Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σας έχουν ποτέ κλέψει εξοχική κατοικία;;;

Recommended Posts

Σήμερα μάθαμε ένα πολύ άσχημο νέο, η πόρτα της εξοχικής μας κατοικίας βρέθηκε παραβιασμένη, μας είχαν κλέψει. Βασικά πήραν μια μικρή τηλεόραση και ένα dvd, ειδοποιήσαμε αστυνομία κλπ αλλά αναρωτίεμαι.....ήταν αναγνωριστηκή "πτήση" ποτέ δεν μας είχαν κλέψει.....γιατί δεν σπάσαν και την εσωτερική πόρτα που κατέληγε στον επάνω όροφο.....λέτε να ξαναμπούν;; Δεν είχαν κάνει ζημιές μόνο είχαν ψάξει. Δεν αφαίρεσαν αντικείμενα οικοσκευής (το έχω και αυτό ακούσει), ούτε καταστρέψαν τίποτα. Επίσης μάθαμε ότι κλέψαν ένα αυτοκίνητο πολυτελείας από ένα άλλο κάτοικο Αλβανικής καταγωγής.

πάντως δεν μπορώ να πάψω να σκέφτομαι ότι πέρισυ ένας γνωστός με είχε ρωτήσει εάν κρατάμε χρήματα στο σπίτι μας. Δυστυχώς το συγκεκριμένο άτομο φοβάμαι ότι είναι εξαρτημένο....απλά δεν μπορώ να μην κάνω τον συνειρμό. Τώρα βέβαια έχουν μπει και ένα σωρό μάστορες....εσείς τι λέτε;;; Η αστυνομία λέει ότι είναι κύμα ξένων πιθανών ρουμάνων που γυρίζει πίσω. Σημείωστε ότι δίπλα από εμάς το σπίτι κατοικείται όλο το χρόνο.

Διαφημίσεις

Kαι σε μας συνέβη πριν 2 μήνες, το σπίτι είναι πάνω-κάτω με των γονιών μου, παραβίασαν πόρτες, μπήκαν, δεν πήραν τίποτα, δεν έψαξαν τίποτα, δεν έκαναν ακαταστασία, μόνο...κοιμήθηκαν! Ναι, ναι, το κρεβάτι ήταν ακατάστατο αφού οι δικοί μου όταν έφυγαν το είχαν μαζέψει και το βρήκαν με ανοιγμένες κουβέρτες και σεντόνια! Τελικά εδώ που φτάσαμε να λέμε και ευχαριστώ που δεν πείραξαν τίποτα!

Kαι σε μας συνέβη πριν 2 μήνες, το σπίτι είναι πάνω-κάτω με των γονιών μου, παραβίασαν πόρτες, μπήκαν, δεν πήραν τίποτα, δεν έψαξαν τίποτα, δεν έκαναν ακαταστασία, μόνο...κοιμήθηκαν! Ναι, ναι, το κρεβάτι ήταν ακατάστατο αφού οι δικοί μου όταν έφυγαν το είχαν μαζέψει και το βρήκαν με ανοιγμένες κουβέρτες και σεντόνια! Τελικά εδώ που φτάσαμε να λέμε και ευχαριστώ που δεν πείραξαν τίποτα!

μόνο κοιμήθηκαν.......συγνώμη είχατε κάτι για να πάρουν που θα μπορούσαν να πουλήσουν;; ή απλά δεν τα πειράξαν;;; βέβαια ο πατέρας μου λέει ότι δεν πήραν τίποτα από την βιβλιοθήκη του κλπ....

ναι μια φορα κ εναν καιρο μας κλεψαν το εξοχικο κ μανταψε τι μας πηραν?!

τον εναν κ μοναδικο τσιμεντολιθο!!!!!

μας κλεψαν την αννουλα σαραακατσανισσα. αννουλα τον λεγαμε τον τσιμεντολιθο, καθωτι θηλυκος! αληθεια!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

ξεχασα! κ μια σαρανταποδαρουσα μου κλεψαν. κλαψ κλαψ κλαψ!

οχι πες μου μπορεις να το φανταστεις?!

τοσα ζευγαρια παπαουτσια πηγαν στραφι.

την ειχα περιποιημενη την σαρανταποδαρουσα μου εγω!

με πετριδης σουζ, κ δαναος.

αμ πως!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις