[email protected]

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  53
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Κορίτσια γεια σας! Έχω ένα αγοράκι 7 μηνών, τον θήλαζα αποκλειστικά μέχρι αυτό το διάστημα.. Με τον απογαλακτισμό όλα ομαλά δεν είχε θέμα..τρώει τις τροφές και δεν ζητάει στήθος. Το πρόβλημά μου είναι άλλο, όταν τον αφήνω στις γιαγιάδες ( Γενάρη επιστρέφω για δουλειά και θα τον αναλάβουν αυτές) μπορεί να κάτσει μια ώρα ή και λιγότερο και μετά αρχίζει να κλαίει με πείσμα σε σημείο που κοκκινίζει και δεν σταματάει με τίποτα. Προχθές έλειψα ένα τέταρτο μόνο από το σπίτι και τον είχε η μαμά μου, μόνο 5 λεπτά κάθισε και τα άλλα δέκα κλάμα.. ακόμα και σπίτι όταν είμαι και είμαι στο άλλο δωμάτιο δεν κάθεται με τη μάνα μου. Πώς θα πάω για δουλειά;;; Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει συμβεί σε καμία σας και πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω;
 2. Κορίτσια γεια σας! Έχω ένα αγοράκι 7 μηνών, τον θήλαζα αποκλειστικά μέχρι αυτό το διάστημα.. Με τον απογαλακτισμό όλα ομαλά δεν είχε θέμα..τρώει τις τροφές και δεν ζητάει στήθος. Το προβλημά μου είναι άλλο, όταν τον αφήνω στις γιαγιάδες ( Γενάρη επιστρέφω για δουλειά και θα τον αναλλάβουν αυτές) μπορεί να κάτσει μια ώρα ή και λιγότερο και μετά αρχίζει να κλαίει με πείσμα σε σημείο που κοκκινίζει και δεν σταματάει με τίποτα. Προχθές έλλειψα ένα τέταρτο μόνο από το σπίτι και τον είχε η μαμά μου, μόνο 5 λεπτά κάθισε και τα άλλα δέκα κλάμα.. ακόμα και σπίτι όταν είμαι και είμαι στο άλλο δωμάτιο δεν κάθεται με τη μάνα μου. Πώς θα πάω για δουλειά;;; Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχει συμβεί σε καμία σας και πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω;
 3. Πολύ σωστά τα γράφεις , έτσι είναι.. Ναι πάνω από 1000? είναι τα μικτά..

 4. Διαφημίσεις


 5. Γειά σας κορίτσια! Γνωρίζει κάποια τι θα γίνει με μας που εκκρεμούν ακόμα οι αναρρωτικές; Δεν μου έχει σφραγίσει γιατρός από τον Δεκέμβρη για να μπορώ να περάσω μετά στο στάδιο της επιτροπής.. Ευτυχώς που παρόλη την απεργία πρόλαβα και πήρα τα χρήματα από το επίδομα γιατί τότε ο γιατρός ασφαλείας μας υπέγραψε την ΠΗΤ, αλλά δεν δεχόταν να γράψει προηγούμενες αναρρωτικές.. Αν μάθει κάποια κάτι ας ενημερώσει.. Ευχαριστώ πολύ!
 6. Καλημέρα vickie! Εγώ από τον Δεκέμβρη δεν είχα προλάβει να πάω σε γιατρό του ικα για να μου γράψει την αναρρωτική και ύστερα να περάσω από επιτροπή.. Έχω μόνο γνωματεύσεις και υπερήχους από τον γυναικολόγο μου, λες να έχω πρόβλημα με την επιτροπή;; Γνωρίζεις κάτι ;
 7. Κι εγώ από Δεκέμβρη έχω να περάσω επιτροπή.. Που πρέπει να πάμε τώρα;; Αν γνωρίζει κάποια κάτι παραπάνω ας μας πει μήπως και πάρουμε τα λεφτά μας...
 8. Α κατάλαβα! Σε ευχαριστώ πολύ! Μου φαίνεται οτι θα έχω γεννήσει πρώτα και αν πάρουμε τα λεφτά.. Τελικά νομίζω πως θα τα χάσουμε.. Ικανούς τους έχω..
 9. Τους είχα πάρει τηλ και μου λέει αυτή στη γραμματεία : κυρία μου κλείνουν τα ιατρεία δεν το ξέρετε; Δεν ήταν πρόθυμη να πει κάτι άλλο.. Μάλλον δεν γίνεται.
 10. Λοιπόν , ρώτησα σήμερα τον διευθυντή του ικα για κατι νεότερο αλλά τίποτα.. Το μόνο που μου είπε είναι να πάμε σε όποιο ικα θέλουμε και τον ρώτησα αν μας δεκτούν και μου είπε οτι κανονικά είναι ανθρώπινο να με δεκτούν λόγω εγκυμοσύνης.. Τι να πω; Πρέπει να ρωτήσω στο ικα Βύρωνα αν δέχονται έτσι..
 11. κι εμένα με εκνευρίζουν οι διαφημίσεις του ΕΟΠΥΥ.. Αύριο θα ξαναπεράσω μια από τις παροχές λαι θα ρωτήσω να δούμε.. Σε ποιό ικα ανήκεις;; Δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε αίτηση σε άλλο ικα από αυτό που ανήκουμε. κ εγώ το είχα σκεφτεί για το ικα Βύρωνα.
 12. Σε κάθε υποκατάστημα του ικα κάνουν ό,τι θέλουν μου φαίνεται.. Στο ικα του Βύρωνα είχαν κάνει αίτηση τον προηγούμενο μήνα κάτι γνωστές και πριν από λίγες μέρες τους πήραν τηλ και το θέμα τακτοποιήθηκε.. Θα τους βάλουν τα λεφτά την Τρίτη.. Πήγε ο άντρας μου στο ικα Δάφνης που ανήκουμε και τους το είπε αυτό και του είπαν ότι μόνο στο Βύρωνα σταμάτησαν την απεργία επειδή ο Άδωνης τους έταξε ότι θα τους βάλει όλους στο ΕΣΥ... Κατά τα άλλα δεν ξέρουν τίποτα άλλο, μόνο οτι από μέρα σε μέρα κλείνει το ικα στη Δάφνη εκεί που είναι οι γιατροί και δεν ξέρουν κάτι άλλο.. Εγώ μόνο την ΠΗΤ πρόλαβα και έγραψα για το επίδομα και θα πληρωθώ. Μου χρωστάνε 2 αναρρωτικές από 8 Δεκέμβρη, αλλά ο γιατρός που έγραψε την ΠΗΤ δεν δέχτηκε να γράψει και τις αναρρωτικές.. Αυτά και από μένα..
 13. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση! Άντε να δούμε τώρα τι θα γίνει με τις επιτροπές.. Έχω να πληρωθώ από 8 Δεκέμβρη.
 14. Να ρωτήσω, εχω καταθεσει τα χαρτια για το επιδομα κυοφοριας και σε λιγες μερες θα τα βαλουν στον λογαριασμο. Για τους 2 μηνες τοκετου και 2 μηνες λοχειας εκτος απο τα επιδοματα αυτα μας πληρωνει και ο εργοδοτης μισθο ή το ικα; Λογικα αφου ειναι νομιμες μερες αυτες πρεπει καποιος να μας πληρωνει σαν μισθο..