Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

τελικα καταληξαμε να κανουμε το παρτυ στο σπιτι.θα ειμαστε δεκα μικρα κ εικοσι μεγαλοι.

το θεμα μου ειναι οτι δεν θελω να χρησιμοποιησω το καλο σερβιτσιο για τους μεγαλους γιατι δεν μπαινει στο πλυντηριο,φοβαμαι μη σπασει αλλα απο την αλλη δεν θελω και τα κλασικα πλαστικα.

εχετε υποψη σας αν μπορω να βρω καποια ιδιαιτερα σχεδια σε πλαστικα πιατα,ποτηρια,μαχαιροπηρουνα?

Διαφημίσεις

Δεν θέλεις τα κλασικά άσπρα πλαστικά? Το τζάμπο δεν έχει χρωματιστά πλαστικά με χωρίσματα? Επίσης, κάποια μαγαζιά έχουν μαχαιροπίρουνα που μοιάζουν στο χρώμα με τα κανονικά , αλλά είναι πλαστικά και αυτά!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

για το τζαμπο το ξερω,σκεφτομουν για λιγο πιο καλα πλαστικα τουλαχιστον στο ματι.

σκεφτηκα να παω στο ικεα να παρω τιποτα φθηνα αλλα μετα τι θα τα κανω

ή αν παραγγειλω catering να μου φερουν κ εξοπλισμο

Διαφημίσεις

Kalamaraki Πολύ ωραίο σάιτ αυτό!!

Εχεις ψωνίσει?? Είσαι ευχαριστημένη?

Εχω ψωνισει ον λαιν προ διετιας , το σαιτ του ειναι αξιοπιστο και ειναι οκ, και οι τιμες του ειναι πολύ καλες , να φανταστεις σε αλλο σαιτ αγγλικο τα εχει 15% ποιο ακριβα!

Εχω ψωνισει ον λαιν προ διετιας , το σαιτ του ειναι αξιοπιστο και ειναι οκ, και οι τιμες του ειναι πολύ καλες , να φανταστεις σε αλλο σαιτ αγγλικο τα εχει 15% ποιο ακριβα!

Ελληνικό και να έχει καλύτερες τιμές από αγγλικο:shock:?

Προοδεύουμε, μπράβο!!! Ευχαριστώ :D!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Ελληνικό και να έχει καλύτερες τιμές από αγγλικο:shock:?

Προοδεύουμε, μπράβο!!! Ευχαριστώ :D!

Ναι ναι και εγω εξεπλάγειν ευχάριστα!!

το αγγλικο σαιτ ειναι το http://www.partydelights.co.uk

και στα συγκεκριμένα ειδη παρτυ ειναι ακριβοτερο απο τον ελληνα , ειναι σε λιρες εεε....

και εχει και 20λιρες μεταφορικα ο ατιμος

αλλα επειδη το νακας ειναι ελληνικο σαιτ, γνωμη μου, παρτον τηλεφωνο αν παρεις απο αυτον και πες του θελω αυτα....τα εχεις ετοιμοπαράδοτα

για να εισαι σιγουρη!

Διαφημίσεις

Δεν έχω καταλάβει. Ο Νακας πουλάει πλαστικά πιάτα και μαχαιροπίρουνα??? Μη βαράτε προσπαθώ να παρακολουθήσω κι εγώ :oops:

Oταν μπαίνεις στο σαιτ έχει ένα παράθυρο "nakas music store" και ένα "nakas paper store".Στο δεύτερο έχει διάφορα για πάρτυ, παιδί, σχολικά κλπ.

Αυτό εννοείς ή εγώ δεν κατάλαβα τώρα:)?

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Oταν μπαίνεις στο σαιτ έχει ένα παράθυρο "nakas music store" και ένα "nakas paper store".Στο δεύτερο έχει διάφορα για πάρτυ, παιδί, σχολικά κλπ.

Αυτό εννοείς ή εγώ δεν κατάλαβα τώρα:)?

Μια χαρά κατάλαβες εσύ...

Εγώ πρέπει να κοιτάξω τα ματάκια μου :?

Ευχαριστώ

ADYsp2.png

εχω να μπω αρκετο καιρο και τωρα ειδα για τον νακα.τετοια πραγματα ψαχνω και ενα απο τα καταστηματα ειναι και διπλα μου.

παντως κατι πλαστικα κολονατα με σχεδιο με ξετρελαναν αλλα 11 ευρω το ενα?

τυχαια ειχα παει και στο ικεα και κατι χαρτινα που εχει ειναι τοσο λεπτα σαν χαρτι Α4

αυριο θα παω για να κανονισω να μου τα εχει την ημερομηνια που θελω.

ασχετο αλλα σκεφτομουν να βαλω και μπαλονια με ηλιο να στεκονται στο ταβανι και μου ειπε ενας μπαλονας για εναμιση ευρω το ενα.πολλα ειναι?

Διαφημίσεις

Εγω χρησιμοποίησα διαφανα και χρωματιστα πιατα απο λιγο σκληρότερο πλαστικό από τα κλασσικα πλαστικά των παρτυ και ιδία ποτηράκια που ήταν αρκετα ανθεκτικα για να μη γερνουν (από το Jumbo). Μαχαιρoπιρούνα είχε εκεινη την περιοδο μία προσφορα το market της γειτονιας μου (αλλά νομίζω ότι έχουν όλα τα υαλοπωλεία), μεταλλικα, δευτεροτρίτης ποιότητας 3? η 12αδα, ότι επρεπε για την περιπτωσή μου.

Η μικρή μου καραμέλα μεγαλώνει κάθε μέρα!!

Κοιτα και γω το βλεπα ετσι στη αρχη αλλα ειναι παιδικο παρτυ μην το ξεχνας όχι επισημο γευμα. πιστευω ότι οσοι εχουν παιδια θα δειξουν απολυτη κατανόηση. (ασε που σε αλλα παρτυ που πηγα φετος διαπιστωσα ότι αυτη η τακτικη ειναι πολυ κοινη τελικα.) θα δεις ποσο θα το ευχαριστηθεις όταν θα τα πετας αντι να τα πλενεις. Και στη τελικη αν κανεις μπουφε μπορεις να εχεις διπλα κα μερικα κανονικα πιατα. Θα δεις και μονη σου τι θα προτιμησουν οσοι εχουν βρεθει στη θεση σου;)

Η μικρή μου καραμέλα μεγαλώνει κάθε μέρα!!

σιγουρα δεν ειναι ασχημο να φανε οι μεγαλοι σε πλαστικα?

η πεθερα μου ψιλοφρικαρε οταν της το ειπα

Λοιπόν beboulix!! Πρώτον, η πεθερά έιναι πεθερά και κάτι πρέπει να πει:D!!Μπορεί να ντρέπεται μην εκτεθεί επειδή εσύ θα βάλεις στους καλεσμένους σε πλαστικά πιάτα!

ΑΛΛΑ είναι τα γενέθλια του δικού σου παιδιου και είναι παιδικό παρτυ!! Δεν ξέρω τι μενού θα έχεις , αλλά δεν το έχεις κάπως προσαρμόσει στα παιδικά γούστα?? Εχω δει σε κρεβάτι γάμου να βάζουν σε πλαστικά και μάλιστα στα κλασικά λευκά!! Δεν φαγώθηκαν αυτά τα φαγητά:D??

Γι'αυτό κοίτα να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ!!

Οπως σου έιπε και παραπάνω η καραμελένια, μπορείς , αν κάνεις μπουφέ, να βάλεις εκεί τα κανονικα πιάτα και ο καθένας να σερβίρεται στο πλαστικό του!!

Να το χαίρεσαι και καλή ορεξη!!!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

• 4 weeks later...

καλησπέρα,

θέλω να ετοιμάσω μικρά cheesecake για τα γενέθλια της ανιψιάς μου και σκέφτηκα ότι το καλύτερο είναι να τα βάλω σε αυτά τα πλαστικά ποτηράκια που έχουν τα ζαχαροπλαστεία κ βάζουν ατομικά γλυκάκια...που θα τα βρώ όμως;; καμία ιδέα;;

Ευχαριστώ:)

pevwp2.png

καλησπέρα,

θέλω να ετοιμάσω μικρά cheesecake για τα γενέθλια της ανιψιάς μου και σκέφτηκα ότι το καλύτερο είναι να τα βάλω σε αυτά τα πλαστικά ποτηράκια που έχουν τα ζαχαροπλαστεία κ βάζουν ατομικά γλυκάκια...που θα τα βρώ όμως;; καμία ιδέα;;

Ευχαριστώ:)

Foteinoula , νομίζω ότι αν τα ζητήσεις στα ζαχαροπλαστεία μπορούν να σου πουλήσουν! Θέλεις μεγάλη ποσότητα? Από νετ βρήκα εδώ:http://www.metropak.gr/new/proionta.php?id=9, αλλά δεν έχει τιμές , μάλλον τηλεφωνικά!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Foteinoula , νομίζω ότι αν τα ζητήσεις στα ζαχαροπλαστεία μπορούν να σου πουλήσουν! Θέλεις μεγάλη ποσότητα? Από νετ βρήκα εδώ:http://www.metropak.gr/new/proionta.php?id=9, αλλά δεν έχει τιμές , μάλλον τηλεφωνικά!

καμία σαρανταριά θέλω...θα ρωτήσω σε ζαχαροπλαστείο αρχικά! Ευχαριστώ!

pevwp2.png