ηδη απαντησει.

Ε τωρα νομιζω οτι μπορουμε να συνεννοηθουμε!!

Εμενα παντως ο μικρος ειναι 10 μηνων και προτιμω να του δινω φρουτοκρεμα φρεσκια η γιαουρτακι απο την κρεμα εμποριου.

Του δινω βεβαια αλλα οχι καθε μερα.

Ισως και ο παιδιατρος θα μπορουσε να μας λυσει την απορια σου.

Διαφημίσεις

μωρε...τρώει απο όλα δεν είναι εκεί το θέμα απλά σαν υστερική μαμά θεωρώ το παιδάκι μου αδύνατο για την ηλικία του..είναι 18 μηνών και 9900kg!

Επειδή οι κρέμες είναι θρεπτικές και με πολλές θερμίδες της δίνω καμιά φορά το απόγευμα.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Η δική μου είναι 23 μηνων και ζήτημα αν είναι 10.500... Ακόμα έχω στο ντουλάπι την φαριν λακτε και της φτιαχνω 1-2 φορες την εβδομάδα σαν απογευματινό γιατί είναι καπως παχυντική μπας και την πιάσει λίγο περισσότερο... Άλλοτε την τρωει, αλλοτε την τρώει ο νεροχύτης...

Η πλάκα είναι ότι ποτέ μα ποτέ δεν τις ήθελε αυτές τις κρέμες όταν έπρεπε να τις φάει ...απο 6 μηνών γιαουρτάκι advance και φρουτόκρεμες έτρωγε.Τώρα δε λέει όχι που της δίνω :? Ας το εκμεταλλευτω!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Μπορείς να δίνεις και τραχανά... μια χαρά παχυντικός είναι!!!! :wink:

Έχω δοκιμάσει να της φτιάξω αλλά δε τρελένεται!! :)

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς τον τραχανά ούτε να τον φτύσουμε... Συνήθως τα απογέυματα τρώμε τοστ, ψωμάκι με τυράκι, σπάνια κανένα γιαούρτι και κρέμα του εμπορίου, αλλίως η έσχατη λύση είναι φαγητό από το μεσημερι (αν είχε φάει και το μεσημέρι απο αυτό)....

Τρώει βέβαια ευχάριστα και φρούτα κομμενα μικρά κομματακια στο πιατάκι της...

Γενικα δεν είναι και το ευκολότερο παιδί στο φαγητό :cry:

Μετά το χρόνο κρέμα τρώγαμε περιστασιακά και τώρα στους 18 μήνες την έχουμε κόψει.Όχι πως δεν της αρέσει,αλλά επειδή το πρωί ζήτησε μόνη της να φάει τοστάκι και μετά δεν τρώει τίποτε άλλο μέχρι το μεσημέρι,το απόγευμα της δίνω φρούτα και γιαούρτι.

κοριτσια γιατι να δινουμε ετοιμες κρεμες εμποριου(φρουτοκρεμες ,κρεμες με ρυζι ,δημητριακα και γενικα οποιαδηποτε κρεμα ) και να μην τις φτιαχνουμε μονες μας π.χ βραζεις το ρυζι το πολτοποιεις βαζεις σταγονες ελαιολαδου και η κρεμα ειναι ετοιμη και αναλογα με την ηλικια προσθετεις ζαχαρη ,αλατι .Ακομη και το γιαουρτι ειναι πολυ ευκολο να το φτιαξει κανεις στο σπιτι να προσθεσει φρουτα και ετοιμο το γιαουρτακι με φρουτα.

• 4 weeks later...

Όταν ξεκινήσαμε τις κρέμες 6 μηνών δεν τις ήθελε καθόλου, ειδικά την κρέμα βανίλια. Η παιδίατρος μου είπε οτι πρέπει να τρώει γιατί έχουν δημητριακά.¨΄Ετσι του ξαναξεκίνησα την φαρίν λακτέ και την μπισκοτόκρεμα.Τώρα είναι 18 μηνών και τρώει κάθε απόγευμα ένα μπολάκι κρέμα. Φρουτόκρεμα του κάνω πάντα με φρέσκα φρούτα και τρώει και τα γιαούρτια αυτά με την πέτσα απο΄πάνω μαζί με μέλι. Το μέλι βέβαια του το έδωσα μετά τον χρόνο.

Αυτά!

156028vfc2dk4waa.gif

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Κι εγω της δινω καμια φορα το απογευμα. Ειναι μολις 10600 γρ και 20 μηνων. Το τελευταιο διμηνο εχασε 100γρ αντι να παρει και το σιδηρο στο 18... Αρχισαμε αμπουλες παλι. Δεν τρωει τιποτα ρε γμτ. Ετσι της φτιαχνω καμια φορα το απογευμα και τρωει 6-7 κουταλιτσες...Με τον αερα ζει το παιδι μου... Μειωσε και το γαλα στα 150μλ πρωι-βραδυ και ολη μερα κουτσοτρωει λιγο τοστακι, κανενα φρουτο, ψωμι, τυρι.. Κοινως...μαγειρευω για τα ματια... Στον κουβα καταληγουν ολα... Τραχανα επισης τρωει 6-7 κουταλιες. Δεν θελω να της δινω του εμποριου αλλα.... :roll:

Διαφημίσεις

Κοινως...μαγειρευω για τα ματια... Στον κουβα καταληγουν ολα...

Μήπως να μην μαγείρευες πια ξεχωριστό φαγητό για την μικρή σου? Ένα τσουκάλι στη φωτιά για όλη την οικογένεια (βάζεις λιγότερο αλάτι και εσείς μπορείτε να προσθέσετε) και αν φάει ...καλώς :D Αν πάλι όχι :( τουλάχιστον το τρώτε εσεις :D

Άσε που μπορεί να σε εκπλήξει με την αλλαγή ρεπερτορίου :wink:

Μπορεί πάλι να τα έχεις δοκιμάσει όλα αυτά.... :roll:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Κι εμείς έχουμε πάψει εδώ και καιρό να κάνουμε φαγητό ειδικά για τη μικρή, άλλωστε δεν έχει νόημα αφού πρεπει να έχεις τις ικανότητες της Πυθίας για να σκεφτείς τι μπορει να φαει, αφού ενα φαγητό που το έτρωγε με όρεξη χθες, σημερα μπορεί να το βάλει στην άκρη...

Επειδή την κρατάει η μαμά μου όσο είμαι στη δουλειά, τρώει απο αυτά που μαγειρευει, απλά τα προσαρμοζει περισσότερο στα γούστα του παιδιού... Μεσημεριανό μαζι μας τρώει μόνο το ΣΚ... Παντως ό,τι τρώει μόνο σε ύψος το παίρνει, από κιλά βρασε όρυζα...