Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μακάρι να είμαι έγκυος!

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας! Ειμαι καινουρια στο forum.. Ειμαι στην 40 ημερα του κυκλου( συνηθως εχω περιοδο καθε 34 ημερες) και δεν εχω ακομα περιοδο..Ενω ηταν πρησμενο το στηθος μου και πονουσε,σημερα σαν να ξεπρηστηκε λιγο και σταματησε να ποναει..λετε να μου ερθει περιοδος;; Δεν θελω..μετα απο 8 μηνες προσπαθειων θελω να ειμαι εγκυος..φοβαμαι να κανω τεστ εγκυμοσυνης μηπως βγει αρνητικο και απογοητευτω..πειτε μου καμια γνωμη.λετε να ειναι καμια ανωμαλια;; Το στηθος μου ποναει απο 24/4/11.. Θελω πολυ να ειμαι εγκυος..ααα επισης η θερμοκρασια μου ειναι εδω και 5 μερες στο 36.9-37..που συνηθως ειναι 36.2-36.4

user_online.gifreputation.gif report.gif progress.gifedit.gif

Διαφημίσεις

καλημερα σου ευχομαι να εισαι!!!!λοιπον σαν αρχη εχουμε 6μερες καθυστερ κ αυτο ειναι ενα θετικο στοιχειο,τωρα οσο αφορα συμπτωματα κ τετοια εγω δεν τα πιστευω,γιατι αλλιως καθε μηνα θα επρεπε να ειμαι εγκυος μιας τα παθαινω ολα!!!!!!!!!!αρα θα σε συμβουλευα να κανεις το τεστακι γιατι οπως κ να χει θα δειξει ενα σιγουρο αποτελεσμα,κ στην τελικη αν δεν εισαι(που μακρια απο εδω) θα απογοητευτεις μεν αλλα θα ηρεμησεις κ θα σου ρθει!!!!καλη επιτυχια!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

μακαρι δεν θα πει τιποτα....στο ευχομαι ολοψυχα.....πηγαινε να κανεις μια χοριακη αφου εχεις τοσο σταθερο κυκλο...να σου φυγει βρε παιδι μου η εννοια....περιμενουμε νεα σου!

nina geia sou...kalhspera kai se sas koritsia....to idio anxos eixa kai egw!prospa8ousa edw kai 8 mhnes kai otan ekan test evgainan arnhtika :( an kai eixa ka8usterhsh mporei kai mhna!twra omws eimai egkuos kai egw 12 evdomadwn kai arghsa na kanw test apo to fovo mou mhpws vgei arnhtiko!telika omws htan poluuuuu 8etiko!opws leei kai h anna kane ena test na hremhseis!an kai pisteuw pws eisai!pragmatika sou euxomai na eisai!!!perimenoume nea sou

QVXsp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια μου, ήμουν έγκυος τελικά!!! Λέω ήμουν γιατί μετά από μια εβδομάδα από όταν το έμαθα απέβαλα.. ήμουν 5 εβδομάδων..Δράμα η κατάσταση.. Το θετικό βέβαια μέσα στη ατυχία μου ήταν ότι δεν χρειάστηκε απόξεση και θα ξαναπροσπαθήσω σύντομα.. Μάλλον δεν έγινε σωστά η γονιμοποίηση,χρωμοσωμιακό το θέμα και η φύση προνόησε ώστε να αποβληθεί..Ελπίζω να ξαναμείνω σύντομα!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, ήμουν έγκυος τελικά!!! Λέω ήμουν γιατί μετά από μια εβδομάδα από όταν το έμαθα απέβαλα.. ήμουν 5 εβδομάδων..Δράμα η κατάσταση.. Το θετικό βέβαια μέσα στη ατυχία μου ήταν ότι δεν χρειάστηκε απόξεση και θα ξαναπροσπαθήσω σύντομα.. Μάλλον δεν έγινε σωστά η γονιμοποίηση,χρωμοσωμιακό το θέμα και η φύση προνόησε ώστε να αποβληθεί..Ελπίζω να ξαναμείνω σύντομα!!!

σου το ευχομαι απο την καρδια μου και ας μην γνωριζομαστε! να εισαι παντα θετικη και αισιοδοξη και ολα θα πανε καλα την επομενη φορα, θα δεις!!:wink:

Κορίτσια γεια σας! Είμαι καινούρια στην παρέα! Θα ήθελα να ξέρω, αν οι πόνοι στα νεφρά θεωρείται σαν πρώρο σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Είχατε παρόμοια εμπειρία? Σας ευχαριστώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...