Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν θέλω τον κουμπάρο

sisika

Recommended Posts

Αρραβωνιαστηκαμε τον Γεναρη και παντρευομαστε το επομενο καλοκαιρι.κΟυμπαρο δεν ειχαμε βρει για τον αρραβωνα μας κι ειχαμε πει να μην βαλουμε εως που εμφανιστηκε ο νονος του καλου μου κτου προτεινε να γινει κουμπαρος ο γιος του.Εγω ημουν διστακτικη,τελος παντως μας αρραβωνιασε αυτος.

Εγω ειχα ελπιδα οτι θα αναπτυξουμε σχεσεις αλλα....

ουτε ενα τηλεφωνο δεν εχει παρει,ουτε καν σε γιορτες,πασχα κτλ

τον εχω καλεσει 2,3 φορες σπιτι για καφε,να δει που μενουμε και δεν πατησε

εχουμε παει στην καφετερια που εχει και ο μονος χρονος που μας αφιερωσε ενα ενα 15λεπτο.

ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ δεν τον θελω για κουμπαρο.Θελω ατομο να με νοιαζεται,να το νοιαζομαι και να ειναι διπλα μας. Αυτος δεν ξερει καν αν ζουμε,δεν εχε νοιαστει για τπτ.Γιατι να τον κανω κουμπαρο?

Πως μπορουμε να ξεμπλεξουμε μιας που μας αρραβωνιασε ηδη?

Διαφημίσεις

Κατ αρχην δεν έχω ξανακούσει να σε αρραβωνιάζει κουμπάρος. Ή μόνος σου αρραβωνιάζεσαι ή σε αρραβωνιάζει παπάς... Τεσπα, αν δεν τον θες απλά τον λες στον άνδρα σου και πάτε παρακάτω...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

το οτι σας αρραβωνιασε δεν σημαινει οτι θα σας παντρεψει κιολας,ο αντρας σου τι σχεση εχει μαζι του,γιατι ας πουμε θα μπορουσε να του πει ο αντρας σου ανοιχτα οτι κοιταξε να δεις αν δεν εχει αλλαξει κατι στην αποφαση σου να μας παντρεψεις θελουμε να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα,μπορει να ακουγεται καπως αλλα αν δεν τον θελεις δεν υπαρχει αλλη λυση,ισως να το μετανιωσε και αυτος και να μην θελει να σας το πει γιατι περιμενει απο εσας..

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Ο "κουμπαρος" είναι γιος των νονων του καλου μου και β'ξαδερφος του.Ποτε δεν ειχαν στενες σχεσεις με το παιδι,δεν λεω οτι ειναι καλος απλα το εκανε απο τυπικους λογους να μας αρραβωνιασει.Εγω προσπαθησα να τον φερω ποιο κοντα.Κ σπιτι μας τον καλεσα και πηγαμε απο το μαγαζι του για καφε αλλα δεν γινεται. Να κανω καποιον κουμπαρο και α μιλαμε 1 φορα το χρονο?

Κ ο καλος μου συμφωνει αλλα ειναι ευαισθητο το θεμα.Τι θα πουμε δηλ στη νονα του?Δεν θελουμε το γιο σου?

Διαφημίσεις

Το θεωρώ σοβαρό το θέμα του κουμπάρου,δεν θέλω κάποιον μόνο για τον τζερτζελέ και για τη 1 νύχτα.Θέλω κάποιον να μοιραστώ τον έγγαμο βίο.

Πριν τον αρραβώνα το είχα πει κ στην πεθερα μου ότι δεν θελώ καποιον που θα βλεπω 2 φορες το χρονο αλλα μου ειπε οτι δεν εχει σημασια αυτο.ΓΚΡΡΡΡ

μη τρελενεσαι...καλα ειναι αν δεν τον θες να μην τον κανεις κουμπαρο αλλα αν δεις οτι δεν μπορεις να το αποφυγεις μη σκας καθολου...μια ιδεα ειναι και το θεμα του κουμπαρου...το πολυ πολυ να βλεπεστε μια φορα το χρονο ε και;αν θες καποιο συγκεκριμενο φιλο για κουμπαρο αργοτερα μπορει να σου βαφτισει το παιδι σου...

Το θεωρώ σοβαρό το θέμα του κουμπάρου,δεν θέλω κάποιον μόνο για τον τζερτζελέ και για τη 1 νύχτα.Θέλω κάποιον να μοιραστώ τον έγγαμο βίο.

Που να τον βρεις καλη μου αυτον τον κουμπαρο;αν εχεις καποιον και εχει δοκιμαστει η σχεση σας οκ αλλα ειναι τοσο ρευστες οι σχεσεις στις μερες μας που ειναι δυσκολο να βρεις κουμπαρο που να μοιραστεις μαζι του τον εγγαμο βιο...εδω καλα καλα δυσκολευεσαι να τον μοιραστεις με τον αντρα σου, θα τον μοιραστεις με τον κουμπαρο;;;:wink:

μη τρελενεσαι...καλα ειναι αν δεν τον θες να μην τον κανεις κουμπαρο αλλα αν δεις οτι δεν μπορεις να το αποφυγεις μη σκας καθολου...μια ιδεα ειναι και το θεμα του κουμπαρου...το πολυ πολυ να βλεπεστε μια φορα το χρονο ε και;αν θες καποιο συγκεκριμενο φιλο για κουμπαρο αργοτερα μπορει να σου βαφτισει το παιδι σου...

Ισως εχεις δικιο αλλα δεν το βλεπω ετσι.Διαβασα καπου οτι ο ρολος του κουμπαρου κ του νονου ειναι πολυ βασικος.Ειναι και οι 2 μαρτυρες σε μυστηριο.Επειδη σε λιγο θα γινω κ γω νονα βλεπω πως νιωθω εγω για το μωρο κ πως μου συμπεριφερεται η κουμπαρα μου η οποια παρολο που ζει σε αλλη πολη ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!

Θελω να κανω σωστη επιλογη γιατι βλεπω πολλους να μετανιωνουν για τα ατομα που εκαναν κουμπαρους κ νονους

Είναι απαραίτητο να μπλέξετε τους νονούς του καλού σου? Ας πάει εκείνος στον ξάδερφο να μιλήσουνε και να δείτε και τις δικές του βλέψεις. Το πιθανότερο είναι (αφού δεν δείχνει διατεθημένος να συσφίξετε τις σχέσεις σας) ότι κι αυτός δεν θα έχει καούρα να σας παντρέψει κιόλας. Αν δεν θέλει αυτός, δεν θέλετε κι εσείς, γιατί να ζορίζεστε όλοι?

Αν πάλι δεν θέλεις να γίνει αυτό (προς αποφυγή οικογενειακών παρεξηγήσεων - α ρε ελληνικό σόι αθάνατο!), μπορείτε να βάλετε και έναν άλλο συν-κούμπαρο, έναν αγαπημένο σας άνθρωπο, ώστε να νοιώθετε κι εσείς πως σας πάντρεψε και κάποιος που σας αγαπάει και σας νοιάζεται. Γάμοι με 2 κουμπάρους γίνονται αβέρτα (κι ο δικός μου μέσα).

:D:D

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

Ο καλός μου δεν νομιζω να το τολμησει επειδη ειναι λεπτο το θεμα.

Ο ιδιος ομως μας το ειχε προτεινει αλλα απ'οτι βλεπω μαλλον απο υποχρεωση το εκανε τοτε.

Δεν νομιζω να πει οχι δεν θελω να σας παντρεψω αν παμε να τον πιασουμε.

Αλλα κ απο την αλλη δεν μπορω τοσσσσο ψυχρες σχεσεις.Καμια επικοινωνια δηλ

σε καταλαβενω που δεν θες! και εγω ετσι θα εκανα...

απλος δεν λες τπτ!!!παιξτο παλαβη;)

αυτος θα καταλαβει..βρες αλλο κοουμπαρο..και παντρεψου..και αμα ερθη και ρωτισει...που το αποκλειω!!! απλος λες οτι εχουμε κουμπαρο!!

Βαλε τον αντρα σου να του μιλησει και να του ξεκαθαρισει τους λογους που δε θελετε!και γω θεωρω οτι τον κουμπαρο σου τον επιλεγεις επειδη τον νιωθεις δικο σου ανθρωπο και εχετε καλες σχεσεις,οχι για τους τυπους!

Βαλε τον αντρα σου να του μιλησει η στον ιδιο η στον πατερα του!κουμπαρος γινεται καποιος που εχεις καλες σχεσεις και θα ειστε κοντα,οχι μονο για τους τυπους!ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον!

Βαλε τον αντρα σου να του μιλησει η στον ιδιο η στον πατερα του!κουμπαρος γινεται καποιος που εχεις καλες σχεσεις και θα ειστε κοντα,οχι μονο για τους τυπους!ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον!

Ακριβως ετσι,δεν ζητησα να ειμαστε κολλητοι αλλα οχι κ να μην παιρνει ενα τηλ για χρονια πολλα.Επισης το θεωρησα αγενεια που τον καλεσα 2 φορες σπιτι μας κ δεν ηρθε καν εστω και 10 λεπτα.Μπορει να ειναι businessman αλλα οταν θες βρισκεις χρονο εστω και λιγο

Διαφημίσεις

sisika, ο πιο σημαντικός είναι ο νονός του παιδιού σου και όχι αυτός που σε παντρεύει.Αν δεν τον θέλεις, καλό θα ήταν να του το πείτε, αν πάλι δεν μπορείτε, ίσως θα ήταν πιο εύκολο να βάλετε και κάποιον άλλο μαζί του για να σας παντρέψει και να το δικαιολογήσετε ότι το κάνετε για να μην ξοδευτεί λόγω της κρίσης.

s-age.pngs-age.png

είναι νομίζω έθιμο αυτό απο τα παλιά χρόνια να σε παντρεύει ο γίος ή η κόρη του νονού...και εμάς η πεθερά μου μας είχε πει στον γάμο μας να μας παντρέψει ο γίος του νονού του άντρα μου αλλά εμείς είπαμε όχι επειδή τότε ήταν 15 χρονών και εμείς κοντά στα 30 και επειδή τον είχαμε δει μόνο μια φορά... οπότε ο άντρας μου είπε όχι στην μαμά του και το εξήγησε και στον νονό του ότι θέλει να βάλει έναν κολλητό του για κουμπάρο και εκείνος κατάλαβε....

Επειδή τώρα δεν μπορείς να κάνεις πίσω εκτός και αν ο άντρας σου πατήσει πόδι και μιλήσει με τον νονό του...εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις και έναν δεύτερο κουμπάρο ή κουμπάρα (έναν πολύ καλό σας φίλο)...έτσι θα ξέρεις ότι έχεις για κουμπάρο και κάποιον δικό σου άνθρωπο και μελλοντικό νονό/ νονά

sisika, ο πιο σημαντικός είναι ο νονός του παιδιού σου και όχι αυτός που σε παντρεύει.Αν δεν τον θέλεις, καλό θα ήταν να του το πείτε, αν πάλι δεν μπορείτε, ίσως θα ήταν πιο εύκολο να βάλετε και κάποιον άλλο μαζί του για να σας παντρέψει και να το δικαιολογήσετε ότι το κάνετε για να μην ξοδευτεί λόγω της κρίσης.

Μπορεί ο νονός να είναι σημαντικός αλλά αυτό δικαιολογεί να γίνει κάποιος κουμπάρος και να μην πάρει ένα τηλέφωνο το χρόνο να δει τι κάνεις?Να σου ευχηθεί χρόνια πολλά?Τότε γιατί να μην κάνω έναν περαστικό κουμπάρο?Για μένα και τα 2 είναι ιερά

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...