Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πορτοκαλι βλεννα στα κακακια

Recommended Posts

η μικρη ειχε εξαρση δυσκοιλιοτητας προσφατα... το αντιμετωπιζουμε με nuJol και προσεκτικη διατροφη με οσο δυνατον περισσοτερες φυτικες ινες

αυτο που με ανησυχει, ειναι ενα πορτοκαλι υγρο, σαν βλεννα... πολυ εντονο πορτοκαλι, κιτρινοπορτοκαλι... οχι αναμεμειγμενο με κακακια... το βρισκω στην πανα, μερικες φορες σκετο, αλλες φορες φαινεται να εχει προηγηθει και απο πανω να εχει κανει κακακια η μικρη..

(σορρυ για την μπλιαχ περιγραφη :oops::oops: )

αυτο συμβαινει εδω και καμια 15 μερες...

συμβαδιζει με την δυσκοιλιοτητα του παιδιου..

ο γιατρος που μας ειδε, πιστευει οτι προκειται για προιοντα κακακιων, υγρα κακακια δηλαδη, που φευγουν ετσι, επειδη η μικρη ζοριζεται πολυ...

μας συνεστησε να κανουμε μια εξεταση κοπρανων, μαλλον αυριο θα το κανουμε... αλλα εγω εχω ψιλοσταλταρει...

αυτο που με φρικαρει, ειναι οτι ενω η μικρη χτες και σημερα εκανε κακα κανονικα, τα πορτοκαλι αυτα υγρα, υπηρχαν!!

σκεφτομαι ισως το nujol το προκαλει... δεν βρισκω και πολλα πραγματα στο ιντερνετ που το ψαχνω...

εχετε καθολου ιδεα???????? :|

-απαντηστε γρηγορα γιατι ΣΑΛΤΑΡΩ ΛΕΜΕ:?

Διαφημίσεις

σε πανα κανει η μικρή τα κακα ή τη βάζεις και σε γιογιο? είσαι σίγουρη ότι ειναι από τα κακα? μήπως είναι ούρα που χρωματίζονται από το φάρμακο που πινει? (δεν το ξερω, υποθεσεις κανω). αν η πανα δεν εχει κακα, υπάρχει αυτό το πορτοκαλί?

μαγιερ κοπράνων σας ειπε ο γιατρός να κανετε?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

σε πανα τα κανει..

ναι ειμαι σιγουρη οτι ειναι απο τον πωπω, απο κακακια... τα ουρα ειναι παντα πεντακαθαρα

μαγιερ κοπρανων μας ειπαν....

κοιτα τι συμβαινει με τη μάγιερ

υποτιθεται ότι την κανεις για να ανιχνευσεις αίμα στα κοπρανα.

αν βγει θετική, τη δεχεσαι

αν βγει αρνητική, δεν ειναι απαραίτητα σωστή.

υπάρχει η περιπτωση το δειγμα που θα συλλεξουν οι μικροβιολογοι να μην περιέχει αιμα και ομως κάποιο άλλο σημείο να έχει (πχ μια εσωτερική ραγαδα δακτυλιου θα αφήσει λίγο αιμα κατα την εξοδο των κοπράνων από τον δακτύλιο μόνο από την πλευρά που βρισκεται η ραγαδα). μια αρνητική μαγιερ δεν αποκλειει την περιπτωση να υπαρχει αιμα, δυστυχώς

(ειχα κανει 3 στον γιο μου, λογω δυσανεξίας στην αγελαδινή πρωτείνη)

επίσης υπάρχει η περίπτωση να ειναι ψευδώς θετικό το αποτέλεσμα αν παιρνεις σίδηρο ή αν την προηγουμενη μερα εχεις φαει κρεας

μήπως να κανατε και μια καλλιεργεια κοπράνων? αφού θα μπεις στη διαδικασία, δε χανεις τιποτα

φροντισε μόνο να είναι όσο το δυνατον πιο φρέσκα τα κακακια και βάλτα σε σακουλα στο ψυγειο μεχρι να φυγεις από το σπιτι

δυστυχώς δεν περναει κατι αλλο απ το μυαλό μου για τα πορτοκαλι κακάκια... μηπως εχει ερεθιστει ο βλενογόνος του εντέρου από τη δυσκοιλιότητα... αλλά και παλι αυτό δε μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα...

μήπως το παρακάνεις με τις φυτικές ίνες?

κανε τις εξετασεις και βλεποντας και κάνοντας

αφου ο γιατρος σας δεν ανησυχει ιδιαίτερα, μην αγχωνεσαι

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

ναι η μαγιερ σου δειχνει αν υπαρχει αιμα

με την καλλιέργεια θα δεις αν υπαρχει μικρόβιο

ίσως δε χρειάζεται, αλλα μιας και σου μπήκε η ιδέα, δε χανεις τίποτα

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ο παιδιατρος απο τις περιγραφες μου, μου λεει οτι μαλλον προκειται για υγρα κακακια, που φευγουν στη πανα, ενω τα σκληρα κακακια μενουν μεσα στο εντερακι...

αλλα το θεμα ειναι οτι χτες και σημερα, η μικρη εκανε κακακια... και ομως τα πορτοκαλι υγρα παραμενουν..

εμενα το μυαλο μου πηγε σε ηπατιτιδες και αλλα ζοφερα...

αλλα μου τα απεκλεισε ο γιατρος.. μου ειπε οτι τετοιου ειδους αρρωστιες κανουν λευκα κοπρανα, οχι πορτοκαλι... επισης το παιδι δεν παρουσιαζει αλλο προβλημα υγειας, ουτε ατονια, ουτε καταβολη κλπ....

Πάντως το αίμα στα κακά είναι κόκκινο και όχι πορτοκαλί.

Νομίζω ότι άδικα ανυσηχεις τόσο. Γνώμη μου να κάνεις καλλιέργεια για να σου φύγει και οποιαδήποτε ιδέα!

AtKRp3.png

και εμας υπαρχει αυτο το πορτοκαλι στο παμπερς οταν ειναι να ζοριστει να κανει κακακια κ ακομα οταν κανει υπαρχει αυτο το πορτοκαλι η μικρη μου ειναι 3χρ fistikaki ειναι απο το nujol που παιρνουμε και εμεις ετσι μας ειπε ο παιδοχειρουργος που μας παρακολουθει.μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα και εγω οταν το πρωτοειδα τρομαξα αλλα με καθυσηχασε ο γιατρος.

Διαφημίσεις

εμας η μικρη πριν καμια βδομαδα εκανε κακα με πορτοκαλι βλεννες.ο παιδιατρος τοτε με ειχε ρωτησει αν εφαγε καθολου πατζαρι εκεινες τις μερες γιατι χρωμματιζει τα κακα.οντως εκεινη την περιοδο εδεινα στη μικρη καθημερινα με το που το σταματισα τελος τα πορτοκαλι κακακια!:wink:

Κι εμενα η μικρη μου ειναι δυσκοιλια και καποιες φορες (2-3) στα μεγαλα ζορια.., εβγαλε αυτο το πορτοκαλι. Υπεθεσα οτι ειναι βλεννα απο το εντερακι της που βγηκε απο το πολυ ζορι, η δικια μου επερνε dufalac και οχι nuzol. Παντως απο τοτε που κοψαμε την πανα ειναι πολυ καλητερα.

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

και εμας υπαρχει αυτο το πορτοκαλι στο παμπερς οταν ειναι να ζοριστει να κανει κακακια κ ακομα οταν κανει υπαρχει αυτο το πορτοκαλι η μικρη μου ειναι 3χρ fistikaki ειναι απο το nujol που παιρνουμε και εμεις ετσι μας ειπε ο παιδοχειρουργος που μας παρακολουθει.μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα και εγω οταν το πρωτοειδα τρομαξα αλλα με καθυσηχασε ο γιατρος.

μου κανει εντυπωση οτι τελευταια φορα, εδωσα χτες το πρωι... κι ομως σημερα, εκανε 2 φορες κακα, και τις 2 ειχε πορτοκαλι υγρα.... ποσο καιρο κανει να απομακρυνθει το nujol απο τον οργανισμο?

Αυτα τα φαρμακα μαλακωνουν πολυ τα κακακια και μερικες φορες τα κανουν τοσο υγρα που φευγουν και με τα αερια... Νομιζω οτι εκει οφειλεται το πορτοκαλι ισως και σε συνδιασμο με κατι που εφαγε και φινει χρωμα...

Διαφημίσεις

μου κανει εντυπωση οτι τελευταια φορα, εδωσα χτες το πρωι... κι ομως σημερα, εκανε 2 φορες κακα, και τις 2 ειχε πορτοκαλι υγρα.... ποσο καιρο κανει να απομακρυνθει το nujol απο τον οργανισμο?

δεν έχει σημασία πόσο κάνει το φάρμακο να απομακρυνθεί από τον οργανισμό, συνήθως τα κακά που κάνουμε σήμερα είναι αυτά που φάγαμε πριν 24 ώρες, οπότε ακόμα τα κακάκια που κάνει είναι από μέρα που πήρε το nujol

οχι ακομα... την ωρα που εκανε χτες κακα, δεν ηταν ανοιχτο το μικροβιολογικο...

και σημερα... ακομα τιποτα.... περιμενουμε.... -ατιμη δυσκοιλιοτητα!-

• 3 weeks later...