Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 2011

paros

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 236
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω θα γινει τωρα το μαι!!!τι να πω μας μετρανε να δουνε κατα ποσο θα αυξησουν το φπα!!!χιχιχιθ

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

καλέ ειδε κανείς το έντυπο της απογραφής?

μιλάμε για τρελλά γέλια!

στο είδος κατοικίας περιγράφει (για να επιλεξεις): κανονική κατοικία, καλύβα, πρόχειρη κατασκευή, σκηνή, τέντα, γιοτ, τροχόσπιτο, γκαράζ, στάβλος κλπ

άλλες ερωτησεις για την κατοικία: έχει κουζίνα? έχει τουαλέτα? έχει μόνωση? εχει προσβαση στο διαδίκτυο? ανακυκλωνετε και σε τι ποσοστο?

άλλες ενδιαφέρουσες ερωτησεις: πού διανυκτερεύσατε τη Δευτέρα 09/05/2011? πόσες ώρες εργασθήκατε την εβδομάδα 3-9 Μαίου? Σε περίπτωση που την εβδομάδα 3-9 Μαίου εργαστήκατε λιγότερες ώρες από όσες συνήθως εργάζεσθε να γραφεί ο λόγος. Πόσα τέκνα έχετε γεννήσει? (απαντούν μόνο οι θήλεις. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα γεννηθέντα νεκρά)

εν πασει περιπτώσει, το θέμα είναι ότι κάνουν ερωτήσεις ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Δεν καταλαβαίνω πού θα εξυπηρετήσουν αυτά και σίγουρα δεν προκειται να συμμετάσχω. Αφού ειναι υποχρεωτική η απογραφή θα ειμαι παρούσα, αλλά θα απαντήσω μονο στα βασικά: ειμαι αυτή, μενω εδώ, εχω δυο παιδιά και όλα τα υπολοιπα αφορούν εμενα και κανέναν άλλον.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

αρχιζει αυριο

θα χτυπανε την πορτα, θα εχουν ενα χαρτι που θα πιστοποιεί οτι κανουν την απογραφη

προσωπικά... δε θα ανοιξω. εαν εχουν ερωτησεις ας μου τις κανουν πισω απο την κλειστη πόρτα!

τετοια εποχη και θα ανοίξω;

αποκλείεται!

age.png

Διαφημίσεις

εγώ άκουσα οτι αν περάσουν και δεν επικοινωνήσουν με κάποιον αφήνουνε τηλέφωνο να τους πάρουμε να συννενοηθούμε για να ξανακάνουν την επίσκεψη.. και οι ηλικιωμένοι και οι άπιστοι:lol: μπορούν να καλέσουν (σε ποιο τηλέφωνο δε γνωρίζω όμως) να κάνουν επιβεβαίωση στοιχείων αυτού που διενεργεί την απογραφή.... αυτά ξέρω προς το παρών :)

Το Καλύτερο είναι οτι θα αφήνουν χαρτι οπως Η Δεή ή η μεταφορική οτι δεν σε βρήκαν με το τηλ.τους για να τους καλείς να κλείσεις ραντεβού:lol::lol::lol::lol:

Αχ elen@μαζί τα γράφαμε

εγώ άκουσα οτι αν περάσουν και δεν επικοινωνήσουν με κάποιον αφήνουνε τηλέφωνο να τους πάρουμε να συννενοηθούμε για να ξανακάνουν την επίσκεψη.. και οι ηλικιωμένοι και οι άπιστοι:lol: μπορούν να καλέσουν (σε ποιο τηλέφωνο δε γνωρίζω όμως) να κάνουν επιβεβαίωση στοιχείων αυτού που διενεργεί την απογραφή.... αυτά ξέρω προς το παρών :)

κλεινεις ραντεβου και σου ξαναρχονται. και γιατι να ανοίξω πάλι; απο το τηλέφωνο, δε γίνεται; εγω φοβαμαι να ανοίξω... δεν ξερεις ποτε τι γινεται και ποιος ειανι πισω απο την πόρτα σου!

age.png

αρχιζει αυριο

θα χτυπανε την πορτα, θα εχουν ενα χαρτι που θα πιστοποιεί οτι κανουν την απογραφη

προσωπικά... δε θα ανοιξω. εαν εχουν ερωτησεις ας μου τις κανουν πισω απο την κλειστη πόρτα!

τετοια εποχη και θα ανοίξω;

αποκλείεται!

αυτό είναι ένα θέμα... και τηλέφωνο να πάρεις..

Διαφημίσεις

εγω σιγουρα δεν θα ανοιξω γιατι δεν γουσταρω να απαντω σε τετοιες ερωτησεις...μηπως θα ρωτησουν και ποτε το κανουμε με το συζηγο?ποσα εχουμε στην τραπεζα?ποσες τηλεορασεις εχουμε ποσα κομπιουτερ???βρε δεν πανε να πνηγουν...γραμμενους τους εχω!!!!αντε μα πια ολους φακελομενους μας θελουν:mad::mad::mad:

μαζί γράφαμε , χαχαχα απο το τηλ.δεν νομίζω οτι παίζει και επίσης κάτι είπαν για κυρώσεις αν δεν απογραφείς... που δεν ανακοίνωσαν συγκεκριμένα τι..

πως θα γνωριζουν οτι δεν απογραφικα??θα πουν η ταδε του ταδε δεν εχει απογραφει???

εμενα παντως μου χτυπησαν το κουδουνι και δεν ανοιξα γιατι δεν ημου σε φαση εκεινη τη στιγμη.

αλλα χαρτι ή κατι αλλο δεν αφησαν και τωρα αναρωτιεμαι,θα ξαπαπερασουν ή να το ψαξω εγω;

teddy tedi δε ξέρω πώς θα το κάνουν αυτό , κάτσε να δούμε κιόλας τι θα πουν γιατί αυτό δεν έχει γίνει επίσημο ας πούμε .. μία που θα ΄διενεργεί την απογραφή το έλεγε σήμερα σε κάποια εκπομπή.. όσο για τις ερωτήσεις είπε πάλι η συγκεκριμένη κυρία απογραφού θα υπάρχουν του στύλ έχετε ύδρευση?? και για τις ανέσεις του σπιτιού:rolleyes: χαχαχαχα (νιπτήρα?λεκάνη? χμμ έχουν τεκμήριο κυρία μου αυτά ):shock:

Διαφημίσεις

καλέ ειδε κανείς το έντυπο της απογραφής?

μιλάμε για τρελλά γέλια!

στο είδος κατοικίας περιγράφει (για να επιλεξεις): κανονική κατοικία, καλύβα, πρόχειρη κατασκευή, σκηνή, τέντα, γιοτ, τροχόσπιτο, γκαράζ, στάβλος κλπ

άλλες ερωτησεις για την κατοικία: έχει κουζίνα? έχει τουαλέτα? έχει μόνωση? εχει προσβαση στο διαδίκτυο? ανακυκλωνετε και σε τι ποσοστο?

άλλες ενδιαφέρουσες ερωτησεις: πού διανυκτερεύσατε τη Δευτέρα 09/05/2011? πόσες ώρες εργασθήκατε την εβδομάδα 3-9 Μαίου? Σε περίπτωση που την εβδομάδα 3-9 Μαίου εργαστήκατε λιγότερες ώρες από όσες συνήθως εργάζεσθε να γραφεί ο λόγος. Πόσα τέκνα έχετε γεννήσει? (απαντούν μόνο οι θήλεις. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα γεννηθέντα νεκρά)

εν πασει περιπτώσει, το θέμα είναι ότι κάνουν ερωτήσεις ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Δεν καταλαβαίνω πού θα εξυπηρετήσουν αυτά και σίγουρα δεν προκειται να συμμετάσχω. Αφού ειναι υποχρεωτική η απογραφή θα ειμαι παρούσα, αλλά θα απαντήσω μονο στα βασικά: ειμαι αυτή, μενω εδώ, εχω δυο παιδιά και όλα τα υπολοιπα αφορούν εμενα και κανέναν άλλον.

τώρα το διάβασα :lol::lol::lol:

πως θα γνωριζουν οτι δεν απογραφικα??θα πουν η ταδε του ταδε δεν εχει απογραφει???

θα ερθουν σπιτι σου κι αν εσυ αρνηθεις να απογραφεις τοτε θα ενημερωσουν τον υπευθυνο πως στην ταδε οικεια αρνουνται να απογραφουν..θα ξαναεπικοινωνησουν μαζι σου κι αν εσυ παλι αρνηθεις τοτε θα εχεις κυρωσεις (δεν εχω καταλαβει ακριβως αλλα νομιζω χρηματικο προστιμο).. με αλλα λογια ειναι υποχρεωτικη οπως και να χει...

:|

F2ETp3.png

εμενα παντως μου χτυπησαν το κουδουνι και δεν ανοιξα γιατι δεν ημου σε φαση εκεινη τη στιγμη.

αλλα χαρτι ή κατι αλλο δεν αφησαν και τωρα αναρωτιεμαι,θα ξαπαπερασουν ή να το ψαξω εγω;

Πότε ήρθαν?Αφου απο αύριο αρχίζει η απογραφή!Μήπως ήταν κάποιος άλλος??:shock::shock:

10Ddp3.png

OaR2p3.png

μάλλον μετρούν τις μούτζες που θα φάνε μόλις ανακοινώσουν νέα μέτρα

χαχαχαχαχαχα το καλυτερο που εχω διαβασει,κ φυσικα συμφωνω απολυτα!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Htaν απο την καταμετρηση κτιριων που προηγηθηκε της απογραφης Ζητουσαν διαφορα στοιχια για την οικοδομη ή το σπιτι(οι ο=τομεαρχες απογραφης) Θα περασουν οι απογραφεις αυτη τη φορα απο αυριο μεχρι τις 25-5 που θα γινει η απογραφη

Ο,τι και αν αποφασισετε καλο θα ειναι να ειστε ευγενικοι(αν θα ειναι και αυτοι) με τους απογραφεις (δεν φταινε σε τιποτα και ειναι σιγουρο οτι θα ακουσουνε πολλα) οπως ακουσαμε και οσοι ειμαστε τομεαρχες απογραφεις)

Αν δεν θελετε μπορειτε να μην ανοιξετε το σπιτι και να απαντησετε απο την εισοδο στις ερωτησεις τις πιο βασικες εστω

Η χρηματοδοτηση των δημων θα εξαρτηθει απο το αριθμο οσων απογραφουν

Οσο για τα προστιμα δεν εχω ιδεα τι θα γινει Ισως ειναι απλα μια απειλη Ισως παλι οχι

p7z6p3.pngsQqep3.png

πόσες ώρες εργασθήκατε την εβδομάδα 3-9 Μαίου?.

Αν ακουσετε τι συμπερασματα θα βγουν απο την αρωτηση αυτη δεν θα γελασετε καθολου

Αν πεις οτι δουλεψες εστω και μια ωρα αυτην την περιοδο ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!

Τα συμπερασματα δικα σας:twisted::twisted::twisted:

p7z6p3.pngsQqep3.png

Κορίτσια μου, εμένα ο άντρας μου θα είναι απογραφέας και θα πληρωθεί σύμφωνα με αυτούς που θα απογράψει. Να σημειώσω ότι αυτήν την εποχή είναι και άνεργος, απολύθηκε τον Δεκέμβρη λόγω της κρίσης. Για αυτό πριν φερθούμε όπως διάβασα στα παραπάνω ποστ ας σκεφτούμε όλοι ότι αυτός που θα κάνει την απογραφή δεν φταίει σε τίποτα. Μια δουλειά προσωρινή είναι για να πάρει κάποια χρήματα. Όσο για τις ερωτήσεις ναι είναι πολλές και άσχετες, το σχολίασαμε και με τον άντρα μου, αλλά η απογραφή από ότι τους είπαν στα σεμινάρια γίνεται και για στατιστικούς λόγους. Επίσης αν κάποιος έχει αμφιβολίες, μπορεί να επικοινωνήσει και με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, να δώσει το όνομα του απογραφέα και να του επιβεβαιώσουν αν είναι ή όχι. Εχουν ήδη ενημερωθεί τα αστυνομικά τμήματα με τα ονόματα.

s-age.pngs-age.png

στην προηγουμενη απογραφή το 2001 ρώταγε αν το σπίτι έχει "αποχωρητήριο"!!!!!!!!!!!!

Λοιπον πέρα από την πλάκα, το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι ότι την απογραφή θα την κάνουν φοιτητές, άνεργοι και γενικώς άτομα που ΔΕΝ έχουν σταθερή εργασία και φυσικά έχουν ανάγκη τα 300 ευρώ ΑΛΛΑ ΔΕΝ θα τα πάρουν ποτέ τους. Γιατί και εκεί η κυβέρνηση - όπως πάντα - λεει ψέματα....

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τον Νοέμβριο όπως έχουν υποσχεθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Και επισης κατι αλλο απαράδεκτο ειναι οτι οοοολοι αυτοι οι ανεργοι υποχρεούντε να απογραφούν σαν εργαζόμενοι. ετσι για να μειωσουμε λιγο τα ποσοστα της ανεργιας ρε αδερφε!

M6bap3.png

cik1p3.png

στην προηγουμενη απογραφή το 2001 ρώταγε αν το σπίτι έχει "αποχωρητήριο"!!!!!!!!!!!!

Λοιπον πέρα από την πλάκα, το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι ότι την απογραφή θα την κάνουν φοιτητές, άνεργοι και γενικώς άτομα που ΔΕΝ έχουν σταθερή εργασία και φυσικά έχουν ανάγκη τα 300 ευρώ ΑΛΛΑ ΔΕΝ θα τα πάρουν ποτέ τους. Γιατί και εκεί η κυβέρνηση - όπως πάντα - λεει ψέματα....

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τον Νοέμβριο όπως έχουν υποσχεθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να μην είναι έτσι γιατί εμείς τα έχουμε ανάγκη αυτά τα χρήματα και θέλω να πιστεύω ότι θα τα πάρουμε. Οπως έγραψα παραπάνω ο άντρας μου είναι ένας απο τους απογραφείς και άνεργος.

s-age.pngs-age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...