Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υπερβολική ανεξαρτησία!

Recommended Posts

η αλλιώς δεν μαζευεται!

η μεγάλη μου κόρη είναι 4μιση και βιάζεται να μεγαλώσει τόσο πολύ που με τρομάζει.συνεχώς ερχεται και με ρωταει πότε θα της επιτραπούν να κάνει ορισμέα πραγματα όπως να παντρευτει να βαφει τα νύχια τηςνα φευγει μόνη της από το σπίτι και αλλα τέτοια ωραία!.τις προάλλες ήθελε να πάει σε ένα παρτι από το βαφτηστήρι μου που είναι συνομίλικοι και εγω επειδή μόλς εχω γεννησει το τρίτο μου παιδί δεν ήθελα να πάω σε ενα σπίτι με 30 άτομα με το μωρο. της το εξήγησα και έδειξε να το κατάλαβε. μου είπε τότε για πλάκα α της ζωγραφίσω το δρόμο για το σπίτι του εορτάζων. σχεδίασα και εγω ενα φανταστικό μονοπάτι με στροφές και φανάρια. μεχρι να αλλάξω το μωρό άκουσα την πόρτα να ανοίγει. την πρόλαβα τελευταια στιγμη. με τρόμαξε. και έχει γενικώς τέτοιες τάσεις. όταν ζορίζεται λέει οτι θα χτίσει σπίτι αλλού ειδικά στην αγγλία που πηγαινουμε επειδη είναι η αδερφή μου και οτι δεν θα ερχεται να μας δει.

ειαι ένα απίστευτα εξυπνο πλάσμα με δυνατή προσωπικότητα αλλά ώρες ώρες δε παλεευται.

πως τα μαζευεις αυτα τα παιδιά. πως γίνεται να είναι παιδιά και όχι επίδοξες νύφες από τα 4μησι???

αν κανει τώρα ετσι στα 10 τι θα κάνει? πως να την μαζέψω?

α! και πριν δυο μέρες ήτα στο χωριο και έφυγε απο την πεθερά μου με ένα άλλο παιδάκι και βγήκαν στο ποτάμι. θα τρελαθώ μαζί της!!!!!!!!

tBTkp3.png

και ο μικρός μας Θοδωρής ήρθε στις 11/04/2011

Διαφημίσεις

Μα τι στο καλό, δεν φοβάται καθόλου ? Εμένα ούτε στο διπλανό δωμάτιο δεν πάει μόνος του. Τι να πω, τα μάτια σας δεκατέσσερα. Όχι γιατί βιάζεται να μεγαλώσει και σου λέει διάφορα τέτοια, αλλά γιατί ανοίγει την πόρτα να φύγει, κι αυτό είναι το επικίνδυνο.

• 2 εβδομάδες μετά...

αχ, να κανουμε ενα κλαμπ να μπει κι η δικη μου!! βεβαια εμας δεν ΄γαμπριζει΄ακομη...αλλα ειναι μονο 2,5

απο τη μια χαιρομαι που ειναι ανεξαρτητη, απο την αλλη, ομως, τρεμω στην ιδεα της εκπληκτικης ελλειψης φοβου! το περυσινο καλοκαιρι, στην πλαζ, ξεκινησε να απομακρυνεται απο εμας στην ομπρελλα, περπατωντας πανω στο ξυλινο μονοπατακι που ειχε η παραλια. Ε, την αφησαμε κι εμεις, απλα κοιτωντας την για να δουμε ποσο θα απομακρυνθει μεχρι να φοβηθει και να γυρισει να δει αν την κοιταμε, αν προχωραμε απο πισω της, κατι τελος παντων.. αμ δε!

η αλλιώς δεν μαζευεται!

η μεγάλη μου κόρη είναι 4μιση και βιάζεται να μεγαλώσει τόσο πολύ που με τρομάζει.συνεχώς ερχεται και με ρωταει πότε θα της επιτραπούν να κάνει ορισμέα πραγματα όπως να παντρευτει να βαφει τα νύχια τηςνα φευγει μόνη της από το σπίτι και αλλα τέτοια ωραία!.τις προάλλες ήθελε να πάει σε ένα παρτι από το βαφτηστήρι μου που είναι συνομίλικοι και εγω επειδή μόλς εχω γεννησει το τρίτο μου παιδί δεν ήθελα να πάω σε ενα σπίτι με 30 άτομα με το μωρο. της το εξήγησα και έδειξε να το κατάλαβε. μου είπε τότε για πλάκα α της ζωγραφίσω το δρόμο για το σπίτι του εορτάζων. σχεδίασα και εγω ενα φανταστικό μονοπάτι με στροφές και φανάρια. μεχρι να αλλάξω το μωρό άκουσα την πόρτα να ανοίγει. την πρόλαβα τελευταια στιγμη. με τρόμαξε. και έχει γενικώς τέτοιες τάσεις. όταν ζορίζεται λέει οτι θα χτίσει σπίτι αλλού ειδικά στην αγγλία που πηγαινουμε επειδη είναι η αδερφή μου και οτι δεν θα ερχεται να μας δει.

ειαι ένα απίστευτα εξυπνο πλάσμα με δυνατή προσωπικότητα αλλά ώρες ώρες δε παλεευται.

πως τα μαζευεις αυτα τα παιδιά. πως γίνεται να είναι παιδιά και όχι επίδοξες νύφες από τα 4μησι???

αν κανει τώρα ετσι στα 10 τι θα κάνει? πως να την μαζέψω?

α! και πριν δυο μέρες ήτα στο χωριο και έφυγε απο την πεθερά μου με ένα άλλο παιδάκι και βγήκαν στο ποτάμι. θα τρελαθώ μαζί της!!!!!!!!

να μην σας πω για την μεγαλη μου κορη 2χρ+, κ τα κατορθωματα της στο σπιτι. ανοιγει κλεινει πορτες, σηκωνεται το βραδυ κ παιζει μονη της στο σαλονι...

να σας πω για εμενα που οταν ημουν πιτσιρκα, ξυπνησα ενα απογευμα κ επειδη δεν βρηκα την μανα μου σπιτι (ηταν η γιαγια μου), ξεκινησα πεζη να παω να την βρω στην κυψελη σε μια γιορτη που ειχαν παει! βρεθηκε ενας καλος ανρθωπος κ πηγε στο ατ ηρακλειου. η μανα μου μεχρι να με βρουν ειχε παθει εκατο εγκεφαλικα κ η γιαγια μου αλλα τοσα.

οι αστυνομικοι επειδη ειχα τρομαξει μου δωσανε σοκολατες κ καραμελες. δεν θα ξεχασω που οταν ηρθε κ με γυρισε ο πατερας μου σπιτι, μου λεει η αδερφη μου η σοφια: μα καλα εφαγες οοολες τις σοκολατες?! κ ξαναειδα τη μανα μου να λοιποθυμα!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...