Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρωτη ενεση κι ο θεος βοηθος!!

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας!

Ξεκιναω την 3η εξωσωματικη μου και σημερα κανω την πρωτη μου ενεση...

Ευχομαι να πανε ολα καλα, να πετυχει αλλα και να εχει καλη εκβαση...Αυτο με καιει πιο πολυ απο ολα, γιατι τις 2 προηγουμενες φορες πετυχε αλλα δεν προχωρησε..

Ειναι καμια σας στην ιδια φαση? Να το περασουμε τουλαχιστον μαζι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Leni7! Άντε αυτή η φορά να είναι η τυχερή! Και εγώ στην τρίτη προσπάθεια είμαι (4η εμβρυομεταφορά).

Είμαι πιο μπροστά από σένα, Πέμπτη ή Σάββατο κάνω εμβρυομεταφορά, περιμένω να μου πουν ακριβώς..

Ποιο πρωτόκολο κάνεις? Εγώ αυτή τη φορά έκανα του ανταγωνιστή, κράτησε πολύ λίγο και καλά καλά δε κατάλαβα πότε τελείωσα με τις ακατανόμαστες.. τις ενέσεις!

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

κοριτσια παρακολουθω την προσπαθεια σας...θελω να σας ευχηθω καλη επιτυχια καλη δυναμη ψυχραιμια και ολα με ηρεμια θα γινουν!!!!!!! καλη επιτυχια και γρηγορα διδυμομανουλες!!!!!!:shock::shock::shock::lol::lol:

Καλημέρα Leni7! Άντε αυτή η φορά να είναι η τυχερή! Και εγώ στην τρίτη προσπάθεια είμαι (4η εμβρυομεταφορά).

Είμαι πιο μπροστά από σένα, Πέμπτη ή Σάββατο κάνω εμβρυομεταφορά, περιμένω να μου πουν ακριβώς..

Ποιο πρωτόκολο κάνεις? Εγώ αυτή τη φορά έκανα του ανταγωνιστή, κράτησε πολύ λίγο και καλά καλά δε κατάλαβα πότε τελείωσα με τις ακατανόμαστες.. τις ενέσεις!

Καλη επιτυχια xrysa μου!!! ευχομαι να πανε ολα τελεια!

Κι εγω το πρωτοκολλο του ανταγωνιστη θα κανω! Μου φαιναται μια χαρα σε σχεση με το βραχυ και ακομα πιο πολυ με το μακρυ πρωτοκολλο που ησουν στην αναμονη πολυ καιρο!

Εσενα ειχαν πετυχει οι προηγουμενες εξωσωματικες ή οχι?

κοριτσια παρακολουθω την προσπαθεια σας...θελω να σας ευχηθω καλη επιτυχια καλη δυναμη ψυχραιμια και ολα με ηρεμια θα γινουν!!!!!!! καλη επιτυχια και γρηγορα διδυμομανουλες!!!!!!:shock::shock::shock::lol::lol:

Να εισαι καλα karkinaki... Ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα!!!

Κι εσυ ο,τι επιθυμεις! Τι κανεις εσυ γενικα?

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα,

Εχει παρει καμια σας το ORGALUTRAN? Ειναι για το πρωτοκολλο του ανταγωνιστη.

Χρυσα εσυ τελικα ποτε θα κανεις την εμβρυομεταφορα? Ποσα αυγουλακια εχεις?

Leni με μπέρδεψες! Πρώτη φορά κάνεις εξωσωματική έτσι?

Οι δύο προηγούμενες που δεν προχώρησαν ήταν κανονικά? Δηλαδή μπορείς να μείνεις έγκυος.. Κάπου είδα οτι έχεις θρομβοφιλία, τώρα που το ξέρεις πάντως θα πάνε όλα καλά.

Ρε κορίτσια έχετε συνηδειτοποιήσει ότι το από τη φύση μας θα έπρεπε να φουσκώνουμε απλά κάνοντας έρωτα με τον άντρα μας???????? Δηλαδή από ότι πιο όμορφο υπάρχει.. και που πλέον έχει χάσει κάθε νόημα απο το άγχος , τις στεναχώριες, και τις απανωτές εξωσωματικές..

χαχαχα τρελά κέφια έχω πάλι σήμερα!!!

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Leni όπως βλέπεις είμαι εδώ για να σου δώσω θάρρος!! :lol::lol::lol:

Τώρα σοβαρά μια χαρά θα τα πας, και με του ανταγωνιστή γίνονται τόσο γρήγορα όλα που δε θα καταλάβεις πότε έφτασε η ωοληψία.

Εγώ έχω 8 εμβρυάκια και περιμένω τηλ αύριο πρωί να μου πουν για την εμβρυομεταφορά. Θα γίνει Σάββατο (αν τα καταφέρουν και γίνουν βλαστοκύστες) ή αύριο άρον άρον αν τα δουν πως δεν τη βγάζουν άλλο, οπότε, λεεί, το περιβάλλον της μήτρας είναι σαφώς καλύτερο.

Ο θεός βοηθός!!!!

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Xrusa μου ειμαι στην 3η εξωσωματικη. Δεν εχω μεινει ποτε μονη μου εγκυος! Απλα ειναι η πρωτη φορα που κανω το πρωτοκολο του ανταγωνιστη. Γι αυτο ρωτησα για το ORGALUTRAN. Παντως δεν το συζηταω! Ειναι το καλυτερο απο τα 3 αυτο το πρωτοκολο.Ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε. Τις αλλες φορες ημουν στην αναμονη ποσες μερες, ειδικα με το μακρυ πρωτοκολο!

Διαφημίσεις

Leni όπως βλέπεις είμαι εδώ για να σου δώσω θάρρος!! :lol::lol::lol:

Τώρα σοβαρά μια χαρά θα τα πας, και με του ανταγωνιστή γίνονται τόσο γρήγορα όλα που δε θα καταλάβεις πότε έφτασε η ωοληψία.

Εγώ έχω 8 εμβρυάκια και περιμένω τηλ αύριο πρωί να μου πουν για την εμβρυομεταφορά. Θα γίνει Σάββατο (αν τα καταφέρουν και γίνουν βλαστοκύστες) ή αύριο άρον άρον αν τα δουν πως δεν τη βγάζουν άλλο, οπότε, λεεί, το περιβάλλον της μήτρας είναι σαφώς καλύτερο.

Ο θεός βοηθός!!!!

Κι εγω την μια απο τις δυο φορες εκανα την εμβρυομεταφορα σε φαση βλαστοκυστης. Αλλο αν δεν προχωρησε! Λογω θρομβοφιλιας προφανως!

Καλη επιτυχια σου ευχομαι., να σου πανε ολα τελεια!! Ευχομαι να την κανεις το Σαββατο ωστε να γινουν βλαστοκυστες. Θα περιμενω νεα σου!

Ειδες? κι εγω εδω, να σε εμψυχωνω!!

Σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια και εγω αποκτησα τα διδυμακια μου με την 3η εξωσωματικη!!!

Ευχαριστουμε zitamar! Διδυμακια ε? Τι ωραια.. Να σου πω θα ηθελα κι εγω διδυμακια γιατι αφου θελω 2 παιδακια, ετσι θα γλυτωσω και την 2η εξωσωματικη :wink: Ξερω βεβαια οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα με 2 μωρακια, αλλα δεν με πειραζει καθολου!!

Εγώ έκανα gonal και cetrotide, οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω. Οι cetrotide με ενοχλούσαν λίγο. Έχουν ελάχιστα πιο μεγάλη βελόνα αλλά εμένα μου εκανε μεγάλη διαφορά, πονούσε δηλαδή. Και μετά φούσκωνε γύρω γύρω για κανα τρώρο και έτσουζε αλλά μου είχαν πει είναι φυσιολογικό.

Δηλαδή πέτυχες εγκυμοσύνη και στις 2 εξωσωματικές και δε προχώρησαν λόγω θρομβοφιλίας??? Θα τρελαθώ. Δε βρέθηκε ένας άνθρωπος να σου κάνει αυτην την εξέταση?

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Εγώ έκανα gonal και cetrotide, οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω. Οι cetrotide με ενοχλούσαν λίγο. Έχουν ελάχιστα πιο μεγάλη βελόνα αλλά εμένα μου εκανε μεγάλη διαφορά, πονούσε δηλαδή. Και μετά φούσκωνε γύρω γύρω για κανα τρώρο και έτσουζε αλλά μου είχαν πει είναι φυσιολογικό.

Δηλαδή πέτυχες εγκυμοσύνη και στις 2 εξωσωματικές και δε προχώρησαν λόγω θρομβοφιλίας??? Θα τρελαθώ. Δε βρέθηκε ένας άνθρωπος να σου κάνει αυτην την εξέταση?

Αστα xrysa μου πονεμενη ιστορια...

Η πρωτη εγκυμοσυνη, επειδη παλλινδρομησε στις 9,5 εβδομαδες, καναμε εξεταση του εμβρυου και βρεθηκε χρωμοσωμικη ανωμαλια. Ετσι υπεθεσε ο γιατρος οτι το προβλημα ηταν του εμβρυου που δεν προχωρησε η εγκυμοσυνη. Ετσι λοιπον χωρις καμια αλλη εξεταση προχωρησα σε 2η εξωσωματικη η οποια πηγε αδοξα δυστυχως. Αποβολη αυτη τη φορα..

Τοτε εκανα το πακετο θρομβοφιλιας και ειδαμε οτι ουσιαστικα αυτο ηταν το προβλημα..

Οπως καταλαβαινεις, τωρα, φοβαμαι πολυ. Φοβαμαι μην στραβωσει παλι κατι, αν και θα κανω τις ενεσεις μου (για την θρομβοφιλια) καθε μερα!

Αστα xrysa μου πονεμενη ιστορια...

Η πρωτη εγκυμοσυνη, επειδη παλλινδρομησε στις 9,5 εβδομαδες, καναμε εξεταση του εμβρυου και βρεθηκε χρωμοσωμικη ανωμαλια. Ετσι υπεθεσε ο γιατρος οτι το προβλημα ηταν του εμβρυου που δεν προχωρησε η εγκυμοσυνη. Ετσι λοιπον χωρις καμια αλλη εξεταση προχωρησα σε 2η εξωσωματικη η οποια πηγε αδοξα δυστυχως. Αποβολη αυτη τη φορα..

Τοτε εκανα το πακετο θρομβοφιλιας και ειδαμε οτι ουσιαστικα αυτο ηταν το προβλημα..

Οπως καταλαβαινεις, τωρα, φοβαμαι πολυ. Φοβαμαι μην στραβωσει παλι κατι, αν και θα κανω τις ενεσεις μου (για την θρομβοφιλια) καθε μερα!

λενι μου!!

μηπως θυμασαι ποσο πληρωσες για το πακετο θρομβοφιλιας???:-P

Διαφημίσεις

λενι μου!!

μηπως θυμασαι ποσο πληρωσες για το πακετο θρομβοφιλιας???:-P

Κοιτα, εκανα στο Ιασω το πακετο θρομβοφιλιας μαζι με μοριακο ελεγχο (κατι αλλες εξετασεις) και εδωσα νομιζω 780?. Πικρα...

Στο Ιασω οπως καταλαβαινεις δεν ειναι μεσω ταμειου. Θα πηγαινα σε καποιο μικροβιολογικο που να τις κανει αυτες τις εξετασεις, για να παω μεσω ταμειου, αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι εξειδικευμενες και προτιμαει να παω στο Ιασω για πιο σιγουρια..

Ααααχ τα ίδια και γω με το Ιασώ.. ακόμα και την οιστραδιόλη την πλήρωνα 94? μέρα παρά μέρα .. με κοροιδεύετε τώρα το ξέρω, αλλά στην τελευταία μέτρηση μου είπανε οτι μπορώ μέσω Ικα.. όλες οι εξετάσεις ντούκου..

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Καλησπέρα κορίτσια!Περισσότερο ακούω για τα άλλα 2 πρωτόκολλα.Αυτό των ανταγωνιστών σε ποιες περιπτώσεις το επιλέγουν οι γιατροί γενικότερα;Αν και η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.Έχει λιγότερες ενέσεις;

Κοιτα, εκανα στο Ιασω το πακετο θρομβοφιλιας μαζι με μοριακο ελεγχο (κατι αλλες εξετασεις) και εδωσα νομιζω 780?. Πικρα...

Στο Ιασω οπως καταλαβαινεις δεν ειναι μεσω ταμειου. Θα πηγαινα σε καποιο μικροβιολογικο που να τις κανει αυτες τις εξετασεις, για να παω μεσω ταμειου, αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι εξειδικευμενες και προτιμαει να παω στο Ιασω για πιο σιγουρια..

τοσα πολλα ε?:-(

Κοριτσακια καλημερα,κι εγω σε λιγο καιρο ξεκιναω την πρωτη μου ενεσουλα,ως πρωτη εξωσωματικη,επαθα ενα μικρο σοκ χθες στο ΜΗΤΕΡΑ με τις τιμες των φαρμακων αλλα το ξεπερασα μπροστα στο θαυμα που περιμενω.

Μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου κοστιζει η ωοληψια και η εμβρυομεταφορα εκτος φαρμακων φυσικα....για να ξερω τι με περιμενει?

Φοβαμαι μ αυτες τις ενεσεις πως θα μπορεσω να τις κανω μονη μου που εγω βλεπω συριγγα και ασπριζω απ το φοβο μου? :-(:sad::-(

LENI οντως σου ευχομαι αυτη τη φορα να κανεις διδυμακια:P. Μην ανησυχεις για το θεμα θρομβοφιλιας εκανα και εγω τις ενεσεις καθε μερα και ολα πηγαν καλα,σε περιπτωση που θες κατι στειλε μου πμ

Το πακετο των εξετασεων πανω κατω είναι σε αυτη την τιμή,το ίδιο πληρωσα και εγω σε κεντρο εξωσωματικης.

TWINS97 θα σου προτεινα τις πρωτες φορες να πας να σου κανουν τις ενεσεις στο φαρμακειο της γειτονιάς σου,έστω για μια εβδομαδα μεχρι να τις συνηθίσεις αλλιως μπορείς να πληρωσεις μία νοσοκομα για 2-3 φορες ωστε να τις κανεις μονη σου μετα. Τι εννοείς έπαθες σοκ απο τις τιμές των φαρμακων? δεν σου έγραψαν στο βιβλιάριο καποια φάρμακα? εγω βεβαια έκανα σε κεντρο εξωσωματικης και καποια βεβαια τα εγραψα στο βιβλιαριο.Αν σε ενδιαφέρουν και οι τιμες μπορω να σου απαντησω αλλα και παλι όχι σε σχέση με το ΜΗΤΕΡΑ αλλα με το κεντρο που πήγα.

YiMXp3.png

zitamar μου γραψανε στο βιβλιαριο τα φαρμακα αλλα δε περιμενα οτι θα κοστιζαν τοσο ακριβα υπολογιζα τουλαχιστον τα μισα 1700ευρω μου φανηκε υπερβολικο το ποσο,ισως γιατι ημουν ασχετη σε θεμα εξωσωματικης,παλι καλα που εμαθα μολις σημερα το πρωι οτι το ταμειο μου δικαιολογει τα 1200 και τωρα ειμαι σε αγωνια ποσο μπορει να κοστιζει η ωοληψια και η εμβρυομεταφορα,δε μενεις στο νοσοκομειο την προηγουμενη νυχτα υποθετω ε?

αν θες πες μου σε παρακαλω εσενα ποσο περιπου κοστισε και που? αν εχεις προβλημα στειλε μου πμ...σευχαριστω πολυ

Κοριτσακια καλημερα,κι εγω σε λιγο καιρο ξεκιναω την πρωτη μου ενεσουλα,ως πρωτη εξωσωματικη,επαθα ενα μικρο σοκ χθες στο ΜΗΤΕΡΑ με τις τιμες των φαρμακων αλλα το ξεπερασα μπροστα στο θαυμα που περιμενω.

Μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου κοστιζει η ωοληψια και η εμβρυομεταφορα εκτος φαρμακων φυσικα....για να ξερω τι με περιμενει?

Φοβαμαι μ αυτες τις ενεσεις πως θα μπορεσω να τις κανω μονη μου που εγω βλεπω συριγγα και ασπριζω απ το φοβο μου? :-(:sad::-(

Twins μην σε πιάνει πανικός με τις ενέσεις! Είναι Πολύ πιο απλές απ΄οσο φαίνονται! Ούτε καν νόσοκομα δεν Θέλει! Μπορείς για την πρώτη φορα μόνο να πας στο Φαρμακειο και θα δεις μετα ότι θα τις κανεις Μονή σου χωρίς πρόβλημα!

Τώρα όσο για την τιμη φαρμάκων, κι Εγώ αρχικά είχα πάθει ενα σοκ Αλλα μετα σκέφτηκα ότι Είναι κι αυτο στα πλαίσια της εξωσωματικης και Είναι για καλο.. Δεν πειράζει! Πάνω απ'ολα να είσαι ηρεμη και μην σε αγχωνουν τέτοια πράγματα:-)

LENI οντως σου ευχομαι αυτη τη φορα να κανεις διδυμακια:P. Μην ανησυχεις για το θεμα θρομβοφιλιας εκανα και εγω τις ενεσεις καθε μερα και ολα πηγαν καλα,σε περιπτωση που θες κατι στειλε μου πμ

Το πακετο των εξετασεων πανω κατω είναι σε αυτη την τιμή,το ίδιο πληρωσα και εγω σε κεντρο εξωσωματικης.

zitamar μου σ'ευχαριστω πολυ! Αληθεια ειχες κι εσυ να κανεις τις ενεσεις ε? Και να σου πω, σου ειχαν πει εξ'αρχης να κανεις εξεταση για θρομβοφιλια? Ελπιζω να μην την πατησες σαν εμενα..

Ποσο ειναι τωρα τα διδυμακια σου? Αγορακια, κοριτσακια ή και τα 2?

Να σου ζησουν κοπελα μου!

Αν χρειαστω κατι θα σε ρωτησω. Την ημερα της εμβρυομεταφορας θα αρχισω τις ενεσεις ηπαρινης, και οπως λεει και ο τιτλος, ο θεος βοηθος!! ;)

τοσα πολλα ε?:-(

synik καταλαβαινω οτι σου φαινονται πολλα τα λεφτα, αλλα αν εχεις σκοπο να κανεις εξωσωματικη, πιστεψε με, αυτο που θα σε νοιαζει πιο πολυ ειναι να παει καλα και οχι αν εδωσες καποια λεφτα παραπανω.. Εγω προσωπικα πιστευω οτι η εξεταση θρομβοφιλιας ειναι MUST, ειδικα οταν καποια κοπελα παει για εξωσωματικη. Οπως καταλαβαινεις εχω καει και φυσαω και το γιαουρτι, που λενε..!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...