Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

13 εβδομαδα και μηκος του μωρου

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα σε ολες!!!Εχω μια μεγαλη απορια.

Ειμαι 13 εβδομαδων τωρα αλλα οταν πηγα στο γιατρο μου 12 βδομαδα και καναμε τον υπερηχο το μηκος του μωρου ηταν 4,73cm μου φαινεται πως ειναι πιο μικρο!!! εσεις θυμαστε τι μηκος ειχε το μωρακι σας εκεινες τις εβδομαδες??Εχω ανχωθει και το σκεφτομαι συνεχεια ενω μεχρι τωρα ηταν φυσιολογικα στα ορια.. Α και κατι ακομη βαση εκατοστων του μωρου ΠΗΣ ηταν 27/2-4/3 υπαρχει λετε καμια πιθανοτητα να εχει γινει στις 20/3 δλδ σχεδον 3 βδομαδες μετα???

Θα με βοηθησετε πολυ αν μου απαντησετε!!

QVXsp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινακι σε εμενα στον υπερηχο της αυχενικης ηταν 6,9cm και 7,04cm εκαστο.Οντως ειναι λιγο μικρο αλλα δεν μπορει να συμβαινει κατι κακο και να μην σου ειπε κανεις το παραμικρο.Μηπως κοιτας εσυ λαθος παραμετρους? το μηκος ειναι αυτο που εχει συμβολο crl...Δεν ρωτας και τον γιατρο σου για να μην βασανιζεσαι αδικως?

ysjfp2.png

Χριστινακι σε εμενα στον υπερηχο της αυχενικης ηταν 6,9cm και 7,04cm εκαστο.Οντως ειναι λιγο μικρο αλλα δεν μπορει να συμβαινει κατι κακο και να μην σου ειπε κανεις το παραμικρο.Μηπως κοιτας εσυ λαθος παραμετρους? το μηκος ειναι αυτο που εχει συμβολο crl...Δεν ρωτας και τον γιατρο σου για να μην βασανιζεσαι αδιka?

Ευχαριστω psixi gia thn apanthsh sou!Να σε ρωτησω λιγο εσυ σε ποια εβδομαδα ειχες κανει την αυχενικη σου?ναι στο crl λεει 4.73 ειναι η τελευταια μου επισκεψη στο γιατρο οταν ημουν 11 εβδομαδων και 5 ημερων....Την τριτη εχω κλεισει ρανεβου για την αθχενικη ελπιζω να ειναι ολα καλα.Οντως αν υπηρχε καποιο προβλημα ομως δεν θα μου το ειχαν πει?

QVXsp3.png

Πήγα κι έψαξα τα χαρτιά μου.Λοιπόν εγώ ήμουν μια βδομάδα μεγαλύτερη όταν έκανα την αυχενική (12+4) και το μωρό ήταν 5,95.Η τελίτσα που δείχνει το φυσιολογικό ήταν ακριβώς στην μέση.Αφού ήσουν μια βδομάδα μικρότερη και εφόσον τα έμβρυα αναπτύσσονται τρελά από την μια στιγμή στην άλλη,μου φαίνεται φυσιολογικότατο το ύψος.

NVVvp2.png

και εγω που ειχα κανει αυχενικη ειμουν 12+4 και το crl ηταν 58,3mm.εμενα σε mm το γραφει.

Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΗ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ 22-10-11:D

Διαφημίσεις

καλησπερα εμενα 12 και 2 ηταν 5.89εκ αλλα καθε μερα που περναει εχει μεγαλη διαφορα στο σπορακι για να υπαρχει καποια συγκριση πρεπει τουλαχιστον ο υπερυχος να εχει γινει την ιδια μερα σε ολες.Αυτη τη στιγμη το μωρακι μου ειναι 1 εβδομαδα πιο μεγαλο υπερυχογραφικα.

Χριστινακι σε εμενα στον υπερηχο της αυχενικης ηταν 6,9cm και 7,04cm εκαστο.Οντως ειναι λιγο μικρο αλλα δεν μπορει να συμβαινει κατι κακο και να μην σου ειπε κανεις το παραμικρο.Μηπως κοιτας εσυ λαθος παραμετρους? το μηκος ειναι αυτο που εχει συμβολο crl...Δεν ρωτας και τον γιατρο σου για να μην βασανιζεσαι αδικως?

τι μωρα θα κανεις εσυ θηρια?απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι το μωρακι της Χριστινας ειναι μικρο?????Την αυχενικη σου την εκανες την 12η εβδομαδα?

τι μωρα θα κανεις εσυ θυρια?απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι το μωρακι της Χριστινας ειναι μικρο?????Την αυχενικη σου την εκανες την 12η εβδομαδα?

Ετσι φαινεται ...οτι θα κανω θηρια!!!

ysjfp2.png

χριστινακι αυριο θα απολαυσεις το μωρακι σου για αρκετη ωρα και αυτο ειναι το μονο που θα πρεπει να σε απασχολει ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι μια χαρα και θα εχει μεγαλωσει αρκετα.Μπες αυριο να μας γραψεις τα ευχαριστα:P:p:p

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας...

Μακαρι να ειναι οντως καλα γιατι με την απαντηση της psixi ειχα ανχωθει λιγο.

Αυριο παντως θα δω το ζουζουνι μου και θα σας πω νεα!!

Φιλιαααααααα!

QVXsp3.png

:DΚαλημερα σε ολες!!! Εχω ευχαριστα νεα πηγα σημερα το πρωι να κανω την αυχενικη και ο γιατρος μου ειπε πως ειναι ολα μια χαρα.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

Οσο για το μηκος του μωρου ειναι 7,5 cm μου ειπε πως ειναι πολυ καλο για την εβδομαδα που ειμαι(13 εβδομαδα και 2 ημερων).Οποτε ναι μαλλον δεν χριαζοταν να ανχωθω!Ελπιζω ολα να πανε καλα μεχρι το τελος

QVXsp3.png

Μπραβο Χριστινακι πολυ ευχαριστα τα νεα σου αν και το ηξερα οτι το μηκος του του ηταν μια χαρα ειδες ποσο μεγαλωσε???!!!Και που να δεις απο δω και περα ποσο θα μεγαλωνει απο υπερηχο υπερηχο θα παθεις σοκ.Ελπιζω να εχεις μονο ευχαριστα και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.Φιλια:-P:-P

Μπραβο Χριστινακι πολυ ευχαριστα τα νεα σου αν και το ηξερα οτι το μηκος του του ηταν μια χαρα ειδες ποσο μεγαλωσε???!!!Και που να δεις απο δω και περα ποσο θα μεγαλωνει απο υπερηχο υπερηχο θα παθεις σοκ.Ελπιζω να εχεις μονο ευχαριστα και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.Φιλια:-P:-P

Ναι ναι xaroula ειμαι παρα μα παρα πολυ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!! να μιλαμε μην χαθουμε φιλιαααααα...

QVXsp3.png

Διαφημίσεις