Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συναίνεση για καισαρική σε δημόσιο νοσοκομείο

Recommended Posts

Κορίτσια θα με βοηθούσατε πολύ αν γνωρίζατε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Έχω κάνει ένα 1ο τοκετό με καισαρική και ένα 2ο τοκετό φυσιολογικό σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Τώρα στον 3ο τοκετό, θέλω να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο ( το κόστος είναι εξαιρετικά πιο μικρό), απλά έχω ακούσει αντικρουόμενες απόψεις για το αν θα δεχτούν στο όποιο νοσοκομείο εφημερεύει να με γεννήσουν φυσιολογικά ή όχι.

Και ρωτώ , δεν χρειάζεται δική μου συναίνεση για να προχωρήσουν σε καισαρική;

Γιατί την πρώτη φορά απ΄ότι θυμάμαι, που υποτίθεται ότι υπήρχε και ιατρικός λόγος, έπρεπε να υπογράψω μια συγκατάθεση.

Θέλω να αποφύγω μια καισαρική χωρίς λόγο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

Δε ξέρω.Εγώ έκανα και τις 2 καισαρικές στο νοσοκομείο.Η δεύτερη ήταν με ραντεβού λογω προηγηθείσας.Δε με ρώτησαν ποτέ τι προτιμώ.

• 2 weeks later...

Λοιπόν μετά από έρευνα στα δημόσια νοσοκομεία της πόλης μου, τα αποτελέσματα ήταν άκρως απογοητευτικά.

Σε κανένα από τα δύο (Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο) δεν έχω απολύτως καμία πιθανότητα να με ξεγεννήσουν φυσιολογικά, εκτός κι αν πάω με διαστολή 9.

Χαίρω πολύ δηλαδή. θα πρέπει να κάνω βόλτες γύρω από το νοσοκομείο μέχρι να φτάσω στο αμήν ; (Έμαθα οτι αυτό το έκανε μια γνωστη γνωστής).

Και μετά τί ; Αν είναι να βγει το μωρό πάνω στο καροτσάκι , καλύτερα να κάτσω σπίτι μου στην ησυχία μου.

Μονόδρομος λοιπόν για την φυσιολογική γέννα μετά από καισαρική είναι η γέννα σε ιδιωτική κλινική ή στο σπίτι.

Κρίμα.

δεν ξερω αν θα σε βοηθησει, αλλα ισως εδω να βρεις καποιες επιπλεον πληροφοριες απο τον συλλογο, δεν χανεις κατι να επικοινωνησεις μαζι τους ......http://www.birthchoices.gr/

με το καλο!

Ευχαριστώ. Στο σύλλογο πηγαίνω τα τελευταία δυο χρόνια. Χάρη σε αυτόν γνώρισα την μαία μου και γέννησα φυσιολογικά μετά από καισαρική τη δεύτερη φορά.

Απλά ήθελα αυτή τη φορά να γεννήσω σε νοσοκομείο και όχι σε κλινική.

Διαφημίσεις