Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νεογεννητο και αρρωστο αδερφακι!

Recommended Posts

Μανουλες τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση!Ο μικρουλης ειναι 23 ημερων και ο μεγαλος εχει απο το πρωι πυρετο 38-39 χωρις αλλο συμπτωμα!Το μωρο ευτυχως κοιμαται πολυ και το χω στο δωματιο μου αλλα αν ειναι και οι 2 ξυπνιοι εχω προβλημα!ειμαι και μονη μου.τι νακανω?να τον στειλω στην πθερα μου που μενει απο πανω για οση ωρα ειναι το μωρο ξυπνιο και μεχρι να ερθει ο αντρας μου νατον εχει στο σαλονι και να ειμαι με το μωρο μεσα?νιωθω πολυ χαλια που δεν μπορω να φροντισω σωστα τα παιδακια μου!

Διαφημίσεις

Να μην νιωθεις καθολου ασχημα γιατι δεν ειναι δικο σου λαθος. Ναι αν μπορεις ασ τον στην πεθερα σου. Κι εμεις περασαμε την ιδια φαση την περασμενη βδομαδα. Κι εγω ετσι τα ειχα το ενα μεσα στο δωματιο και το αλλο στο σαλονι η στο δωματιο του. Αναγκαστηκε η μαμα μου να παρει ρεπο για να με βοηθησει αλλα ευτυχως ολα καλα. Σημασια εχει να προστατευσεις το νεογεννητο γιατι αν ο μη γεννητο κολλησει τα πραγματα θα ειναι χειροτερα για ολους.

Δεν θελω να σε αγχωσω αλλα αν εχεις την δυνατοτητα να απομακρυνεις τον μεγαλο για 2-3 μερες θα ηταν το καλυτερο.στο λεω γιατι ειχα τον μεγαλο αρρωστο με πυρετο(λαρρυγιτιδα)και 1 μωρο 1 εβδομαδας.το αποτελεσμα ηταν να κολλησω εγω ειχκαι να κολλησει και το μωρο.οσο και σε απομονωση να τον ειχα.13 ημερων μπηκαμε νοσοκομειο μειναμε μεσα 12 μερες απο τις οποιες 6 εντατικη κοθοτι το μωρο ηταν πολυ μικρο.βρογχιολιτιδα.περασαμε παρα πολυ δυσκολα και πανω απο ολα ταλαιπωρηθηκε το μωρο.και εγω αισθανομουν πολλες τυψεις που δεν μπορουσα να ασχοληθω και με τα 2 οσο ηθελα,που δεν προστατεψα περισσοτερο το μωρο....2-3 μερες λοιπον χωρις το μεγαλο σου παιδακι και ολα καλα θα πανε.περαστικα σας

αχχχ προσεχεεε!!!! ειναι δυσκολο να μην μεταφερθει κατι και να μη κολησει. ετσι καιμεις παθαμε και........αστα μη τα πω και σε τρομαξω. απλα προσεχε.ειναι καλο να ειχες καποιον να στειλεις το μεγαλο αν και αν ειναι να κολησει καποιος κολαει πριν καν καταλαβεις οτι ειναι αρωστος..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Αν ξεκινησει αντιβιωση ο μεγαλος μου δεν μπορει να μεταφερει το μικροβιο.

Να τον πας στον ιατρο να τον δει,ισως ειναι ωτιτιδα ή αμυγδαλιτιδα.Συνηθως αυτα κανουν τοσο υψηλο πυρετο.Αν ειναι ενα απο τα δυο,αν δεν προφυλαχτει ο μεγαλος με αντιβιωση το πιθανοτερο ειναι να κολλησει ο μικροτερος.

Ομως τιποτα δεν ειναι κ απολυτο.Εμενα ο μεγαλος μου ειχε αμυγδαλιτιδα,κολλησε τον εναν διδυμο αλλα ο αλλος δεν κολλησε απο κανεναν.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Αν δεν έχεις βοήθεια από πουθενά θα σου έλεγα να μην τα φέρνεις σε επαφή όσο μπορείς και να φοράς μάσκες όταν είσαι με το μωρό και πολύ καλή απολύμανση.... και....... τύχη !!!!

Περαστικά σας !!!

Να σου ζήσει κι ο μικρούλης! Καλή Σαράντιση !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

ουφφφφ!ειναι και η μαμα μου αρρωστη και την πεθερα μου δεν την πολυεμπιστευομαι...Αλλα τι να κανω αλλο?Τωρα κοιμαται,οταν ξυπνησει θα τον ανεβασω θα πω και του αντρα μου να ερθει νωρις,καιθατον κατεβαζουμε μονο για τον υπνο τουλαχιστον!

Μα τι ατυχια ομως!2 χρονια δεν χει ανεβασει πυρετο παρα μονο μια φορα ενα 38.Ο παιδιατρος ειναι σε συνερδειο στο εξωτερικο,το μωρο νεογεννητο κι εγω λεχωνα!Τωρα επρεπε να αρρωστησει πρωτη φορα?(εννοειται καλυτερα να μην αρρωσταινε ποτε)ουτε τις δοσολογιες των αντιπυρετικων δεν ξρω,ουτε καθε ποτε!Με τον παιδιατρο με μηνυματα συννενοηθηκαμε!

Κυκλοφορει ιωση που κανει πολυ υψηλο πυρετο για 3 μερες, χωρις αλλα συμπτωματα. Ειναι αρρωστη η κορη μου κ το ξερω. Εχω δεινοπαθησει τις τελευταιες ημερες. Τα βραδια χτυπαει 40αρια...Δεν ξερω τι μπορει να εχει ο μικρος σου, καλυτερα να τον δει ενας γιατρος το συντομοτερο. Απομακρυνε το μωρο, αν κολλησει θα ταλαιπωρηθει πολυ το μικρουλι. Εχω κ εγω εναν μπεμπη 5 μηνων κο οσο μπορω τον εχω στην απομονωση....

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης