Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους με έναν πατέρα να κατηγορείται από τις αστυνομικές αρχές ότι στραγγάλισε το επτά μηνών παιδί του. Ο φερόμενος ως δράστης οδηγείται την Τρίτη στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο πατέρας του παιδιού φώναξε τον αδελφό του που μένει σε διπλανό διαμέρισμα και του είπε ότι το 7μηνο αγοράκι του δεν ήταν καλά.

Ο θείος του παιδιού έτρεξε και διαπίστωσε ότι το βρέφος ήταν νεκρό. Στη συνέχεια ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Ο ιατροδικαστής που πήγε στο σημείο διαπίστωσε ότι το μωρό έφερε ίχνη στραγγαλισμού για αυτό και ο πατέρας του παιδιού προσήχθη για εξέταση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Εκεί ομολόγησε ότι πράγματι σκότωσε το παιδί του.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, λόγω σοβαρών προβλημάτων, είχε αρχίσει να πίνει με αποτέλεσμα να δημιουργεί επεισόδια στη σύζυγό του.

Από την αστυνομία αναμένεται και το πόρισμα της νεκροτομής προκειμένου να επιβεβαιωθούν όσα προέκυψαν από την μέχρι στιγμής προανάκριση για να κλείσει η δικογραφία και η υπόθεση να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

Τα σχολια δικα σας....

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΘΕΛΩ να σχολιασω...να τον πιασω στα χερια μου θελω....γινετε?

αγγελουδι μου νασαι ευτυχισμενο παρεα με τα αλλα αγγελακια ...ισως καλυτερα που εισαι εκει διοτι στην γη μαλλον θα ζουσες στην κολαση...ηξερε ο Θεος και σε πηρε κοντα του. :cry:

απορω γιατι δεν επανεφερουν την θανατικη ποινη για κατι τετοια μοσχαρια (οχι οτι μου φταινε τα καημενα) που λεγονται και πατεραδες..

αγγελουδι μου νασαι ευτυχισμενο παρεα με τα αλλα αγγελακια ...ισως καλυτερα που εισαι εκει διοτι στην γη μαλλον θα ζουσες στην κολαση...ηξερε ο Θεος και σε πηρε κοντα του. :cry:

Το άκουσα στον Παπαδάκη και έχω ταραχτεί...είχε περάσει το παιδάκι απο προβληματα υγείας(κάτι με τα νεφρά* του-έκανε εγχείρηση...έιχε και πρόβλημα στα κάτω άκρα...απο την εγχείρηση)και αφού τα κατάφερε ο μαχητής αυτός... το κτήνος αυτό...πώς μπόρεσε..να τον κοιτάει το μωράκι στα μάτια γεμάτο αγάπη και αυτός...πως μπόρεσε;...

-

*είπαν οτι ήταν μεθυσμένος...συνήθως όταν ο πατέρας είναι μέθυσος τα μωράκια έχουν πρόβλημα στα νεφρά(του έκανε κακό πρίν ακόμη γεννηθεί)...

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

απορω γιατι δεν επανεφερουν την θανατικη ποινη για κατι τετοια μοσχαρια (οχι οτι μου φταινε τα καημενα) που λεγονται και πατεραδες..

Elena. μου, και εγώ απορώ...για τέτοιους και παιδεραστές γιατί δεν τους σκοτώνουν...δηλαδή αν πάει φυλακή θα σοφρωνιστεί??? δηλαδή αν ένας παιδεραστής πάει στον Κορυδαλλό για 30 χρόνια εγώ σου λέω, στα 30 χρόνια και 1 ημέρα που θα βγει θα έχει αλλάξει? υπάρχει περίπτωση ????? :evil:

motherof2 εχω ακουσει οτι αυτους που ειναι παιδεραστες ή σκοτωνουν παιδακια επειδη "ετσι τους καπνισε" οι φυλακισμενοι τους εχουν στο ματι και δεν τους αφηνουν να καλοπερασουν στην φυλακη αλλα οπως και να εχει κι ετσι να ειναι.. το αγγελουδι αυτο τι του εφταιγε.. η κυριακή λεει για τα προβλήματα υγειας που ειχε το παιδι που σημαινει οτι αυτο το λεχουδακι πολέμησε για την ζωη και βρεθηκε αυτο το καθαρμα να του την αφαιρεσει.. ΣΤΗ ΠΥΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ..

Απο οτι ειπαν η μανα τσακωθηκε με τον πατερα και εφυγε να παει σε γειτονικο σπιτι αφηνοντας το 7 μηνων μωρο με τον μεθυσμενο πατερα........ελειψε ωρες κατι που με κανει να υποπτευομαι οτι κατι βρωμαει......Γιατι δεν πηρε το μωρο μαζι της? Τοσο μικρο μωρο δεν μπορει να μεινει χωρις την μαμα του ωρες..........σε συνδυασμο με τα σοβαρα προβληματα υγειας του μωρου και την δυσκολη οικονομικη κατασταση της οικογενειας υποψιαζομαι οτι καποιο λακο εχει η φαβα......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Απο οτι ειπαν η μανα τσακωθηκε με τον πατερα και εφυγε να παει σε γειτονικο σπιτι αφηνοντας το 7 μηνων μωρο με τον μεθυσμενο πατερα........ελειψε ωρες κατι που με κανει να υποπτευομαι οτι κατι βρωμαει......Γιατι δεν πηρε το μωρο μαζι της? Τοσο μικρο μωρο δεν μπορει να μεινει χωρις την μαμα του ωρες..........σε συνδυασμο με τα σοβαρα προβληματα υγειας του μωρου και την δυσκολη οικονομικη κατασταση της οικογενειας υποψιαζομαι οτι καποιο λακο εχει η φαβα......

όντως....... γμτ και άλλοι προσπαθούν χρόνια να κάνουν ένα παιδί και δεν μπορούν..........κρίμα πολύ πολύ κρίμα :cry:

Διαφημίσεις

εγω θα συμφωνησω απολυτα με την vera...ειναι δυνατον να αφησε 7μηνο μωρο με εναν σουρωμενο ?

και αυτη εχει μεριδιο ευθυνης και μεγαλο μαλιστα...θα ακουσουμε και για αυτην τι ρολο βαρουσε..

τι δυστυχια υπαρχει θεε μου...

Δεν υπάρχει τιμωρία αρκετή για ενα τέτοιο έγκλημα! όλα τα παιδάκια έχουν δικαίωμα στη ζωή, αλλά οσα έχουν δώσει και κάποια μάχη παραπάνω και έχουν με τον αγώνα τους αποδείξει τη θέλησή τους για ζωή είναι ακόμα φρικτότερο να τους την αφαιρούν τόσο άδικα! Δεν έφυγε μόνο ενα παιδάκι απο τον κόσμο μας...ένας μικρός-μεγάλος ήρωας έφυγε...και τόσο άδικα...

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

motherof2 εχω ακουσει οτι αυτους που ειναι παιδεραστες ή σκοτωνουν παιδακια επειδη "ετσι τους καπνισε" οι φυλακισμενοι τους εχουν στο ματι και δεν τους αφηνουν να καλοπερασουν στην φυλακη αλλα οπως και να εχει κι ετσι να ειναι.. το αγγελουδι αυτο τι του εφταιγε.. η κυριακή λεει για τα προβλήματα υγειας που ειχε το παιδι που σημαινει οτι αυτο το λεχουδακι πολέμησε για την ζωη και βρεθηκε αυτο το καθαρμα να του την αφαιρεσει.. ΣΤΗ ΠΥΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ..

ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΕΛΕΝΑ.ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ,ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ .ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ Η ΜΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΝ.

Διαφημίσεις

θα τον ειχα κοψει φετες πριν καν προλαβει να ακουμπήσει το παιδι.. μονο με την υποψία πως θα του εκανε κατι κακό.. αν δεν με πιστευετε ρωτηστε και τον αντρα μου.. ειμαι ικανη για ολα. :twisted:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

εγω παντως ξερω πως στην Ελλαδα μας δεν διορθωνεται ΤΙΠΟΤΑ. ολα χαλια πανε, αυτους που κανουν κακο στα παιδακια θα κοιταξουν?αν εβγαζαν ενα σκληρο νομο για ολους αυτους τοτε ισως ηταν ολα καλυτερα. τους πανε φυλακη, τους κανονιζουν εκει οι συγκρατουμενοι τους και βγαινουν επειδη χρυσοπληρωνουν τους δικηγορους τους.

κριμα τοσα παιδακια

κριμα Παναγια μου