Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΛΙΓΟ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ

Recommended Posts

Κοριτσια...θυμάστε που είχα θέσει το ερώτημα νταντά ή βρεφικός?..ε λοιπόν την έστειλα βρεφικό εδώ και 4 εβδομάδες.περιττό να σας πως ότι τις 2,5 είναι σπίτι άρρωστη.δεν είχε ποτέ αρρωστήσει το παιδάκι μου και τώρα ταλαιπωρείται. εκτός αυτού ...όταν έρχεται ..έχει κομμένα ματάκια...και πλέον ενώ ήταν πολύ ανεξάρτητη ...δεν με αφήνει ρούπι..και γκρινιάζει για αγκαλιές (αγχος αποχωρισμού..ίσως?).είμαι ξανά σε απόγνωση!θα την πάρω κορίτσια...θα βάλω νταντά...την κοπέλα που είχα βρει πριν...στενοχωρήθηκα πολύ..γιατί πήρα πάλι σήμερα στο σταθμό να δω τι κάνει..και μου είπαν ότι έχει γκρίνια..τρέχει η μύτη της και ακούγεται βράσιμο!!γιατί δεν με πήραν αυτοί να μου το πουν?και δεν θα πιστεψετε τι μου είπαν!!!να της προκαλείς εμετό γιατί έχει φλέμματα!!!!ο χριστός και η παναγία!!!επίσης με πείραξε πολύ προχθές που μου είπαν ότι έφαγε μισή κρέμα..και τους είπα να της δώσουν λίγο γάλα..και τι άκουσα κορίτσια!!!...είναι χοντρή!!δεν στο έχει πει ο παιδιατρος??!!!τα έχω πάρει!το παιδάκι μου έιναι μια χαρά σε βάρος..απόλυτα φυσιολογικό.αφήστε που το πουλάκι της πάντα ήταν τέλειο..και τώρα έχει συνέχεια κοκκινίλα!είναι τα φαγητά?δεν ξέρω!

σαν την μανούλα κορίτσια μου κανένας!πραγματικά!έκανα κίνηση ..πήρα την νταντά τηλέφωνο..δεν ξέρω αν έκανα καλά...εσείς τι λέτε..η μπέμπα είναι 12 μηνών και λίγων ημερών.

Διαφημίσεις

Είναι πολύ μικρή για παιδικό.Αν έχεις τη δυνατότητα να έχεις νταντά εμπιστοσύνης στο σπίτι σους τότε καλύτερα να την πάρεις να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο.'Εχεις χρόνια μπροστά σου για τον παιδικό.Εγώ τα κράτησα σπίτι μέχρι τα 3.

κι εγω νομιζω ειναι μικρουλα για παιδικο... την κορη μου την εστειλα φετος δλδ στα δυο κι εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη ... μηπως ο παιδικος που εχεις επιλεξει ομως δεν ειναι και τοσο ιδανικος...?? ειναι δυνατον να σου λενε τετοια πραγματα?? εγω οταν ξεκινησε ειπα οτι εχει κοψει το φρουτο.. μου ειπε η ιδιοκτητρια οτι θα το προσπαθησουν μηπως το ξαναρχισει με τα αλλα παιδακια αλλα αν οχι να μην ανησυχω καθολου θα της δινουν κατι αλλο για πρωινο... αυτη για μενα ειναι μια σωστη απαντηση... στην θεση σου η θα κοιταγα για νταντα η για καπου αλλου...δεν ειναι συμπεριφορα αυτη... και το αλλο για τον εμετο!! απλα απιστευτο!!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Συμφωνώ. Παραείναι μικρή για να την στείλεις παιδικό. Το διαπίστωσες και μόνη σου άλλωστε. Αν έχεις εμπιστοσύνη στην κοπέλα, καλύτερα να την κρατήσεις στο σπίτι.

Βέβαια, καλό είναι να μην επαναπαύεσαι ούτε με τη νταντά και να έχεις τα μάτια σου 14. Μ' αυτά που ακούμε κάθε τόσο. Τσεκάρισέ την.

Κι εγώ πιστεύω ότι η καταλληλότερη ηλικία για παιδικό σταθμό είναι μετά τα 2,5 χρόνια...Αν έχεις την δυνατότητα φυσικά...

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Κοίτα αυτό που σου είπαν για τον εμετό μάλλον δεν το διατύπωσαν σωστά οταν δηλ.εγω είχα πάρει τηλ.τον παιδιάτρο πανικόβλητη γιατι η μικρή μου εκανε εμετό απο τον πολύ βήχα και το φλέμμα μου έιπε οτι ήταν οτι καλύτερο μπορούσε να της τύχει γιατι ετσι καθάρισε :shock::shock::shock:το ξέρω και εγω ετσι εκανα αλλά μου είπε οτι οταν είναι πολύ μωρά για να φυσήξουν μονα τους και να καθαρίσουν είναι το καλύτερο,τωαρα για τις αρρώστιες σίγουρα θα της έχεις την 1η χρονία την Δέυτερη τα πράγματικά ειναι εξαιρετικά καλύτερα δηλ.εμείς φέτος ούτε μια φορά δεν αρρωστήσαμε με πυρετο και προπέρσι μέχρι νοσοκομείο φτάσαμε.Ισως ομως ο παιδικός αυτός οντως να μην ειναι ο κατάλληλος για την μικρη σου καλύτερα να τον ψάξεις λιγάκι αλλα τα παιδάκια παντα γίνονται πιο κοινωνικά στους παιδικούς.

κορίτσια σας ευχαριστώ!όλοι μου λένε..έλα μωρέ!παίρνει αντισώματα!μην είσαι υπερβολική!αλλά εγώ πονάω..πραγματικά απαράδεκτη η συμπεριφορά στον παιδικό. είναι και καλά ο καλύτερος στην επαρχία που μένω.το έψαξα πολύ για να την πάω εκεί.καλά μην νομίζετε..εδώ 3 παιδικούς ιδιωτικούς έχει όλους και όλους!

Κοίτα αυτό που σου είπαν για τον εμετό μάλλον δεν το διατύπωσαν σωστά οταν δηλ.εγω είχα πάρει τηλ.τον παιδιάτρο πανικόβλητη γιατι η μικρή μου εκανε εμετό απο τον πολύ βήχα και το φλέμμα μου έιπε οτι ήταν οτι καλύτερο μπορούσε να της τύχει γιατι ετσι καθάρισε :shock::shock::shock:το ξέρω και εγω ετσι εκανα αλλά μου είπε οτι οταν είναι πολύ μωρά για να φυσήξουν μονα τους και να καθαρίσουν είναι το καλύτερο,τωαρα για τις αρρώστιες σίγουρα θα της έχεις την 1η χρονία την Δέυτερη τα πράγματικά ειναι εξαιρετικά καλύτερα δηλ.εμείς φέτος ούτε μια φορά δεν αρρωστήσαμε με πυρετο και προπέρσι μέχρι νοσοκομείο φτάσαμε.Ισως ομως ο παιδικός αυτός οντως να μην ειναι ο κατάλληλος για την μικρη σου καλύτερα να τον ψάξεις λιγάκι αλλα τα παιδάκια παντα γίνονται πιο κοινωνικά στους παιδικούς.

ναι αλλα ο γιατρος δεν ειπε να τον προκαλεσεις τον εμετο? ετσι δεν ειναι? να της δωσουν τετοια συμβουλη εγω το βρισκω , το λιγοτερο που μπορω να πω, υπερβολικο. Οσο για την κοινωνικοποιηση συμφωνω απολυτα!!

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

κορίτσια σας ευχαριστώ!όλοι μου λένε..έλα μωρέ!παίρνει αντισώματα!μην είσαι υπερβολική!αλλά εγώ πονάω..πραγματικά απαράδεκτη η συμπεριφορά στον παιδικό. είναι και καλά ο καλύτερος στην επαρχία που μένω.το έψαξα πολύ για να την πάω εκεί.καλά μην νομίζετε..εδώ 3 παιδικούς ιδιωτικούς έχει όλους και όλους!

δυσκολο αν δεν εχεις επιλογες... δλδ αν αυτο ειναι το καλυτερο οι αλλοι δυο τι κανουν....:(

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

την άφησα και αυτή τη βδομάδα να δω πως θα πάει...όλο γκρίνια έχουμε πάντως στο σπίτι...πρωτοφανές για την μικρή μου..μου είπαν σήμερα που πηρα να δω τι κάνει το παιδί..ότι δεν κοιμάται τις τελευταίες μέρες καθόλου και θέλει να κοιμάται μόνο στην αγκαλιά της δασκάλας...τι λέμε σε αυτήν την περίπτωση?

Κούκλα μου φυσιολογικό είναι αυτό. Η μικρή θέλει να νιώσει σιγουριά, γι' αυτό κοιμάται στην αγκαλιά της δασκάλας. Σκέψου λίγο, δεν βρίσκεται στον χώρο της, δεν έχει κοντά της τη μαμά της, αναστατώθηκε το πρόγραμμά της.

Μωρέ είναι μικρούλα για να συνηθίσει τόσο εύκολα.

Στείλαμε τον μικρό μας ιδιωτικό παιδικό όταν ήταν δυο ετών. Το τι κλάμα έκανε δεν μπορώ ούτε τώρα να το σκέφτομαι. Δεν άντεχα να τον βλέπω έτσι. Τον σταματήσαμε.

Επί ένάμισι μήνα να κλαίει. Δεν συνήθισε καθόλου.

Η συμβουλή μου, αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, άστην τουλάχιστουν να κάνει αυτό που την ηρεμεί. Έστω κι αν αυτό είναι να κοιμάται στην αγκαλιά της δασκάλας της.

• 5 weeks later...

οσον αφορα το θεμα της κοινωνικοποιησης...

ο λουκας μου μεχρι 22 μηνων ηταν απιστευτα κοινωνικος και ανεξαρτητος!πηγαιναμε σε παιδοτοπο και ουτε καν με εψαχνε!

ηταν παπαρδελλα,δεν το εκλεινε!

μιλουσε σε ολους και χαιρετουσε ολα τα παιδακια στο δρομο...

22 μηνων αναγκαστηκα να τον παω σε παιδικο λογω της δουλειας μου...

απο τοτε ειναι κλειστος.παρα πολυ δυσκολα μιλαει σε οποιονδηποτε.ακομα και στους παπουδες του.

εχει απιστευτο αγχος αποχωρισμου.

θυμωνει μαζι μου αν φυγω εστω και για λιγο.

στον παιδικο μονο τωρα που ειναι 4 χρονων αρχισε να τους πλησιαζει και να τους προσεγγιζει.

ειναι απιστευτα επιφυλακτικος με τα αλλα παιδακια.τα παρακολουθει,ξερει το καθενα πως το λενε,τι του αρεσει με ποιο αλλο παιζει αλλα δεν τα πλησιαζει.

εννοω οτι χαρη στους παιδικους ενα πολυ κοινωνικο παιδακι εγινε αντικοινωνικο.

φυσικα αν πηγαινε απο την αρχη σε αυτον που παει τωρα δε θα ειχε συμβει αυτο αλλα αν αν αν....

μετα τα 2,5 παιδικος!ιδανικα μετα τα τρια.

Διαφημίσεις