Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ολη μερα,καθε μερα...τι κανετε με το μωρο,πως ειναι η μερα σας???

Recommended Posts

Βρε γλυκουλες μου,δν εχετε φτασει στο σημειο να πειτε.....''ΑΧ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ''......???Εχω μιζεριασει,η καθημερινοτητα μ δν εχει ενδιαφερον,καθε μερα κανω τα ιδια κ τα ιδια......ειχα να ασχοληθω με το δωματιο του μωρου περνουσαν οι μερες κ οι ωρες πιο ευκολα κ δημιουργικα......εχω την βαπτιση τωρα κατι κανω αλλα οχι πολλα,χθες εγραφα τα ονοματα,τελειωσα,σημερα τα τσεκαρα,ξανα κ ξανα μπας κ περασει η ωρα....(το μωρο κοιμαται τωρα),βαρεθηκα με τις δουλειες,κουραστηκα που δν προσφερω τπτ κ καθομαι σπτ ολη τν ωρα......Για ποσο καιρο θα ειμαι ετσι???νομιζω οτι θα τρελαθω στο τελος.......Η μαμα μ δν ειναι κοντα δν μπορω να της αφησω το μωρο να κανω κτ κ γω......Τι να κανω πειτε μου......!!!Εσεις πως ειστε ολοι μερα....?ποτε ξελασκαρατε κ πηρατε τα πανω σας??Ξερω οτι δν μπορω να εχω την ελευθερια μου τωρα,τν δουλεια μου,τα εξω μου, κ τν ησυχια μου..........Τι μπορω να κανω τουλαχιστον για να μν πληττω ολη τν ωρα........:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Το εχω κανει κ αυτο....αλλα ποσες βολτες??Ασε που μεχρι να κατεβασω το καροτσι(δν εχουμε ασανσερ,ειμαστε στον 3ο) μου φευγει η μιση ζωη.......

Διαφημίσεις

Αχ καλε εισαστε μικρουλια ακομα! Να το χαιρεσαι. Κοιτα να απολαυσεις τις στιγμες ηρεμιας που ζεις τωρα γιατι μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις. Κι εμενα μου το λεγανε και δεν το πιστευα. Επι του προβληματος τωρα, προσωπικα ασχολιομουν με διαβασμα (αχ!!! που καιρος τωρα:rolleyes:) ή με χειροτεχνιες που μου αρεσουν πολυ. Ειμαι σιγουρη πως κι εσυ αν ψαξεις σιγουρα θα βρεις κατι να σου αρεσει αλλα το θεμα ειναι πως σε λιγο καιρο θα μας παραπονιεσαι πως δεν θα βρισκεις καιρο να ασχοληθεις;)

ria22,

αυτό θα σου έγραφα κι εγώ... κάτσε να απολαύσεις όσο προλάβαίνεις την ηρεμία και την "βαρεμάρα" σου τις ώρες που κοιμάται το μωρό γιατί σε λίγο καιρό θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις και θα λες "Αχ Παναγία μου ας είχα άλλα δυο χέρια κι ένα κεφάλι εφεδρικά να κάνω καμία δουλειά" !!!

Τί θα σου πρότεινα: διάβασμα, καμία ταινία σε DVD ή χειροτεχνίες...αν πιάνουν τα χεράκια σου...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

βρε μην απελπιζεσαι!Σε λιγους μηνες θα αρχισει να μπουσουλαει,μετα να περπαταει ,θα κοιμαται λιγοτερο και μετα θα αναπολεις αυτες τις μερες;)

Δεν εχεις καμια φιλη να πατε να πιειτε ενα καφεδακι?Σε κανα μηνα θα μπορει το μωρακι σου να καθισει θα το πηγαινεις στην παιδικη χαρα,θα κανετε κανα μπανακι στη θαλασσα,βολτες στα μαγαζια,σ.μαρκετ,μαναβης,λαικη!

Τωρα στο σπιτι ιναι οντως στιγμες που ειναι αφορητη η βαρεμαρα,αλλα υπομονη!

Εγω με τον μικρο πηγαινα μεχρι και για πεντικιουρ μαζι του!Ειχα αλλαξει πολυ λιγα πραγματα στην καθημερινοτητα μου,εκτος απο το κομματι δουλεια!Αμαξι εχεις?το καροτσι δεν μπορεις να το αφηνεις στην εισοδο?

Προλαβαίνεις να βαρεθείς?

Εγώ δεν προλαβαίνω να καθήσω! :shock:

Από την ώρα που θα ξυπνήσει το πρωϊ, παίζουμε, τραγουδάμε, βγαίνουμε έξω με το καρότσι, γυρίζουμε, και άντε πάλι απ'την αρχή.

Γενικά, θέλει να την απασχολώ με οτιδήποτε και δυστυχώς βαριέται εύκολα. Δεν κάθεται μόνη της πάνω από 15 λεπτά και αν κοιμηθεί (σπανίως κατά τη διάρκεια της μέρας) θα είναι για μισή ωρίτσα μόνο.

Περιμένω να έρθει ο άντρας μου για να κάνω δουλειές, να μαγειρέψω, να κάνω μπάνιο κλπ και δεν θες να δεις τη στοίβα με τα ασιδέρωτα...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγώ δεν πρόλαβα να βαρεθώ καθόλου . Μόνο προσωπικό χρόνο δεν βρίσκω αλλά και όταν με αφηνει λίγο και κοιμάται της λέω όταν ξυπνάει ΠΟυ ήσουν τόση ωρα μου έλειψες!

Αν όμως εχεις τοσο χρόνο κάτι σε χειροτεχνία θα σου πρότεινα και εγω.

jHgFp3.png

Η δικια μου φροντιζει να με εχει σε φορμα απο τη μερα που γεννηθηκε! Δεν εχω νιωσει βαρεμαρα 9 μηνες τωρα!!! Απολαυσε τις ηρεμες στιγμες οπως σου λενε και τα κοριτσια γιατι θα πεσει τρελλο τρεξιμο μετα!!! Εγω οταν κοιμαται φτιαχνω τις μπομπο μας αλλα πριν τις ετοιμασιες της βαφτισης μαθαινα Ισπανικα... Καπου θα χρειαστουν δε μπορει...

"...κι υστερα εσενανε ρωτω το νοημα του κοσμου

και λες το χερι σου κρατω κι εσυ εισαι δικος μου..."

Τωρα με την γεκυμοσυνη βασικα ειμαι ολη μερα ξαπλα,αλλα να σου πω πως περναει η καθημερινοτητα μας οταν εκανα εγω τα παντα...Ξυπνουσαμε το πρωι-τρωγαμε πρωινο αλλαγμα πανας-ρουχα παιχνιδι,μαζεμα σιγα σιγα του σπιτιου(οταν ειχα γενικη καθαρισμα σκουπα σφουγγαρισμα κλπ)φαγητο...αυγουλακι βραστο φρουτοκρεμουλες καθαρισμα κουζινας πλυσιμο πιατων..βαζω φαγητο το μεσημερι τρωμε μαζευω τα βαζω για νανι,απογευμα στις κουνιες ξανα μανα φαγητο αντε καντα μπανιο να πιουν το γαλα τους να κοιμηθουν,να κατσεις και εσυ σαν ανθρωπος να κανεις καμια δουλεια με την ησυχια σου ενα μπανιο κατι βρε αδερφε φτανει η ωρα 11,30-12το βραδυ!

Καιγω περασα απο αυτη τη φαση.. αλλα οχι τοσο νωρις.. ισα ισα σε τετοια ηλικια στο πρωτο κιολας ημουντελεια! χαλαρωνα ολη μερα. το μωρακι ησυχο μαμ κακα και νανι που λενε κτλ. μετα να δεις τι σε περιμενει (απο γεματη μερα εννοω) θαναι τοσο γεματη που θα λες ας ειχε και αλλες ωρες η μερα! εγω τωρα με τα 2 ετσι ειμαι. με την καλη εννοια βεβαια! τωρα οταν γεννησω το 3ο λεω αντε να τρεξουν οι αλλοι για λιγο να κατσω παλι κανα μηνα με το μωρακι ησυχα σπιτακι μου

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις