Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απορια

Recommended Posts

Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Πριν ενα μηνα περιπου ολοκληρωσα για πρωτη φορα με το αγορι μου, χρησιμοποιησαμε και προφυλαξεις κ τελειωσε και εξω (συγνωμη για τις εκφρασεις αλλα δεν ξερω και πως αλλιως να προσεγγισω το θεμα). Εχω σταθερο κυκλο 33 ημερων και οταν συνεβη, μετα απο 11 ημερες (9 Μαιου πιο συγκεκριμενα) ηρθε περιοδος οπως περιμενα! Τωρα ομως νιωθω καπως πρισμενη στην κοιλια μου και μερικα πονακια...αυτα ειναι συμπτωματα ωορηξιας ή μπορει να ειναι κατι αλλο? Γιατι αν και το συζητησα με το φιλο μου, ο οποιος διαβεβαιωνει οτι δεν υπαρχει καποιο πιθανο ατυχημα, θα ηθελα να ακουσω και μια δευτερη αποψη απο καποιον πιο εμπειρο απο εμας. (μολις 18 και οι 2 ). Ευχαριστω εκ των προτερων!

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Πριν ενα μηνα περιπου ολοκληρωσα για πρωτη φορα με το αγορι μου, χρησιμοποιησαμε και προφυλαξεις κ τελειωσε και εξω (συγνωμη για τις εκφρασεις αλλα δεν ξερω και πως αλλιως να προσεγγισω το θεμα). Εχω σταθερο κυκλο 33 ημερων και οταν συνεβη, μετα απο 11 ημερες (9 Μαιου πιο συγκεκριμενα) ηρθε περιοδος οπως περιμενα! Τωρα ομως νιωθω καπως πρισμενη στην κοιλια μου και μερικα πονακια...αυτα ειναι συμπτωματα ωορηξιας ή μπορει να ειναι κατι αλλο? Γιατι αν και το συζητησα με το φιλο μου, ο οποιος διαβεβαιωνει οτι δεν υπαρχει καποιο πιθανο ατυχημα, θα ηθελα να ακουσω και μια δευτερη αποψη απο καποιον πιο εμπειρο απο εμας. (μολις 18 και οι 2 ). Ευχαριστω εκ των προτερων!

Κατάρχην αν λεγοντας "προφυλάξεις" εννοεις προφυλακτικό, ΟΚ!.

Το β΄που ανεφερες, ειναι η χειρότερη δυνατη μεθοδος που μπορεις να διαλέξεις! Βασικά, δεν ειναι καν μεθοδος!

Υπάρχουν τόσες άλλες!

Τα πονάκια αυτα που λες δεν μου κάνουν για εγκυμοσυνη, παρ΄'όλα αυτά, μπορεις να πάρεις από το φαρμακειο ενα τεστ εγκυμοσυνης, να το κανεις σπίτι σου και σε 5' θα ξερεις!

Καλή επιτυχια.

Δεν νομίζω να είσαι έγκυος καλή μου, αν αυτό φοβάσαι. Όμως την καλύτερη απάντηση θα στη δώσει ένας γιατρός.

Εχεις γυναικολόγο? Γνωρίζεις πως αφού πλέον έχεις ερωτικές επαφές θα πρέπει μία φορά το χρόνο τουλάχιστον να επισκέπτεσαι το γυναικολόγο σου για έλενχο.

Αν φοβάσαι μπορείς να κάνεις έστω ένα απλό τεστ του φαρμακείου ή για ακόμη πιο έγκυρα αποτελέσματα μπορείς να κάνεις μια χοριακή σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο. Μια απλή εξέταση αίματος ειναι.

Σε συμβουλεύω να χρησιμοποιείς πάντα προφυλακτικό. Είναι η καλύτερη προφύλαξη!! Και να μην κάνεις ποτέ κάτι χωρίς τη θέληση σου. :-P

sj3dp3.png

Δεν νομίζω να είσαι έγκυος καλή μου, αν αυτό φοβάσαι. Όμως την καλύτερη απάντηση θα στη δώσει ένας γιατρός.

Εχεις γυναικολόγο? Γνωρίζεις πως αφού πλέον έχεις ερωτικές επαφές θα πρέπει μία φορά το χρόνο τουλάχιστον να επισκέπτεσαι το γυναικολόγο σου για έλενχο.

Αν φοβάσαι μπορείς να κάνεις έστω ένα απλό τεστ του φαρμακείου ή για ακόμη πιο έγκυρα αποτελέσματα μπορείς να κάνεις μια χοριακή σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο. Μια απλή εξέταση αίματος ειναι.

Σε συμβουλεύω να χρησιμοποιείς πάντα προφυλακτικό. Είναι η καλύτερη προφύλαξη!! Και να μην κάνεις ποτέ κάτι χωρίς τη θέληση σου. :-P

Αυτό σιγουρα! Συμβουλή να αναλαμβανεις πάντα εσυ τα μετρα προφύλαξης... Δεν ξερεις εαν ο άλλος εχει σκοπο να χρησιμοποιήσει ή οχι προφυλακτικό, επίσις, εαν εχει, δεν ξερεις σε τι κατασταση βρίσκεται (ληγμενο, κακή ποιότητα, χαλασμένο, μαρκα μέκαψες!)

Να μην ακους τι σου λεει ο άλλος, και να επιμενεις ΠΑΝΤΑ για προφυλακτικό!

Εάν υπάρξει ποτε προβλημα, κατι το οποιο δεν σου το ευχομαι φυσικά, όλο το πακετο θα το τραβήξεις εσυ!

Επίσις, να μην αμελείς ποτε την ετησια επισκεψη στο γυναικολογο για τεστ ΠΑΠ κλπ

Με πολύ αγάπη,

Να εχεις μία όμορφη ερωτική ζωη...

Καταρχας ευχαριστω που απαντησατε! Οσο για τις προφυλαξεις που αναφερω οντως εννοουσα για προφυλακτικο! Μπορω να πω οτι ειμαι ενημερωμενη επι του θεματος και γνωριζω οτι η "μεθοδος" τραβηγμα δεν ειναι σοβαρο μετρο αντισυλληψης! Ουτε καν μετρο δεν θεωρειτε αλλα τελος παντων! Απλα ηθελα να ακουσω και μια δευτερη γνωμη και απο ατομα που γνωριζουν παραπανω απο εμενα!

Διαφημίσεις

χρησιμοποιησατε προφυλακτικο, τελειωσε και εξω

σου ηρθε και κανονικα περιοδος...

ε αν εισαι εγκυος μιλαμε για τον σουπερμαν! χαχαχα

Καλησπερα Λουϊζα. Εφοσον ειμαστε στην 20η Μαϊου και αδιαθετησες την 9η, εισαι στην 12η μερα του κυκλου σου και αρα πλησιαζει η ωορρηξια, οποτε ηδη ωριμαζει το αυγουλακι...ειναι φυσιολογικο λοιπον να εχεις πονακια και πρηξιματακια.

Να συμφωνησω και με την παραπανω συμβουλη, να χρησιμοποιειτε ΠΑΝΤΑ προφυλακτικο κι οχι μονο για το φοβο της εγκυμοσυνης ή του AIDS, αλλα και για ολα τα αλλα ΣεξουαλικωςΜεταδιδομεναΝοσηματα (π.χ. χλαμυδια).