Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Aπο ΧΙΟ γνωριζεται γυναικολογο τον κ. ΚΟΥΜΠΗ;;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Είναι στρατιωτικός γιατρός απότι ξερω, σωστά!!

Η αδερφή μου που είναι στρατιωτικός γιατρός το ξέρει αλλα ως γυναικολόγο δεν γνωρίζω να σου πω δυστυχώς...

Πάντως είναι νεότατος!!

gth0p3.png

Είναι στρατιωτικός γιατρός απότι ξερω, σωστά!!

Η αδερφή μου που είναι στρατιωτικός γιατρός το ξέρει αλλα ως γυναικολόγο δεν γνωρίζω να σου πω δυστυχώς...

Πάντως είναι νεότατος!!

giotaki83 ναι,ειναι στρατιωτικος γιατρος και γυναικολογος απο οτι εχω ακουση κανει εξωσωματικη

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Τον Βαλάντη τον Κουμπή εννοείς; Τον γνωρίζω καλά, δούλεψε σαν συνεργάτης στη δουλειά μου όταν σπούδαζε Θεσσαλονίκη. Βέβαια τότε έπαιρνε νομίζω ειδικότητα. Πολύ πρόσχαρο και πανέξυπνο παιδί, έχω να πω τα καλύτερα. Σα γυναικολόγο φυσικά δεν το ξέρω γιατί έφυγε από Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να σου πω έγκυρη γνώμη. Πάντως αν και έχω να τον δω μία δεκαετία και δεν είχα νέα του μου είναι πολύ συμπαθής.

Think Different

Κοίτα επειδήείναι νεός στο επάγγελμα λογικα΄δεν θα βρεις και πολλές έμπειρες, ΑΛΛΑ εχω να σου πω ότι αγαπάει τη δουλειά του και σίγουρα επειδή ακόμα δεν ανήκει στους γιατρούς των ...κυκλωματων, θα κάνει πραγματικά ότι μπορεί για να πετύχει η εξωσωματική!!! Και είναι τόσο προσχαρος που θα μπορείς να τον παίρνεις και για ψίλου πήδημα τηλεφωνο και να είσαι ήσυχη. Εγώ πάντως όταν ήρθα χίο και τον γνώρισα με φάνηκε πολύ άνετος!!!

gth0p3.png

ευχαριστω κοριτσια.

εμαθα απο μια κοπελα οτι ειχε κανει αρκετες εξωσ. σε πολυ-πολυ γνωστο κεντρο χωρις επιτυχια και οτι πηγαι στον κ. Κουμπη και πετυχε με την πρωτη σπερματεγχυση!

8HiKp2.png

Είχε τύχει να τον γνωρίσω πριν από περίπου ένα μήνα στην Χίο, είχα ένα μικρό προβληματάκι και τον συμβουλεύτηκα και μου φάνηκε πάρα πολύ ευγενικός και συμπαθητικός. Με εξυπηρέτησε και με καθυσήχασε (παρότι δεν βρισκόμασταν στο ιατρείο του)γιατί είχα ανησυχήσει πολύ για ένα προσωπικό μου θέμα και ειλικρινά με έκανε να νιώσω πολύ άνετα μαζί του, λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω πάντως αν χρειαζόμουν γιατρό στην Χίο, καθώς βρίσκομαι συνέχεια εκεί θα ήταν η πρώτη μου επιλογή!!!

Διαφημίσεις

Είχε τύχει να τον γνωρίσω πριν από περίπου ένα μήνα στην Χίο, είχα ένα μικρό προβληματάκι και τον συμβουλεύτηκα και μου φάνηκε πάρα πολύ ευγενικός και συμπαθητικός. Με εξυπηρέτησε και με καθυσήχασε (παρότι δεν βρισκόμασταν στο ιατρείο του)γιατί είχα ανησυχήσει πολύ για ένα προσωπικό μου θέμα και ειλικρινά με έκανε να νιώσω πολύ άνετα μαζί του, λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω πάντως αν χρειαζόμουν γιατρό στην Χίο, καθώς βρίσκομαι συνέχεια εκεί θα ήταν η πρώτη μου επιλογή!!!

Dimitra12, στο προβληματακι που ειχες σου εδωσε καποια αγωγη?

εγω θα κανω την πρωτη σπερμ. ελπιζω να ειναι επιτυχις!

εισαι απο Χιο??? απο πιο μερος??? αν επιτρεπεται φυσικα.

8HiKp2.png

Δεν είμαι από Χίο απλά έρχομαι συνέχεια επειδή ο άντρας μου δουλεύει εκεί, τόσο όσο αφορά το προβληματάκι που είχα, βασικά έπερνα αντιβίωση και υπήρχε περίπτωση εγκυμοσύνη(τελικά δεν ήμουν έγκυος)και είχα τρομοκρατηθεί. Τον συνάντησα τυχαία σε στρατιωτικό χώρο και ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου και με βοήθησε πολύ, που είπε τι να κάνω και πραγματικά ένιωσα πολύ καλύτερα γιατί είχα φοβηθεί πολύ καθώς έπαιρνα δυνατή αντιβίωση. Τώρα για επιπλέον όπως σου είπα δεν γνωρίζω πάντως είναι σίγουρα "ΑΝΘΡΩΠΟΣ", δεν διαστάζεις να του μιλήσεις όπως σε πολλές περιπτώσεις γιατρών που υπάρχουν.

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία και μακάρι σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα, στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!

Δεν είμαι από Χίο απλά έρχομαι συνέχεια επειδή ο άντρας μου δουλεύει εκεί, τόσο όσο αφορά το προβληματάκι που είχα, βασικά έπερνα αντιβίωση και υπήρχε περίπτωση εγκυμοσύνη(τελικά δεν ήμουν έγκυος)και είχα τρομοκρατηθεί. Τον συνάντησα τυχαία σε στρατιωτικό χώρο και ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου και με βοήθησε πολύ, που είπε τι να κάνω και πραγματικά ένιωσα πολύ καλύτερα γιατί είχα φοβηθεί πολύ καθώς έπαιρνα δυνατή αντιβίωση. Τώρα για επιπλέον όπως σου είπα δεν γνωρίζω πάντως είναι σίγουρα "ΑΝΘΡΩΠΟΣ", δεν διαστάζεις να του μιλήσεις όπως σε πολλές περιπτώσεις γιατρών που υπάρχουν.

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία και μακάρι σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα, στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!

κοπελα μου! σε ευχαριστω πολυ για την ευχη σου να'σαι καλα.μακαρι γιατι, εχω κανει 6 προσπ. στην τελευταια την 9η βδομαδα παλλινδρομισε.(ολες της προσπαθ. της εκανα Αθηνα σε γνωστο κεντρο)

και τωρα ειπα να ξεκινησω στο μερος μου της προσπαθειες

σου ευχομαι και εσενα οτι καλυτερο!!! πολυ συντομα να γινεις μανουλα!

φιλια

8HiKp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, μακάρι να μας επισκεφτεί σύντομα ο πελαργός και τις δύο.

Λυπάμε που είχες τόσες ατυχίες αλλά μην το βάζεις κάτω, πάντα υπάρχει κάποιος λόγος που γίνονται όλα, θα δεις που τώρα όλα θα πάνε καλά!!! Και σίγουρα είναι καλύτερα που θα προσπαθήσεις στον τόπο σου, θα είσαι πιο ήρεμη, δεν θα έχεις και μετακινήσεις.

Φιλάκια!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, μακάρι να μας επισκεφτεί σύντομα ο πελαργός και τις δύο.

Λυπάμε που είχες τόσες ατυχίες αλλά μην το βάζεις κάτω, πάντα υπάρχει κάποιος λόγος που γίνονται όλα, θα δεις που τώρα όλα θα πάνε καλά!!! Και σίγουρα είναι καλύτερα που θα προσπαθήσεις στον τόπο σου, θα είσαι πιο ήρεμη, δεν θα έχεις και μετακινήσεις.

Φιλάκια!!!!

μακαρι να ερθει ο πελεργος!!!! για ολες μας

ναι, ειναι καλυτερα που ειμαι στο νησι και κανω προσπ. ελπιζω να μου φερει γουρι!

αυριο θα παω για υπερηχο να δουμε ποσα αυγουλακια εχω, για να δουμε:rolleyes:

φιλακια!!!

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...