Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Recommended Posts

Η κορη μου 3 μηνων περιπου εχει πολυ λιπαρα μαλλια..τη λουτζω και την επομενη μερα ακομα και την ιδια εχουν ηδη λαδωσει.Της βαζψ σαμπουαν fissan .Εχετε υπ οψιν κατι καλυτερο για την λιπαροτητα?

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι λιπαρότητα αυτό το πράγμα, και η δικιά μου έτσι ήταν και έλεγα οτι μου έμοιασε αλλά έστρωσε με τον καιρό και την αλλαγή της τρίχας! μάλλον είναι τα μαλλάκια της κοιλιάς που φαίνονται έτσι.

0eqUp2.png

Ναι ε?? μακαρι να ειναι ετσι.Μυρίζουν κιολας λες και εχω να την λουσω μερες. Σκεφτομαι οταν ειμαστα με κοσμο οτι θα λενε οτι δε το πλενουμε το παιδι!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

• 7 χρόνια μετά...

Η μπεμπα μας είναι 4 βδομαδων και έχει πολύ λιπαρά μαλλιά την ίδια μέρα που την κανω μπάνιο λαδωνουν κ φαίνονται σαν βρεγμενα. Τι μπορεί να φταίει; είναι φυσιολογικό; 

κοριτσια κ τησ δικιασ μου οταν ηταν βρεφοσ ηταν λιπαρα τα μαλλια τησ..λαδωναν την ιδια μερα που την ελουζα..τωρα 16 μηνων καμια σχεση..

τωρα το χειμωνα  ποθ κανω κ 3 μερεσ καμια φορα να την λουσω δεν φαινεται ιχνοσ λιπαροτητασ..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...