Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαφτιστικά...τι νούμερο?

Niki81

Recommended Posts

Βαφτιζω ενα παιδακι σε ενα μηνα...πριν λιγες μερες εκλεισα τα βαφτιστικα.Στο μαγαζι που τα εκλεισα μου ειπαν οτι αυτα βγαινουν 12μηνα.Αυτο που διαλεξα υπαρχει και σε 9μηνο αλλα αυτοι μου προτιναν το 12μηνο για να τα φορεσε το παιδι και λιγο αργοτερα.Το παιδακι στη βαφτιση θα ειναι τεσσεραμισι μηνων περιπου.Το παιδακι ομως ειναι μικροσωμο.Φοβαμαι το 12μηνο θα του ειναι τεραστιο πανω του.Ο γιος μου ειναι 3 εβδομαδες μεγαλυτερος απο το παιδακι...αλλα ειναι πολυ ανεπτυγμενος και ψηλος...στο γιο μου θα τα εβαζα τα 12μηνα...ο αλλος ειναι μικρουλης.Εσεις τι νουμερο τα αγορασατε?Σωστο αυτο που λεει η πωλητρια να τα φορεσε το παιδι και αργοτερα αλλα τι να το κανω αν τη μερα της βαφτισης δεν του κανουν και ειναι τεραστια.

Διαφημίσεις

καλημερα κ παντα αξια..

αποψη μου ειναι να του παρεις το μικρο γιατι οι φωτογραφιες εκεινης της μερας θα μεινουν για παντα..ρουχα ξανααγοραζετε...

αλωστε ποσο συχνα ενα παιδακι ενος ετους (οταν θα μεγαλωσει) θελει κυριλε ρουχαλακια?

Νίκη, δεν πειράζει! Κι εγώ πήγα και έκλεισα τα βαφτιστικά χθες. Το παιδάκι που θα βαφτίσω θα είναι 1 έτους τον Ιούλιο κι εμείς πήραμε για 18 μηνών, για τον ίδιο λόγο που σου είπαν στο μαγαζί. Δε πειράζει που θα είναι μεγαλύτερα στη βάφτιση, πάντα έτσι γίνεται, απ'ότι έχω προσέξει. Το θέμα είναι να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου και να τα χαρεί το παιδάκι...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Nikh

Με το καλό ! Πάντα άξια !

Εγώ στην περίπτωσή σου θα αγόραζα αυτό που είναι 9 μηνών αφού, όπως λες, σε γενικές γραμμές, μιλάμε για μικρόσωμο μωρό να μην επιπλέουν κιόλας τα ρούχα !

Να είσαι γερή έχεις να του αγοράσεις ρούχα ου ένα σωρό !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ βάπτισα ένα κοριτσάκι το Φεβρουάριο 4 μηνών και της πήρα για 6 μηνών.

Της έκανε τέλεια μόνο ήταν λίγο μακρύ.

Έβγαλε υπέροχες φωτό και δεν της το μαζέυαμε από δω και από κει.

Εξάλλου πόσες φορες θα φορέσει τα βαπτιστικά;

Είμαι της άποψης να του τα πάρεις στο μέγεθός του.

αν ειναι πολυ καλο (κυριλε) το ρουχο που διαλεξατε τοτε παρτο κοντα στο νουμερακι του..αν ειναι κατι που μπορει να το φορεσει και αργοτερα (πιο σπορ) παρτο μεγαλυτερο

καλημερα κ παντα αξια..

αποψη μου ειναι να του παρεις το μικρο γιατι οι φωτογραφιες εκεινης της μερας θα μεινουν για παντα..ρουχα ξανααγοραζετε...

αλωστε ποσο συχνα ενα παιδακι ενος ετους (οταν θα μεγαλωσει) θελει κυριλε ρουχαλακια?

Κι εγώ είμαι της ίδιας άποψης. :D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

και εγω θα ελεγα να τα παρεις το σωστο νουμερο!βαπτισα περυσι ενα αγορακι 12 μηνων η μαμα επεμενε να τα παρουμε 2 ετων τα ρουχα!αποτελεσμα?τα ρουχα επλεαν πανω του,το παντελονι του επεφτε,δεν δεχοταν να του βαλουμε τη ζωνη,το πουκαμισο εκατο φορες γυρισαμε τα μανικια!ε τωρα αυτο ηταν ωραιο?δεν ξερω τι να πω...προσωπικη μου αποψη παντα...στην κορη μου της πηραμε το μεγεθος της και ηταν μια κουκλα!

tt7up3.png

Και εγω θα προτεινα ενα ρουχαλακι που να ταιριαζει στο νουμερο του παιδιου τωρα. Αλλωστε μπροστα του εχει μονο 2-3 μηνες να το φορεσει. Και ειδικα τα βαφτιστικα φοριουνται ελαχιστα οποτε δεν υπαρχει κ λογος να τα παιρνουμε κ να πλεουν στα παιδια.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Εχετε δικιο...τα αλλαξα τελικα και πηρα μικροτερο νουμερο.Συμφωνησε και η μαμα εξαλλου.Να ειναι ωραιος ο μικρουλης εκεινη τη μρα να τα χαρει τα ρουχαλακια.

Ευχαριστω για τις ευχες...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...