Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ 8?

Recommended Posts

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΗΛΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ! ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΙ Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ; :?:?:

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΗΛΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ! ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΙ Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ; :?:?:

Σε λίγο θα φύγουν και τα πάνω μπροστινά και σιγά σιγά και τα υπόλοιπα. Μην αγχώνεσαι, οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί σε κάθε παιδί, σπλώς συνήθως τα δόντια αλλάζουν σε μια άλφα ηλικία αλλά δεν θεωρείται μόνο αυτό το φυσιολογικό. Αυτό που σου είπε ο οδοντίατρος είναι σωστό οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Και ο παιδοδοντίατρος που πάμε και ο παιδίατρός μας το ίδιο μας έχει πει, να μην ανησυχήσουμε δηλαδή αν αργήσει η αλλαγή των δοντιών. Ίσα ίσα είναι καλύτερο μακροπρόθεσμα γιατί τα καινούρια δόντια θα είναι πιο "μικρής ηλικίας" και επομένως πιο γερά.

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

Τώρα εγω τι να πω? που στα 4,5 ο Νικος εχασε 5 δόντια? 3 κάτω (που εχουν ήδη φανει τα καινουργια τωρα που ειναι 5) και τα δυο μεγαλα επανω?

Εμενα μου είπε η γιατρος μας οτι οσο πιο νωρίς βγαζουν δόντια (πχ και ο Νικος και ο Φανης 4 μηνών είχαν 4 δοντια) τοσο πιο νωρίς τα αλλαζουν...

Θα σου ελεγα να μην ανησυχείς και αν οντως ισχύει αυτο που λεει η γιατρος σου οτι οσο αργει τοσο καλυτερα να χαίρεσαι :wink:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΒΛΑΛΕΙ ΟΛΑΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ. ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Anconicfan) ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

• 1 month later...

Κ εμενα τα ιδια μου ειπε η οδοντιατρος γιατι ο γιος μου

ειναι σχεδον 10 κ εχει αλλαξει μονο τα μπροστινα πανω

κατω κ εχουμε αρχισει κ σφραγισματα :cry: αλλα χαιρομαι

που θα τα αλλαξει κ τουλαχιστον θα βγουν τα καινουρια..

το προβλημα ειναι οτι πρεπει να τον δει κ ορθοδοντικος

γιατι εχει στενη γναθο κ βγαινουν μεγαλα τα δοντια κ δεν

εχουν χωρο κ στριμωχνονται...... :roll:

αληθεια ξερει καποιος εναν καλο ορθοδοντικο

που να εχει δει δουλεια που κανει στον Πειραια????

Διαφημίσεις