Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

IRIA MARE ΑΡΓΟΛΙΔΑ

xainti

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Και εγω θα ηθελα να μαθω!!!

καλησπερα!πηγα σε αυτο το ξενοδοχειο το 2008 με κοινων.τουρισμο!ειναι οντως μπροστα στη θαλασσα(εμενα γενικα δεν με τρελλαινει η θαλασσα γυρω απο το Ναυπλιο) εχει μινι γκολφ-πισινα-πινγκ-πονγκ!ηταν καθαρο!ειχε καλο πρωινο!κοντα στο Ναυπλιο!εγω τοτε δεν ειχα παιδακι για να σου πω!:P

αυτό που γενικά θα ήθελα να μάθω αν είναι ξενοδοχείο για οικογένεια. Είχε κάποιο μειονέκτημα όπως π.χ κουνούπια ή κάτι άλλο και το βράδυ είχε εκδηλώσεις όπως χορούς ή κάτι άλλο?Ευχαριστώ πολύ

καλησπερα,

εμεις μειναμε εκει το 2009. Δεν ειναι σε καμια περιπτωση τετραστερο , να φανταστεις ζητησαμε πετσετες και δεν ειχαν να μας δωσουν. τοτε ήμουν έγκυος οπότε φεύγαμε και γυρίζαμε μόνο για ύπνο. Με παιδί δεν ξέρω πως θα πέρναγα. Το φαγητό ήταν μέτριο. Γενικα είχε ησυχία και κουνούπια αρκετά.....

09BZp3.png

RCRYp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...