Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πλακωδη επυθυλια

Recommended Posts

Διαφημίσεις

το επιθήλιο φαντάσου είναι το εσωτερικό "κάλυμμα" του ουροποιητικού συστήματος και του κόλπου της γυναίκας. το κάλυμμα αυτό αποτελείται από κάποια κύτταρα. μια κατηγορία είναι και τα πλακώδη, που λέγονται έτσι γιατί μοιάζουν με πλάκες πεζοδρομίου. Όταν υπάρχουν στα ούρα, σημαίνει είτε ότι συλλέχθηκαν τα πρώτα-πρώτα ούρα, όπου υπάρχουν περισσότερα μικρόβια, είτε ότι το δείγμα των ούρων έχει προσμιχθεί με κολπικά υγρά. Κάποιες φορές η μορφή τους είναι αλλαγμένη, κι αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη βακτηριακής κολπίτιδας.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

το επιθήλιο φαντάσου είναι το εσωτερικό "κάλυμμα" του ουροποιητικού συστήματος και του κόλπου της γυναίκας. το κάλυμμα αυτό αποτελείται από κάποια κύτταρα. μια κατηγορία είναι και τα πλακώδη, που λέγονται έτσι γιατί μοιάζουν με πλάκες πεζοδρομίου. Όταν υπάρχουν στα ούρα, σημαίνει είτε ότι συλλέχθηκαν τα πρώτα-πρώτα ούρα, όπου υπάρχουν περισσότερα μικρόβια, είτε ότι το δείγμα των ούρων έχει προσμιχθεί με κολπικά υγρά. Κάποιες φορές η μορφή τους είναι αλλαγμένη, κι αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη βακτηριακής κολπίτιδας.

αυτο εχει σαν επιπτωση μια γυναικα που προσπαθει να μεινει εγκυος να μην μπορει?γιατι σε μια εξεταση που εκανα μου ειχαν βρει αφθονα πλακωδη επιθυλια!

και μενα στην γενικη ουρων μου βρικαν πολλα πλακωδη!!!αν ειχα κατι εκει δεν θα ειχα ενοχλισεις???παντως δεν νομιζω οτι εμποδιζει στο να μινεις εγκυος!!ετσι μου εβγεναν οι γενικες ουρων και στην πρωτη εγκυμοσυνη.. και της αδελφης μου!!ο γιατρος αν ηταν κατι δεν θα το ελεγε??

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

και μενα στην γενικη ουρων μου βρικαν πολλα πλακωδη!!!αν ειχα κατι εκει δεν θα ειχα ενοχλισεις???παντως δεν νομιζω οτι εμποδιζει στο να μινεις εγκυος!!ετσι μου εβγεναν οι γενικες ουρων και στην πρωτη εγκυμοσυνη.. και της αδελφης μου!!ο γιατρος αν ηταν κατι δεν θα το ελεγε??

ετσι πιστευω εγω τοτε δεν προσπαθουσα συστηματικα για παιδακι !απλα ειχα κανει μια γενικη ουρων.και μου βρηκαν αυτα τα πλακωδη.

να σου κανω μια ερωτησησ ξερεισ τι ποτα για τα πονακια γυρο απο τον οφαλο?και λιγο πιο χαμηλα?βεβαια ειμαι και στην 15 μερα του κυκλου μου.εχω κυκλο 32 ημερων.οπωσ επισησ εχω και βλεννα μαλλον ειμαι στισ γονημεσ αλλα ο φαλοσ τι σχεση να εχει με αυτο γνωριζεισ κατι?

Διαφημίσεις

αυτο εχει σαν επιπτωση μια γυναικα που προσπαθει να μεινει εγκυος να μην μπορει?γιατι σε μια εξεταση που εκανα μου ειχαν βρει αφθονα πλακωδη επιθυλια!

συνήθως αυτό είναι ένδειξη ότι απλά το δείγμα έχει και κολπικές εκκρίσεις μέσα (γι' αυτό μας λένε να πλυθούμε καλά πριν συλλέξουμε ούρα), κι αν έχουν μια συγκεκριμένη μορφολογία μπορεί να είναι ένδειξη κολπίτιδας. Λογικά δεν νομίζω ότι μπορεί να εμποδίσουν σε κάτι τη σύλληψη (εκτός κι αν η κολπίτιδα δημιουργεί κάποιο τέτοιο πρόβλημα). ο γιατρός σου τι λέει;

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

συνήθως αυτό είναι ένδειξη ότι απλά το δείγμα έχει και κολπικές εκκρίσεις μέσα (γι' αυτό μας λένε να πλυθούμε καλά πριν συλλέξουμε ούρα), κι αν έχουν μια συγκεκριμένη μορφολογία μπορεί να είναι ένδειξη κολπίτιδας. Λογικά δεν νομίζω ότι μπορεί να εμποδίσουν σε κάτι τη σύλληψη (εκτός κι αν η κολπίτιδα δημιουργεί κάποιο τέτοιο πρόβλημα). ο γιατρός σου τι λέει;

etsieinai s

Jt63p2.png

• 1 month later...
και μενα μου βρηκε αρκετα πλακωδη και σπανιους μυκητες και επισης παρατηρησα λευκες αοσμες παχυρευστες εκκρισεις. πρεπει να παρω κρεμα? ειμαι στην 33η εβδομαδα κυησης εχει σχεση αυτο με τις πολλες εκκρισεις?:confused:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...