Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΟ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ Η ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΜΕΡΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ.ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ 3 ΕΜΒΡΥΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΑ.ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΨΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΣΙ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ....

Διαφημίσεις

TONIA πρώτον συλληπητήρια για τον πατέρα σου. Όντως η μοίρα μερικές φορές παίζει άσχημα παιχνίδια..

Γιατί θέλεις να αλλάξεις κέντρο? Πάντως ξέρω οτι γίνεται να πάρεις τα έμβρυά σου και να τα μεταφέρεις αλλού. Έχω διαβάσει αρκετές κοπέλες εδώ που το έχουν κάνει.

Καλή επιτυχία..

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕ.ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΙΜΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΗΡΘΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΠΟΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ.ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΕΙΝΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ.

Τόνιαgr,διάβασα το θέμα σου.Κατ αρχήν τα συλληπητήριά μου για τον πατέρα σου.Μήπως να έδινες στον εαυτό σου λίγο χρόνο για να ηρεμήσεις και να σκεφτείς πώς θα ενεργήσεις παραπέρα;

Μια προσπάθεια εξωσ.έχει κι αυτή το στρες της και μάλιστα μεγάλο.

Κάτι άλλο που θέλω να σε ρωτήσω,έχεις συχνά αιμορραγίες;

Πώς μπορείς να ξεχωρίσεις αν είναι "μια απλή αιμορραγία" από μια περίοδο;

Συγνώμη κιόλας,αλλά απλή αιμορραγία δεν υπάρχει,κάτι την προκαλεί...το έχεις ψάξει;

καλησπερα sususe ελπιζω να εισαι καλα.ο γιατροσ μου ειπε οτι ειναι απο τισ πολυκυστικεσ και οτι ειναι ορμονικο αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρη.γι αυτο και το ψαχνω.υστεροσκοπηση εχω κανει και βγηκε καθαρη.τι αλλο μπορει να ειναι?δε ξερω πια εχω μπερδευτει.αυριο εχω ραντεβου με ενα απλο γυναικολογο για να παρω μια γνωμη ακομη.ελπιζω να με διαφωτισει εκεινοσ.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...