Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαθήματα Ξύλου στον Παιδότοπο...

Recommended Posts

Καλή μέρα σε όλες κ όλους!

Θέλησα να ανοίξω αυτό το θέμα για να σιγουρευτώ πως ούτε παραλογίζομαι ούτε είμαι πολύ μυγιάγγιχτη!

Έχω μία κόρη 2.5 χρόνων κ αραιά κ πού (περίπου 2 φορές τη βδομάδα) πάμε σε έναν παιδότοπο. Πήγαμε κ χθες κ πετύχαμε για 2η φορά έναν πατέρα γύρω στα 40, ίσως κ νεότερο ο οποίος συνόδευε το γιο του, περίπου στα 10-12.

Είναι η 2η φορά που θυμώνω με αυτό το δίδυμο διότι γίνεται το εξής. Ο πατέρας μπαίνει με το γιο μέσα στο χώρο του παιδότοπου κ παλεύουν. Όχι απλά παλεύουν, αλλά ο πατέρας δίνει μαθήματα βίας στο γιο. Του λέει από πού να τον πιάσει, πώς να τον σπρώξει, πώς να τον κλωτσήσει. Ο γιος διασκεδάζει αν κ φαίνεται η ένταση κ ο θυμός στα μάτια του. Ο πατέρας από την άλλη, λάμπουν τα μάτια του από την περηφάνια που κάνει το γιο του επιθετικό...

Είχα φρικάρει κ γω, φρίκαρε κ ο άντρας μου ο οποίος σε κάποια φάση σηκώθηκε να πάει να του πει άμα θέλει να πλακώνεται με το γιο του, να πήγαινε σπίτι του. Δεν τον άφησα, γιατί ο άντρας μου σε κάτι τέτοια δεν το'χει κ θα γινόταν φασαρία.

Ρώτησα την υπέυθυνη του παιδότοπου, μου είπε πως ο πατέρας είναι στρατιωτικός, χωρισμένος κ χίλια δυο άλλα που απλά επιβεβαίωναν πως δεν ήταν παιχνίδι, αλλά εκπαίδευση.

Σε κάποια φάση, έχει πάει ο μπαμπάς στην καφετέρεια κ έχει μείνει ο μικρός στον παιδότοπο, όπου αρχίζει να ασχολείται με την κόρη μου. Της μιλούσε με φωνή τσαμπουκαλεμένη, σε φάση πλάκας, αλλά η κόρη μου δεν έχει συνηθίσει τέτοιες συμπεριφορές. Κολλάει στον τοίχο, αρχίζει να μου φωνάζει να την πάρω, επεμβαίνει η κοπέλα του παιδότοπου κ κάνει παρατήρηση στον μικρό...

Ο μπαμπάς έβλεπε όλο το σκηνικό, ειλικρινά σας το λέω έλαμπε από περηφάνια που ο γιος του πουλούσε τσαμπουκά στη μικρή. Ευτυχώς ο άντρας μου είχε βγει για τσιγάρο, αλλιώς...

Εγώ πήγα κ είπα στην κόρη μου πως ο πιτσιρικάς κάνει πλάκα κ να μη φοβάται. Πως είναι καλό παιδί κ κάνει τη φωνή του έτσι βαριά για αστείο. Μες στο αμάξι μετά της εξήγησα πως όταν κάποιος μας ενοχλεί απλά φεύγουμε από δίπλα του. Δε λέμε "φοβάμαι" ούτε "φύγε". Δε λέμε τίποτα απλά φεύγουμε.

Μα την Παναγία, ακόμα το σκέφτομαι κ φουντώνω! Δηλαδή αν αυτό το παιδί βρεθεί στο σχολείο αύριο-μεθαύριο με το παιδί μου κ αρχίζουν να πλακώνονται, θα ζητήσω τα ρέστα από ΑΥΤΟΝ τον πατέρα????

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι φαντάζομαι τους πιθανούς λόγους του χωρισμού και τα νεύρα της μάνας όταν θα γυρίζει σπίτι ο μικρός μετα απο ενα υπέροχο απόγευμα με τον μπαμπά.Τώρα για τη μικρή σου καλά της τα'πες.

Και γω σκεφτόμουν τη μαμά! Άμα έχει τόση ενέργεια ο τύπος, ας πάει σε ένα γυμναστήριο να βαράει το σάκο του μποξ, ας πάει να κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο, ας δείχνει ό,τι θέλει στο παιδί του αλλά όχι κ μέσα σε παιδότοπο που είναι μικρά παιδιά! Είναι υποχρεωμένο το κάθε παιδί να βλέπει τέτοιες συμπεριφορές κ να πρέπει μετά ο κάθε γονιός να εξηγεί πως...δεν είναι σωστό να κλωτσάμε το μπαμπά...Δεν είναι καλό να τραβάς το λαιμό της μαμάς!!!....

eirini , φυσικα και δεν εισαι παραλογη. Οσο αφορα ομως στην αντιμετωπιση νομιζω πως να φωναξει φυγε η δεν μου αρεσει ειναι επιθυμητο. Δες αν θελεις και το θεμα " Ευγενικο παιδακι η παιδι θυμα" για να μην τραβηξει κι η δικια σου οτι και ο δικος μου. Νομιζω πως τελικα η πολυ ευγενεια κανει κακο:rolleyes:. Αποψη μου - επειδη τα ζω- μαθε την να αντιδρα οσο ειναι νωρις. Προς θεου οχι με βια αλλα να εκφραζει αυτο που νιωθει οχι να το καταπινει και να φευγει!

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο Foubi. Διάβασα χθες το θέμα σου κ ειλικρινά δε θεωρώ ένα παιδί με ευαισθησίες κ καλούς τρόπους θύμα! Και η δικιά μου είναι κάπως έτσι! Και έχω τρελό άγχος τί θα γίνει του χρόνου που θα πάει παιδικό. Νομίζω όμως πως στο σχολείο μαθαίνουν άλλους κανόνες επιβίωσης. Οι βάσεις όμως του να σέβομαι κ να μη χτυπάω τον άλλο διδάσκονται στο σπίτι! Και είμαι σίγουρη πως θύμα ένα παιδί γίνεται όχι αν του έχουν μάθει να είναι ευγενικό. Κάποια στιγμή θα ξεσηκωθεί, θα διεκδικήσει, θα επαναστατήσει.

Εγώ παρακαλώ το παιδί μου στο δρόμο του να βρίσκει παιδιά σαν το δικό σου! Και ας είναι στα μάτια κάποιον "θύματα"...Δυστυχώς όμως αυτό είναι ουτοπικό!... Θα βρει κ επιθετικά παιδιά, κ παιδιά που θα την αδικούν, θα τη χτυπήσουν, θα την προσβάλλουν. Θα μάθει όμως να αμύνεται!

Άμυνα θα της μάθω, όπως μπορώ καλύτερη! Επίθεση όμως...όχι!

Εν ολίγοις, πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας να έχουν κ πυγμή κ ευαισθησία!!!

Και σε μας να είμαστε κ προστατευτικοί κ απλοί παρατηρητές!!!

Πωωωωωωωωωωωωωωω, όσο πάει ο ρόλος του γονιού κ δυσκολεύει!!!

Κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτος ο ιδιοκτήτης του παιδότοπου που επιτρέπει αυτό το "μάθημα" να γίνεται σε αυτό τον ακατάλληλο χώρο. Υπάρχουν γυμναστήρια όπου τα παιδιά μπορούν να μάθουν πάλη με σωστό τρόπο από ειδικούς δασκάλους που ξέρουν πως θα τους εξηγήσουν τη διαφορά μεταξύ βίας και άθλησης!! Αν ο πατέρας θέλει να τον κάνει βίαιο ο ίδιος, ας το κάνει σπίτι του με δική του ευθύνη και όχι να του προσφέρουν ένα φθηνό χώρο για τέτοιο μάθημα.

Νομίζω ότι θα πρέπει να κάνεις έντονα παράπονα στον ιδιοκτήτη του παιδότοπου!!

Διαφημίσεις

Κι εγω στον παιδικο τον εγραψα κατα ενα μερος για να ερθει σε επαφη και με αλλες συμπεριφορες και να μην του ερθει αποτομο στα 4. Απλα φαντασου ποσο δυσκολο ειναι γι αυτα να διαχειριστουν ολες αυτες τις πληροφοριες μονα τους και να πρεπει να μαθουν και πως να αντιδρουν αναλογως.

DALIA, είναι το καλύτερο μέρος να κάνεις τέτοιου είδους "εκπαίδευση". Κανείς δε θα βρεθεί να πουλήσει τσαμπουκά στο γιο σου, αφού θα είναι ο μεγαλύτερος κ έτσι θα νιώθει άρχοντας κάνοντας μαγκιές στα 2χρονα!

Και είναι κ μια χαρά οι τιμές! Αλλά ειλικρινά σας το λέω, πρέπει να δείτε τα μούτρα του πατέρα πώς κοκορεύεται που ο γιος του τον βαράει!

Για να πω κ τη μαύρη αλήθεια, παίζαν κ πιο ήρεμα σε κάποιες φάσεις. ΠΧ τρομπολίνο, με ένα μπαλόνι,...αλλά τί να το κάνεις αν έχει προηγηθεί το Καράτε Κιντ σε λάιβ προβολή!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

..οπως το λεω....ενα παιδακι 7 χρονων τη πλακωσε στις μπουνιες,προσωπο και κοιλια...:|:cry:

ημασταν σε ενα παιδκο παρτυ,ηταν γυρω στις 9παραδεκα και εγω ετοιμαζα τον μικρο για να ξεκινησουμε πρωτοι,γιατι νυσταξε το μωρο,η μεγαλη θα γυρνουσε με τον μπαμπα της αρογτερα...

εκει που εχω φορτωθει τσαντες μωρο κλειδια,εχω βαλει παππουτσι(τα βγαζω στο παιδοτοπο γιατι μπαινω μεσα με τα μωρα κ παιζω) ακου τον αντρα μου να φωναζει ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΝ ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΩΡΑ....:shock:

βλπεω ολους τους φιλους μας να εχουν μαζευτει προς τα εκει, και τον αντρα μου πανικοβλητο να προσπαθει να μπει μεσα στα δυχτακια και να βρει διοδο να τη φτασει,και να εξακολουθει να φωναζει ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗ ΧΤΥΠΑΣ Τ Ω Ρ Α...

ενα αγορι 7 χρονο την ειχε στριμωξει στη γωνια και τη σαπισε στο ξυλο...τολμησε να την αγγιξει κ να μου τη χτυπησει....

με τα χιλια ζορια μπαινει ο αντρας μου μεσα 2ος αφου δοξα το θεω προλαβε η κουμπαρα μου κ χωθηκε πρωτη και την εσωσε στην κυριολεξια

εγω τα εχασα με το μωρο αγκαλια να την ακουω να ουρλιαζει κοπηκαν τα ποδια μου,τη φερνει ο αντρας μου αγκαλια εξω στα τραπεζακια και βλεπω τον πιτσιρικα που την εδειρα σφαιρα να τρεχει στη μανα του...

περνω την μικρη αγκαλια οπου κανει κ εμετο απο το σοκ κ το κλαμα,και παω προς το μερος της,εντωμεταξυ τον πιτσιρικα δεν τον εχει πει κουβεντα ο αντρας μου(κρατηθηκε)..

παω εγω προς το τραπεζακι που καοθοταν αυτη η ανοητη,και αρχιζω να λεω αυτος σε χτυπσε,πες μου αυτος?γιατι εγω δεν ειδα το σκηνικο(ετυχως γιατι εαν ειχα μπει μεσα θα το ειχα σφαξει το πιτσιρικι)

και σηκωνεται η ΚΥΡΙΑ σαν να μη τρεχει τιποτα και αρχιζει να μας φωναζει ΕΜΑΣ οτι τα βλαμε με το παιδι της και δεν εχουμε κανενα δικαιωμα λεει να τον μαλωσουμε:shock:*αυτο ειχε δικαιωμα να μας σαπισει στο ξυλο βεβαια,και αν εχουμε κατι να πουμε θα τα πουμε με αυτην....

της λεω την εδειρε,μπουνιες κλοτσιες,η κορουλα μου εντωμεταξυ ταυτοχρονα να κανει εμετο απο το κλαμα,και παιδια μας ξαναπεταει την ατακα δεν εχετε δικαιωμα να μαλωσετε ΤΟ ΠΑΙΔΙ...της λεω πλακα μου κανεις?ποιος τον μαλωσε...??και περιμενω να δω κινηση απο αυτην...

και τι κανει η τυπισσα?δε του λεει ΚΟΥΒΕΝΤΑ,απεναντιας ηταν ετοιμη να συνεχισει τον καυγα μαζι μας, σε εκεινη τη φαση η μεγαλη βγηκε εξω με τον μπαμπα της να ηρεμησει και τα μαζεψαμε και φυγαμε ουτε γεια δεν προλαβα βα πω απο τη ταραχη μου

εντωμεταξυ τον λεω τον αντρα μου η δικια μας πως ανεδρασε?μου λεει ρε βικυ πως να αντιδρασει την ειχε στριμωξει και τη βαρουσε προσπαθουσε να αμυνθει αλλα 7χρονων αγορι 3μιση η δικια μου(αφηστε που δεν ξερει να χτυπαει)

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟς ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΝΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΘΕΝΕΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΠΛΗΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ και το ξερω σιγουρα ΑΛΟΙΜΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕς ΑΡΧΕς

(παρα8εση αρχισε να τη χτυπαει στα καλα καθουμενα,χωρις να εχει προηγηθει κατι,και χτυπησε και το βαπτιστηρι μου-αυτο το εμαθα μετα που γυρισα σπιτι που μιλησα με τη κουμπαρα μου)

ντροπη και στον παιδοτοπο που ενω ειχε παρτυ ειχε 1 μονο κοπελα υπευθυνη~τι να σου κανει κ κοπελιτσα ποιο παιδακι να πρωτο κοιταξει...

ουφ αυτα τα ειπα κ ξεθυμανα παω να κοιμηθω αγκαλιτσα με τα παιδακια μου.......

1kOup2.pngTxJmp3.png

Vicky μόνο που το διάβασα φουντωσα..οχι μόνο θα ξεχνούσα τους καλούς μου τρόπους, θα την είχα σπάσει στο ξύλο την άχρηστη.Αντί να προσέχει το παιδί της πήγε να κάνει και φασαρία;;;; Καλά υπευθυνη κοπέλα μέσα δεν είχε ο παιδότοπος;;;

xceZp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω ρε κοπελα μου τι περασατε ,ειναι καλυτερα η μικρη σου τωρα ? να σας συγχαρω κιολας για τον ωριμο τροπο που φερθηκατε στο ολο σκηνικο , εγω δεν 3ερω αμα θα κρατιομουνα και δεν μαλωνα το αγορι , βεβαια δεν φταιει γενικα μονο αυτο , αυτα βλεπει αυτα κανει .

Δεν ξερω και εγω ρε παιδια που τα βλεπουνε μερικα παιδια και φαιρονται τοσο προβληματικα , εμενα μου εχει τυχει 3 φορες σκηνικο σε παιδοτοπους . Και στις 2 περιπτωσεις ητανε μικρα παιδια 3-4 ετων , το ενα δε ειχε φοβερο μα φοβερο μισος μεσα του και στα ματια του και μεχρι και με μενα που πηγαινα να τον συμβουλεψω και ,οχι να τον μαλωσω , τα εβαλε και αρχησε να με φτυνει και να μου πεταει μπαλακια η κατι τετοιο . Φυσικα η μανα του το ειχε παρατημενο κυριολεκτικα και καπνιζε σαν την κυρια εκτος καταστηματος . Σε μια αλλη περιπτωση δεν κρατηθηκα και το μαλωσα ενα περιπου στα 7-8 αγορι που τα ειχε βαλει με τον δικο μου , 3,5 τοτε ο δικος μας , και ενω τον ειχα παρει χαμπαρι τι σκεφτεται να κανει και εκεινος με ειχε δει οτι τον ειδα , τελικα σε μια στιγμη που νομιζε οτι δεν τον εβλεπα εδωσε μια σπρωξια και πετα3ε κατω τον Ντινο απο τις σκαλες , ευτυχως ολες επενδυμενες με μα3ιλαρια εφοσον ηταν παιδοτοπος .Βεβαια εγινε χαμος , τον μαλωσαμε και εγω και ο αντρας μου , τη μανα του ουτε την ειδα ποτε .

Σκεφτητε ομως ρε παιδια τι ενηληκες θα γινουνε αυτα τα παιδια . Γιατι κανουνε παιδια οταν ειναι να τα εχουνε παρατημενα δεν μπορω να καταλαβω .

Μου αρέσει που έχουν και άποψη και είναι φιλοσοφημένοι :lol:

Δεν έχετε λέει δικαίωμα να πείτε κάτι στο παιδί.

Σοβαρά τώρα, πιστεύω το αντιμετωπίσατε σωστά, τηρουμένων των αναλογιών. Τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε;

Δυστυχώς και αυτά είναι μέσα στη ζωή. Μπροστά στους γονείς των άλλων παιδιών αυτά γίνονται σπανιότατα, γιατί καταλαβαίνουν τα παιδιά συνήθως ότι δεν "τα παίρνει". Τι γίνεται ενώ δεν βλέπουμε εμείς, δεν ξέρω...

Υπάρχει άλλο τόπικ σχετικά με το τι είναι καλό να ξέρουν τα δικά μας παιδιά για να τα βγάζουν πέρα.

Εσείς φτάσατε τα 2,5 να ζήσετε τέτοιο περιστατικό, εμείς στα 3 περίπου. Και κυκλοφορούσαμε γενικώς πολύ.

Εγώ στη θέση σου όταν βρέθηκα ήμουν λιγότερο συγκρατημένη και ευγενική... Το άλλο παιδί (μεγαλύτερο) είχε κάνει κάτι άκρως επικίνδυνο, δεν είχε μείνει στις μπουνιές.

Αν οι γονείς τους βρίσκουν ότι είναι φυσικό και συγχωρείται αυτόματα λόγω του ότι είναι παιδιά να κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι δεν σημαίνει ότι θα το δεχτούν και οι γονείς των άλλων παιδιών, όταν κινδυνεύουν τα παιδιά τους.

Σοβαρά τώρα, πιστεύω το αντιμετωπίσατε σωστά, τηρουμένων των αναλογιών. Τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε;

Αν αηδιάζετε εύκολα μην διαβάσετε παρακάτω, αλλά εγώ χαλαρά θα πασάλειβα την κιουρία με τον εμετό της μικρής

jv42p3.png

DfUyp2.png

δε ξερω αν θα καναμε κατι αλλο,πιστευω οτι δρασαμε εντσικτωδως με μια δοση λογικης..ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ ομως μια συγγνωμη απο το εν λογω πιτσιρικι προς τη κορη μου,μια συγγνωμη απο τη μαμα,και να το μαλωσει δημοσιως,οπως εγω πραττω οταν κανει η δικια μου η κορη πραγματα που δεν τα εγκρινω απεναντι σε αλλα παιδακια μικροτερα η μεγαλυτερα....

1kOup2.pngTxJmp3.png

Τελικα μερικες μανες ειναι για βρισιμο...απορω πως συγκρατηθηκες κοπελα μου επρεπε να η βαλεις στη θεση της την ανευθυνη:mad:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

vickygirl79 δε ξερω αν θα πρεπε να το πω αλλα αφου ειναι αυτο που θα κανα γιατι να το κρυψω...αμα το βλεπα καταρχην το σκηνικο θα ετρεχα να χωρισω τα παιδια, με οποιοδηποτε τροπο εστω κι αν αυτο σημαινε να τραβηξω το ξενο παιδι μακρια. σε καμια περιπτωση δε θα στεκομουν απο πανω του να του φωναζω σταματα! οσο εγω θα του φωναζα αυτο μπορει να εκανε επιπλεον ζημια στο παιδι μου!!! θα αντιδρουσα ενστικτωδως και Χωρις λογικη... αυτο με λογικη εβαλε κατω τη μικρη και την εκανε σακο του μποξ? και τα παιδια μου αμα τσακωνονται τα χωριζω δε φωναζω σταματα γιατι πολυ απλα μεχρι να συνειδητοποιησουν κ να σταματησουν μπορει να χει γινει κανενα κακο. Το τι θα ακολουθουσε σιγουρα δε θα θελατε να το δειτε γιατι τα παιρνω πολυ ευκολα οταν εχει να κανει με τα παιδια. Αν δεν ειχε προλαβει να πραξει κατι αλλο ο συζυγος που ειναι και πολυ οξυθυμος, θα το παιρνα το κακομαθημενο απο το χερι και θα το πηγαινα εγω στη μανα του με τα επακολουθα τα γνωστα, αλλα φυσικα οχι τοσο πολιτισμενα οσο εκανες εσυ. ευτυχως δε μας εχει τυχει κατι τετοιο ακομα αλλα ισως φταιει το γεγονος πως οι παιδοτοποι που παμε ειναι επιλεγμενοι οπου τα παιδια μας τα ξερουν οι κοπελες με τα ονοματα τους (κι εμας επισης) και τα κοιτανε στα ματια (μετα απο πολυ ψαξιμο εχουμε καταληξει μονο σε εναν και σε καποιον αλλο μονο σε παρτυ που ειναι παρα πολυ σπανιο). Στο συγκεκριμενο μερος μας ειπε προχθες μια κοπελα πως ειναι ενα παιδακι που παει συχνα και που εχει καποιο προβλημα κ εχει εκρηξεις θυμου, και η μανα του μπαινει κι αυτη μεσα στα παιχνιδια και ειναι απο πισω του μη τυχον και πειραξει κανενα αλλο παιδακι. σε αυτη τη μανα βγαζω το καπελο γιατι εμεις παμε στο παιδοτοπο για να παμε τα παιδια να ξεδωσουν κ εμεις να ηρεμησουμε ενω αυτη μαλλον δε θα ηρεμει ποτε!
d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

vickygirl79 δε ξερω αν θα πρεπε να το πω αλλα αφου ειναι αυτο που θα κανα γιατι να το κρυψω...αμα το βλεπα καταρχην το σκηνικο θα ετρεχα να χωρισω τα παιδια, με οποιοδηποτε τροπο εστω κι αν αυτο σημαινε να τραβηξω το ξενο παιδι μακρια. σε καμια περιπτωση δε θα στεκομουν απο πανω του να του φωναζω σταματα! οσο εγω θα του φωναζα αυτο μπορει να εκανε επιπλεον ζημια στο παιδι μου!!!

ε.. μαλλον φωναζε ο ανθρωπος μεχρι να φτασει κοντα στα παιδια

ακου τον αντρα μου να φωναζει ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΝ ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΩΡΑ....

βλπεω ολους τους φιλους μας να εχουν μαζευτει προς τα εκει, και τον αντρα μου πανικοβλητο να προσπαθει να μπει μεσα στα δυχτακια και να βρει διοδο να τη φτασει,και να εξακολουθει να φωναζει ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗ ΧΤΥΠΑΣ Τ Ω Ρ Α.

οσο για το τι θα εκανα εγω.. φοβαμαι οτι θα τα ακουγε και το παιδι οχι μονο η μανα του.. ελπιζω να κρατιομουν μην τους αστραφτα και καμια να βρεθουν απεναντι:evil:

ε.. μαλλον φωναζε ο ανθρωπος μεχρι να φτασει κοντα στα παιδια

μαλλον το καταλαβα λαθος, μα ειπα κι εγω μου φανηκε περιεργο να καθεται και απλα να του φωναζει. αλλα δε θα το θεωρουσα απιθανο να γινει γιατι πολλοι ανθρωποι φοβουνται να ακουμπησουν χερι σε αλλουνου παιδι μη βρουν μπελα! (οχι παντως εγω!)
d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

..οπως το λεω....ενα παιδακι 7 χρονων τη πλακωσε στις μπουνιες,προσωπο και κοιλια...:|:cry:

ημασταν σε ενα παιδκο παρτυ,ηταν γυρω στις 9παραδεκα και εγω ετοιμαζα τον μικρο για να ξεκινησουμε πρωτοι,γιατι νυσταξε το μωρο,η μεγαλη θα γυρνουσε με τον μπαμπα της αρογτερα...

εκει που εχω φορτωθει τσαντες μωρο κλειδια,εχω βαλει παππουτσι(τα βγαζω στο παιδοτοπο γιατι μπαινω μεσα με τα μωρα κ παιζω) ακου τον αντρα μου να φωναζει ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΝ ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΩΡΑ....:shock:

βλπεω ολους τους φιλους μας να εχουν μαζευτει προς τα εκει, και τον αντρα μου πανικοβλητο να προσπαθει να μπει μεσα στα δυχτακια και να βρει διοδο να τη φτασει,και να εξακολουθει να φωναζει ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗ ΧΤΥΠΑΣ Τ Ω Ρ Α...

ενα αγορι 7 χρονο την ειχε στριμωξει στη γωνια και τη σαπισε στο ξυλο...τολμησε να την αγγιξει κ να μου τη χτυπησει....

με τα χιλια ζορια μπαινει ο αντρας μου μεσα 2ος αφου δοξα το θεω προλαβε η κουμπαρα μου κ χωθηκε πρωτη και την εσωσε στην κυριολεξια

εγω τα εχασα με το μωρο αγκαλια να την ακουω να ουρλιαζει κοπηκαν τα ποδια μου,τη φερνει ο αντρας μου αγκαλια εξω στα τραπεζακια και βλεπω τον πιτσιρικα που την εδειρα σφαιρα να τρεχει στη μανα του...

περνω την μικρη αγκαλια οπου κανει κ εμετο απο το σοκ κ το κλαμα,και παω προς το μερος της,εντωμεταξυ τον πιτσιρικα δεν τον εχει πει κουβεντα ο αντρας μου(κρατηθηκε)..

παω εγω προς το τραπεζακι που καοθοταν αυτη η ανοητη,και αρχιζω να λεω αυτος σε χτυπσε,πες μου αυτος?γιατι εγω δεν ειδα το σκηνικο(ετυχως γιατι εαν ειχα μπει μεσα θα το ειχα σφαξει το πιτσιρικι)

και σηκωνεται η ΚΥΡΙΑ σαν να μη τρεχει τιποτα και αρχιζει να μας φωναζει ΕΜΑΣ οτι τα βλαμε με το παιδι της και δεν εχουμε κανενα δικαιωμα λεει να τον μαλωσουμε:shock:*αυτο ειχε δικαιωμα να μας σαπισει στο ξυλο βεβαια,και αν εχουμε κατι να πουμε θα τα πουμε με αυτην....

της λεω την εδειρε,μπουνιες κλοτσιες,η κορουλα μου εντωμεταξυ ταυτοχρονα να κανει εμετο απο το κλαμα,και παιδια μας ξαναπεταει την ατακα δεν εχετε δικαιωμα να μαλωσετε ΤΟ ΠΑΙΔΙ...της λεω πλακα μου κανεις?ποιος τον μαλωσε...??και περιμενω να δω κινηση απο αυτην...

και τι κανει η τυπισσα?δε του λεει ΚΟΥΒΕΝΤΑ,απεναντιας ηταν ετοιμη να συνεχισει τον καυγα μαζι μας, σε εκεινη τη φαση η μεγαλη βγηκε εξω με τον μπαμπα της να ηρεμησει και τα μαζεψαμε και φυγαμε ουτε γεια δεν προλαβα βα πω απο τη ταραχη μου

εντωμεταξυ τον λεω τον αντρα μου η δικια μας πως ανεδρασε?μου λεει ρε βικυ πως να αντιδρασει την ειχε στριμωξει και τη βαρουσε προσπαθουσε να αμυνθει αλλα 7χρονων αγορι 3μιση η δικια μου(αφηστε που δεν ξερει να χτυπαει)

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟς ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΝΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΘΕΝΕΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΠΛΗΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ και το ξερω σιγουρα ΑΛΟΙΜΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕς ΑΡΧΕς

(παρα8εση αρχισε να τη χτυπαει στα καλα καθουμενα,χωρις να εχει προηγηθει κατι,και χτυπησε και το βαπτιστηρι μου-αυτο το εμαθα μετα που γυρισα σπιτι που μιλησα με τη κουμπαρα μου)

ντροπη και στον παιδοτοπο που ενω ειχε παρτυ ειχε 1 μονο κοπελα υπευθυνη~τι να σου κανει κ κοπελιτσα ποιο παιδακι να πρωτο κοιταξει...

ουφ αυτα τα ειπα κ ξεθυμανα παω να κοιμηθω αγκαλιτσα με τα παιδακια μου.......

:evil::evil::evil:

ήμαρτον ζήτησε και τα ρέστα..

το παιδί πως είναι vicky?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...