Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γαλα Frezzylac της frezyderm κ οι κρεμες Holle

Recommended Posts

Ποσο το πληρωνεται Εγω δινω 18,80 για το 1 σε λιγο περναμε κ στο 2 frezzylac εσεις ποσο το παιρνεται? Ξερεται κανενα σιτε η καπου τελος παντων που το πουλανε φθηνοτερα? Εμας ο μικρος το κουτι 600 γρ το εξαφανιζει σε τρεις μερες! Κ αληθεια οι κρεμες Holle ποσο της βρισκεται? του μικρου του περνω της Frezzylac κ της πληρωνω 4 ευρω για 250 γρ! Τι αξιζει?:D:confused::confused:

Διαφημίσεις

Για το γάλα frezzylac δεν ξέρω αν υπάρχει σε κάποιο site για να το αγοράσεις φθηνότερα, νομίζω ότι είναι ελληνική εταιρεία άρα δύσκολα θα βρείς. Πάντως αν υπάρχει πείτε το και δημόσια να το ξέρουμε κ εμείς. Λένε πάντως ότι είναι βιολογικό γι αυτό και ακριβό, έχει όντως πιστοποίηση, λέει κάτι στο κουτί του;

Τώρα για τις κρέμες τις holle να ξέρεις ότι πωλούνται στα βιολογικάδικα τα 250 ml 4,5 με 5 ?. Εγώ λόγω αλλεργίας αυτές έδινα και δίνω στο μικρό μου μέχρι και τώρα και θα τις συνεχίσω. Από γάλα περίπου στην ίδια τιμή είναι και της holle γύρω στα 18 ?.

Εσύ δεν είσαι ικανοποίημένη με το συγκεκριμένο γάλα ή με την τιμή του;

Πάντως για site τα προϊόντα της holle τα έχουν αρκετά.

Διαφημίσεις

Μπορεις να επιλεξεις και το γαλα της Holle, που σε ξενα σαιτ το βρισκεις πολυ πιο φθηνο πχ. http://www.e-biomarkt.de/Babynahrung/Saeuglingsmilch/Saeuglings-Folgemilch-2-nach-dem-4-Monat-Holle::3026.html

εγω απο εδω παιρνω πολλα τροφημα βιολογικα και με 14,5 ? μεταφορικα παλι πιο φθηνα μου βγαινουν. (και αντηλιακα και σαμπουαν ). Η δε κρεμες εχουν 2,99