Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK

Recommended Posts

Σας το μεταφέρω όπως το διάβασα απο το ΒΗΜagazino της Κυριακής 8-05-2011:

Προ ημερών η 34χρονη Σάνον Τζόνσον απο το Κολοράντο άφησε των 13 μηνών γιό της μόνο του στην μπανιέρα,προκειμένου να ρίξει μια ματιά στη σελίδα της στο facebook.<<Ανέβασε>> μερικά βίντεο,διάβασε μερικά μηνύματα,η ώρα περνούσε,εντάξει,είχε ακόμη μερικά λεπτά στη διαθεσή της,είπε να παίξει και λίγο Cafe World.Ό ταν έφτασε το ασθενοφόρο,ήταν πολύ αργά.Στην απολογία της στο δικαστήριο,κάμποσες μέρες αργότερα,η <<καλωδιωμένη>> μάνα ισχυρίστηκε οτι ο μικρός Τζόσεφ ήταν <<ένα πολύ ανεξάρτητο μωρό>>και οτι <<του άρεσε να μένει μόνος του>>

ελεος

http://www.f4e.com.au/blog/2011/01/15/mother-playing-on-facebook-while-her-one-year-old-baby-drowned-in-bath/

δε το βρήκα σε ελληνικό site οπότε παραθέτω απο FATHERS4EQUALITY BLOG

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

Τι θέση να πάρουμε δηλαδή?

Είναι όντως απίστευτο και φυσικά κατακριτέο.

Υπάρχει δηλαδή άλλη άποψη από αυτή που είπα?

Τέτοια γεγονότα συμβαίνους συνεχώς (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) με μικρά παιδιά.

Τέτοια και ακόμα πιο ανατριχιαστικά.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Τι θέση να πάρουμε δηλαδή?

Είναι όντως απίστευτο και φυσικά κατακριτέο.

Υπάρχει δηλαδή άλλη άποψη από αυτή που είπα?

Τέτοια γεγονότα συμβαίνους συνεχώς (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) με μικρά παιδιά.

Τέτοια και ακόμα πιο ανατριχιαστικά.

θα συμφωνησω με την Harlow,τι θεση να παρουμε δηλ....τραγικο κ σοκαριστικο να συμβαινουν τετοια πραγματα....αυτο κ μονο φτανει......

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εγω αμα πω την αποψη μου μπορει και να με κραξουν εδω μεσα. θα μιλουσα για στειρωση της συγκεκριμενης, βασανιστηρια και ισοβια σε λατομειο να σπαει πετρες

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

καμιά φορά σκέφτομαι οτι πως μπόρεσε βρε κορίτσια μια γυναίκα στα 34 της ειλικρινά να σκεφτεί οτι ένα μωρό 13 μηνων μπορεί να μέινει μόνο του στο μπάνιο....καμιά φορά πραγματικά θες λίγο χρόνο για σένα αλλά πως το έκανε αυτό;;άσε που τρόμαξα γιατί κι εγω κολλάω κι εδω και στο fb αλλά και σε άλλα site και φτύνω τον κόρφο μου να μη με βρεί ποτε....

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...