Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδιατρος stand by

Ev

Recommended Posts

οταν το παιδι σας αρρωστησει το Σαββατοκυριακο τον βρισκετε ευκολα τον παιδιατρο σας?

ερχεται επισκεψη στο σπιτι οποτε το ζητησετε?

Θεωρειτε οτι πρεπει να ειναι ανοιχτο το κινητο των παιδιατρων 24 ωρες το 24ωρο??

Επιτελουν λειτουργημα ή επαγγελμα κατα τη γνωμη σας?

Αν δεν ερχοταν ο γιατρος σας με ευχαριστηση στο σπιτι ή αν δεν τον βρισκατε παντα οταν τον χρειαζοσαστε.....τι θα κανατε?θα τον αλλαζατε?

Διαφημίσεις

τον πρώτο παιδίατρο που είχαμε είχε τύχει να τον ψάχνουμε από τις 5 το απόγευμα εως τις 11 το βράδυ....φυσικά και αλλάξαμε μετά από αυτο...ο τωρινός είναι 24/7 απίκο!!!

Εχω την τύχη να μένει 2 γωνίες από το σπίτι μου, οπότε αν δεν απαντήσει, ντου στο σπίτι του θα κάνω!!:lol::lol::lol:

Ναι το θεωρώ σημαντικό να μπορώ να τον βρώ ανά πάσα ώρα και στιγμή, και μέχρι στιγμής, οποτε χρειάστηκα τον βρήκα, και μάλιστα έχει έρθει πολλάκις και στο σπίτι μου (η απόσταση γαρ!!!). Στο ιατρείο του αφότου γέννησα, πήγαμε μετά τους 6 μήνες. Μέχρι τότε, ερχόταν πάντα στο σπίτι να τις δει, καθότι χειμώνας και βρέφη, βόλευε και η γειτνίαση. Ολα καλά.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Παντως ειναι θεμα νοοτροπιας. Εδω αναγκαστηκα ζουμε με παιδιατρο απο τις 9 μεχρι τις 5 δευτερα με παρασκευη. Για τα επειγοντα (πχ διαροια) στο νοσοκομιο. Πολλες φορες εχω καλεσει στο σπιτι παθολογο γιατι φυσικα δεν βρισκουμε παιδιατρο. Και βεβαια επειδη και αυτο θεωρειται επειγον δεν σημαινει οτι θα ερθει ο ιδιος 2 φορες..

Εγω αναγκαστηκα να καλεσω http://www.sosiatroi.gr/ παιδιατρο απο το 1016......ε οχι βεβαια ....αμα παω νοσοκομειο με λαρυγγιτιδα θα μου το κρατησουν μεσα....ενω ειναι κατι που αντιμετωπιζεται και στο σπιτι!

Εσκασα 100Ε αλλα τοσα μου παιρνει και ο δικος μου σε επισκεψη κατ΄οικον!

Εχω τη λυση αυτη πλεον.......και μαλιστα μου ετυχε ενας καλος γιατρος που ερχεται απο 20 λεπτα μακρια απο το σπιτι μας.....εχει ορεξη για δουλεια ......και προπαντων θεωρει πιθανον οτι κανει λειτουργημα ή μπορει να θελει να πιασει πελατεια! Παντως παρατηρησα οτι οσο πιο νεος ο γιατρος τοσο πιο αναλυτικα σου τα λεει αν ειναι μεγαλογιατρος προσπαθει να σε ξεπεταξει και δεν εξηγει πολλα πολλα κι μενα αυτο με ενοχλει!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι κορίτσια δεν έχω κανένα παράπονο από την παιδίατρο μου της τηλεφωνό ότι ώρα να ναι και αν δεν το σηκώσει το πολύ σε 10 λεπτά έχει πάρει πίσω (να μην πω πόσες φορές της τηλεφώνησα για ψίλου πήδημα)

:P:p:p

Εγω αναγκαστηκα να καλεσω http://www.sosiatroi.gr/ παιδιατρο απο το 1016......ε οχι βεβαια ....αμα παω νοσοκομειο με λαρυγγιτιδα θα μου το κρατησουν μεσα....ενω ειναι κατι που αντιμετωπιζεται και στο σπιτι!

Εσκασα 100Ε αλλα τοσα μου παιρνει και ο δικος μου σε επισκεψη κατ΄οικον!

Εχω τη λυση αυτη πλεον.......και μαλιστα μου ετυχε ενας καλος γιατρος που ερχεται απο 20 λεπτα μακρια απο το σπιτι μας.....εχει ορεξη για δουλεια ......και προπαντων θεωρει πιθανον οτι κανει λειτουργημα ή μπορει να θελει να πιασει πελατεια! Παντως παρατηρησα οτι οσο πιο νεος ο γιατρος τοσο πιο αναλυτικα σου τα λεει αν ειναι μεγαλογιατρος προσπαθει να σε ξεπεταξει και δεν εξηγει πολλα πολλα κι μενα αυτο με ενοχλει!!!!!!!!!!

Εμεις πηγαμε με λαρυγγιτιδα. Του εδωσαν εισπνομενο και μας εστειλαν σπιτι μα συναταγη για να συνεχισουμε την θεραπεια.. Βεβαια πηγαμε αλλη μια φορα 4 τα ξημερωματα με το παιδι να εχει 40 πυρετο και μας εστειλα σπιτι γιατι εδειχνε καλοδιαθετο αρα ηταν μια χαρα...

Εμεις πηγαμε με λαρυγγιτιδα. Του εδωσαν εισπνομενο και μας εστειλαν σπιτι μα συναταγη για να συνεχισουμε την θεραπεια.. Βεβαια πηγαμε αλλη μια φορα 4 τα ξημερωματα με το παιδι να εχει 40 πυρετο και μας εστειλα σπιτι γιατι εδειχνε καλοδιαθετο αρα ηταν μια χαρα...

εγω δεν θελω να πηγαινω σε δημοσια νοσοκομεια....εχω κακη εμπειρια απο λαρυγγιτιδα οταν ηταν 9 μηνων....οποτε βρηκα αυτη τη λυση.......ασε που εκει αμα πας και σε κρατησουν μεσα ολο και κατι αλλο θα τσιμπησεις απο ιωση!

εγω δεν θελω να πηγαινω σε δημοσια νοσοκομεια....εχω κακη εμπειρια απο λαρυγγιτιδα οταν ηταν 9 μηνων....οποτε βρηκα αυτη τη λυση.......ασε που εκει αμα πας και σε κρατησουν μεσα ολο και κατι αλλο θα τσιμπησεις απο ιωση!

Εδω δεν εχουμε αλλη επιλογη.. Γι αυτο και οσο περναει ο καιρος αρχιζουμε και "κοβουμε" το γιατρο.. Εκτως αν μας εμφανιστει κατι καινουργιο. Οσο για τον παιδιατρο μονο για το ζυγισμα τον εχουμε...

Προς το παρόν πάμε καλά με την παιδίατρο μας.Όποτε την χρειαστήκαμε την έχω βρει στο τηλ.

Μάλιστα σήμερα την χρειάστηκα πρώτη φορά Σαββατοκύριακο (τα χρειάστηκα όταν ο μικρός μετά απο 3 μερες πυρετό γέμισε το κορμάκι του με κόκκινα εξανθήματα!!:-() και την πήρα τηλ. στο σπίτι της .Μας έχει πει αν δεν έχει ανοικτό το κινητο σημαίνει πως ειναι στο σπίτι και να καλούμε εκεί.

Νομίζω οτι το πιο σημαντικό είναι να σου εμπνέει σιγουριά και για εμένα να μπορώ να την εντοπίζω όποτε την χρειάζομαι είναι απαραίτητο -όπως και τον γυναικολόγο.

QqmLp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...