Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Μέχρι και εχθές δούλευα οδηγός ταξί, και σήμερα πήγαμε με τον εργοδότη μου στον λογιστή του και υπόγραψα καταγγελία σύμβασης.

Υπόγραψα 4 αντίγραφα της καταγγελίας σύμβασης και ο λογιστής μου είπε ότι θα τα πάει στον ΟΑΕΔ και μετά θα μου δώσει αντίγραφο να το καταθέσω για ταμείο ανεργίας.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να γίνει αυτό αφού υπόγραψα και εγώ και ο εργοδότης μου και στα 4 αντίγραφα, να μην το πάω εγώ αύριο με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στον ΟΑΕΔ να τα καταθέσω;

Χρειάζεται να γίνει κάτι πρώτα απο τον ΟΑΕΔ;

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Πολυ καλα επραξε ο λογιστης. Ουτως η αλλως αν δεν εχει σφραγιδα του ΟΑΕΔ οτι κατατεθηκε δεν μπορεις να κανεις εγγραφη στο μητρωο ανεργιας. Οποτε αχρηστο θα σου ηταν και να στο εδινε .

Το βασικο στην απολυση ειναι ενα και αυτο μονο να προσεχετε.

Οταν υπογραψετε πρεπει να εχετε παρει την αποζημιωση απολυσης που αναφερει πανω. :wink:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

• 1 month later...

Καλησπερα!!!!

Ο συζυγος μου εργαζεται ως μισθωτος πωλητης. Σημερα του ζητηθηκε να υπογραψει χαρτι συμφωνα με το οποιο γινεται υπαλληλος γραφειου και οι αποδοχες του μειωνονται κατα 500ευρω...οταν αρνηθηκε του ειπαν οτι θα τον απολυσουν...τους ειπε οκ δωστε μου οτι δικαιουμαι και φευγω (ειναι εκει πανω απο 6 χρονια) και του ειπαν οτι θα του στειλουν εξωδικο (???) που θα λεει οτι η εταιρεια δεν μπορει να τον πληρωνει ως πωλητη ενω τον εχει ως υπαλληλο γραφειου!!!! Αυτη η αλλαγη δεν αποτελει μονομερη βλαπτικη μεταβολη??? Ξερει κανεις τι δικαιωματα εχει ο συζυγος μου?? Αυτο με το εξωδικο μου φανηκε πολυ κουφο...ισχυει τετοια περιπτωση????

bjTVp2.pngDG1bp2.png