Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φοβιες!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

γεια σας!!:oops: ειμαι καινουργια και καπως ψαρομενη γι αυτο το καινουργιο ειδος διαδικτιωσης.....ειμαι στη 10η εβδομαδα και σχεδον πανικοβλιμενη και λογω δουλειας(κομμωτηριο γιατι ακουω τα απιστευτα ποτε καλα βεβαια σχεδον ολες μου λενε τις ασχημες εμπιριες τους) αν και προσεχω παρα πολυ δεν πλησιαζω βαφες κτλ οπως προσεχω και τι τροω αλλα σημερα μας καλεσε για φαγητο ενα φιλικο ζευγαρι και ειχανε φτιαξει κατι πιτες με μπιφτεκι και δυστιχος αφου ειχα φαει σχεδον μια ολοκλιρη στο τελος παρατιρισα οτι το μπιφτεκι δεν εχει ψιθει καλα:evil: εχω φοβιθει πολυ σχετικα με το τοξοπλασμα αν και εχω ολοκληρωσει τις εξετασεις μου και ηταν ολες καλες!!!!!δε ξερω τι να κανω σκεφτηκα να μιλησω εδω γιατι τορα τελευταια εχω καταλαβει οτι καποιοι με θεωρουν παραξενη........:(

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα.

Καλώς ήρθες λοιπόν στις ...παράξενες!:lol:

Ολες μας περάσαμε αυτή τη φάση, και εγώ με θυμάμαι να διαβάζω περί παντός επιστητού σχετικά με την εγκυμοσύνη κια να φοβάμαι διάφορα... Εμένα όμως με λέγανε περίεργη από πριν, οπότε στην εγκυμοσύνη, δεν τους έκανε εκπληξη.....:lol::lol:

Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό, και να μην σκέφτεσαι τι θα πουν, θα κάνεις ότι νομίζεις καλύτερο για σένα και το μωράκι που μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου.

Κακώς σου λένε διαφορα άσχημα που έχουν συμβεί. Επηρεάζεσαι από αυτό. Να σκέφτεσε όμως, ότι αυτά είναι πολύ μικρό ποσοστό σε σχέση με τις πετυχημένες εγκυμοσύνες.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και απο μενα.με το καλο σου ευχομαι να ερθει το μωρακι σου.ξερει τι λενε μερικοι παλιοι?πολλες φορες πραγματοποιειτε ο μεγαλυτερος μας φοβος,ισως γιατι το σκεφτομαστε συνεχεια....γι αυτο σταματα να το σκεφτεσαι και να σκεφτεσαι ΜΟΝΟ ομορφα πραγματα.θετικη σκεψη.δεν νομιζω να εγινε κατι απλα απο τωρα και υστερα φροντιζε να προσεχεις τι τρως για να εισαι εσυ ησυχη.

Γειααα!!!Με το καλο τα μπεμπε μας!! Ειμαι και εγώ εγκυος στο δευτερο και ειμαστε και στην ιδια εβδομαδα!!Μην ακουω τετοια ακομα δεν αρχίσαμε!!!! Χαλάρωσε γιατί μονο κακο στον εαυτό σου κάνεις και στο μωρο σου!!! Εγώ απλά αποφευγω τις γάτες. Με τα υπολοιπα δεν το ψάχνω και πολύ. Αυτο που να αποφευγεις έιναι τις σαλατες στις ταβέρνες γιατί δεν τις πλένουν. Ως εκει!!!

Εγώ στο πρώτο ότι στραβό έβλεπα στην τηλεόραση σχετικά με μωρά το έβλεπα στον ύπνο μου ότι το έχει και το μωρό μου!! Κλαματα ολη μερα.Εδειχνε η tv ότι ένα σκυλι έφαγε ένα παιδί το βραδυ στον ύπνο μου.Εδειχνε η tv τον γιο ενος ηθοποιου με σύνδρομο down το βράδυ το έβλεπα στον ύπνο μου!!!!Δεν έκανα καλό ούτε σε μενα, όυτε στο μωρό μου, ούτε και στους γύρω μου με τις υστερίες μου.Ετσι έκοψα τις ειδήσεις, τις ψυχοπλακωτικές εκπομπές κλπ.Σε αυτή την εγκυμοσυνη από τώρα αποφεύγω τα ψυχοπλακωτικά!!!Μην το σκεφτεσαι καθολου!!!!!

Ελα στο καφέ να τα λέμε http://parentscafe.gr/showthread.php?p=996452#post996452

όλες μαζί του ίδιου μηνα!!! Θα τα αποβάλλουμε όλα!!χαχαχα

Διαφημίσεις