Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φελιζόλ για βάση για γλυφιτζούρια ???

mersy

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά θα σας κουράσω για άλλη μία φορά θέλω να βάλω γλυφιτζουράκια σε βάση φελιζόλ ξέρετε που θα βρω φελιζόλ και άν θα μπορώ να το φτιάξω σε σχήμα που θέλω ?? έχει φτιάξει καμμία κοπέλα κάτι ανάλογο?

Διαφημίσεις

Mersy

καλημέρα!!!!!!!! Κοντά στο σπίτι μου (Αιγάλεω) είναι ένας κύριος που φτιάχνει φελιζόλ και πουλάει σε εταιρίες. Δεν ξέρω βέβαια αν θα έφτιαχνε ένα μεμονωμένο κομμάτι αλλά στο γράφω μήπως έχεις κάτι ανάλογο κοντά σου και βοηθηθείς. :wink::wink:

Mersy

καλημέρα!!!!!!!! Κοντά στο σπίτι μου (Αιγάλεω) είναι ένας κύριος που φτιάχνει φελιζόλ και πουλάει σε εταιρίες. Δεν ξέρω βέβαια αν θα έφτιαχνε ένα μεμονωμένο κομμάτι αλλά στο γράφω μήπως έχεις κάτι ανάλογο κοντά σου και βοηθηθείς. :wink::wink:

Βουλα μου είμαι πολύ τυχερή εγώ μένω Νέα ζωή για πές για πές!!!! χίλια ευχαριστώ

φελιζόλ μπορείς να βρεις σε οποιοδήποτε μαγαζί με οικοδομικά υλικά.

είχα πάει σε μια βάπτιση που είχαν κόψει φελιζόλ σε στρογγυλό σχήμα σε διάφορα μεγέθη έτσι ώστε να φτιαχτεί μια τούρτα με ορόφους και τα κομμάτια τα είχαν ντύσει με ροζ τούλι. είχαν βάλει πάνω τις μπομπονιέρες και ήταν τέλειο.

φελιζόλ μπορείς να βρεις σε οποιοδήποτε μαγαζί με οικοδομικά υλικά.

είχα πάει σε μια βάπτιση που είχαν κόψει φελιζόλ σε στρογγυλό σχήμα σε διάφορα μεγέθη έτσι ώστε να φτιαχτεί μια τούρτα με ορόφους και τα κομμάτια τα είχαν ντύσει με ροζ τούλι. είχαν βάλει πάνω τις μπομπονιέρες και ήταν τέλειο.

αυτο ακριβως θελω να κανω!!!! ευχαριστω!!

Διαφημίσεις

Στο σχολείο που ήμου πέρυσι κάναμε μία κατασκευή με φελιζόλ και έπρεπε να το κόψουμε σε σχήμακαρδιάς. Η γυμνάστρια που το ανέλαβε, ζέσταινε ένα μαχαίρι στο γκάζι και έπειτα περνούσε τη λεπίδα μέσα απ'το φελιζόλ. Κοβόταν λες και έκοβες βούτυρο με ζεστό μαχαίρι και δεν άφηνε αυτά τα ενοχλητικά μπαλάκια παντού!

Στο σχολείο που ήμου πέρυσι κάναμε μία κατασκευή με φελιζόλ και έπρεπε να το κόψουμε σε σχήμακαρδιάς. Η γυμνάστρια που το ανέλαβε, ζέσταινε ένα μαχαίρι στο γκάζι και έπειτα περνούσε τη λεπίδα μέσα απ'το φελιζόλ. Κοβόταν λες και έκοβες βούτυρο με ζεστό μαχαίρι και δεν άφηνε αυτά τα ενοχλητικά μπαλάκια παντού!

ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη πληροφορία!!!

Πουλανε ετοιμα σταντ σε ενα σαιτ.......το εχω στο τοπικ των θαλασσινων.....12-15 ευρω....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Εγώ ξέρω ένα μαγαζί στο κέντρο που πουλάει φελιζόλ όλων των ειδών.

Ανθιμου Γαζή 9 (στοά, αριστερά του θεάτρου Μουσούρη)

τηλ.2103227808,2103224677

Είναι ανοικτό Δευτέρα-Παρασκευή μέχρι τις 3.(στο λέω γιατί εγώ την πάτησα και πήγα Σάββατο...)

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Εγώ για τον ίδιο λόγο αγόρασα σκληρό σφουγγάρι που χρησιμοποιούν για να στερεώνουν λουλούδια σε συνθέσεις. Είναι πολύ φτηνό και το κόβεις με μαχαίρι σε ότι διάσταση θέλεις. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι υπάρχει μόνο σε πράσινο και πρέπει από πάνω να το καλύψεις με κάτι. Εγώ χρησιμοποίησα χρωματιστό χόρτο. Θα το βρέίς σε ΟΛΑ τα μαγαζιά με είδη διακόσμησης όπως Agrinvest, Σοφρωνά, κ.α.

Διαφημίσεις