Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Recommended Posts

Καλημέρα.

Εχετε να προτείνετε δημοτικούς ή ιδιωτικους απο την εμπειρία σας στο Περιστερι? Η ανηψιά μου σκεφτεται να στειλει το μωρό της, 1 ετους, γιατι αντιμετωπιζει οικονομικό προβλημα και πρέπει να δουλέψει κ αυτή.

Θα κοιτάξει πρωτα για δημοτικους, αλλα εφόσον δεν εργαζεται αυτή την περίοδο, μπορει να κάνει αίτηση σε δημόσιο?

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Εχετε να προτείνετε δημοτικούς ή ιδιωτικους απο την εμπειρία σας στο Περιστερι? Η ανηψιά μου σκεφτεται να στειλει το μωρό της, 1 ετους, γιατι αντιμετωπιζει οικονομικό προβλημα και πρέπει να δουλέψει κ αυτή.

Θα κοιτάξει πρωτα για δημοτικους, αλλα εφόσον δεν εργαζεται αυτή την περίοδο, μπορει να κάνει αίτηση σε δημόσιο?

θα σε στεναχωρήσω....

επειδή αυτές τις μέρες μαζεύω κι εγώ τα χαρτιά μου για τον μικρό για τον Δήμο Περιστερίου, πρέπει να σου πω ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να πάει το παιδί στον σταθμό είναι να δουλεύουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ γονείς

Ζητάνε ένσημα τελευταίων μηνών επικυρωμένα απ το ΙΚΑ καθώς και βεβαίωση εργοδότη ότι εργάζεται ο γονέας. Αυτά τα θέλουν κι απ τους δυο γονείς

Αυτά ισχύουν με σιγουριά για το Δήμο Περιστερίου... τι γίνεται στους άλλους Δήμους δεν ξέρω

Ας κάνει έρευνα για ιδιωτικό (δυστυχώς)

το μόνο που ξέρω είναι ότι ο παραμυθένιος πύργος που είναι θεϊκός (εξωτερικά τουλάχιστον γιατί δεν τον έχω ψάξει τι παίζει μέσα) ζητάει και παραμυθένια αμοιβή...

Επίσης δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τη Λιλιπούπολη στην Πετρούπολη

Γενικά δεν έχω κάνει σοβαρή έρευνα για ιδιωτικό θεωρώντας ότι έχω τα περιθώρια να το κάνω αν δεν μου τον πάρουν στο δημόσιο (γιατί θέλει και μέσον ο δημόσιος)

απ το λίγο που έψαξα πάντως μέσω ιντερνετ, βρήκα αρκετά ενδιαφέρον αυτόν edit admin

δεν έχω μιλήσει όμως, δεν έχω πάει απο εκεί, δεν έχω δει με τα μάτια μου τίποτα....

ας δει, ας κάνει την έρευνα της και αν δεν σου είναι κόπος, μετέφερε τη και σε μας να την έχουμε (Αχρείαστη να είναι)

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου :)

Αυτο παλι σε δημόσιο να δουλεύουνε κ οι 2 γονεις, δεν το καταλαβαίνω..Με ποια λογική θελουν κατι τετοιο, ομως το ειχα ξαναδιαβάσει, ίσως και σε αλλο τοπικ.

Λοιπον θα της πω νακανει την ερευνα της και αν προχωρήσει σε ιδιωτικούς θα σας ενημερώσω.

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου :)

Αυτο παλι σε δημόσιο να δουλεύουνε κ οι 2 γονεις, δεν το καταλαβαίνω..Με ποια λογική θελουν κατι τετοιο, ομως το ειχα ξαναδιαβάσει, ίσως και σε αλλο τοπικ.

Λοιπον θα της πω νακανει την ερευνα της και αν προχωρήσει σε ιδιωτικούς θα σας ενημερώσω.

έχε υπόψη σου ότι οι εγγραφές για τους δημοτικούς του περιστερίου έχουν ήδη ξεκινήσει και λήγουν αν δεν κάνω λάθος 15 Ιουνίου

αν είναι να το παλέψει για τον δημόσιο πρέπει να τρέξει γιατί έχει και πολύ χαρτούρα να συγκεντρώσει

Πολλοι γραφονται σε σεμιναρια του ΟΑΕΔ και με την δικαιολογια αυτη τα δεχονται στους παιδικους . βεβαια πρεπει να εχει λιγη καλη θεληση και η διευθυντρια.

Τα σεμιναρια ειναι επιδοτουμενα οπότε βγαζει και κατι αν τελικα παει μεχρι να βρει δουλεια.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

απ το λίγο που έψαξα πάντως μέσω ιντερνετ, βρήκα αρκετά ενδιαφέρον αυτόν edit admin

δεν έχω μιλήσει όμως, δεν έχω πάει απο εκεί, δεν έχω δει με τα μάτια μου τίποτα....

Πηγαινε το παιδάκι σου όπου θες, αλλά ΜΑΚΡΙΑ απο αυτόν τον σταθμό που αναφέρεις..... ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ...

edit amdin (Πηγαινε το παιδάκι σου όπου θες, αλλά ΜΑΚΡΙΑ απο αυτόν τον σταθμό που αναφέρεις..... ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ...δεν είναι λεπτομερής περιγραφή κάποιου συγκεκριμένου γεγονότος, και άρα δεν είναι ενημερωτικά - ίσα ίσα μπορεί να θεωρηθούν σύμφωνα με το νόμο, δυσφημιστικά. Η ονομασία του παιδικού σταθμού αφαιρέθηκε)

edit admin ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ, ΞΙΝΙΣΜΕΝΗ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΚΑΣΕΤΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΝΙΚΟ ΥΦΟΣ... ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ... ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΝΑ ΣΕ ΠΡΗΖΕΙ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ.

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.

ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

edit admin

ΠΡΟΣΟΧΗ: όταν περιγράφετε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία κτλ. είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να μην συνοδεύεται το κείμενο που δημοσιεύετε απο αρνητικούς χαρακτηρισμούς όπως "ανεύθυνοι", "αναίσθητοι" ή άλλους χαρακτηρισμούς, ειδικά όταν αναφέρετε και επωνυμία επιχείρισης. Κάτι τέτοιο είναι δυσφημιστικό και μπορεί να θεωρηθεί νομικά δυσφήμιση δια του τύπου. Χρήστες οι οποίοι περιγράφουν με τέτοιους χαρακτηρισμούς, παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία θα θεωρείται αυτόματα ότι παραβαίνουν τους κανονισμούς του φόρουμ και ενδέχεται να αποκλείονται προσωρινά μέχρι συμμόρφωσης με το ισχύον νομικό πλαίσιο. Έτσι ώστε να είναι ενημερωτικές οι δημοσιεύσεις, πάντα να περιγράφετε τα πραγματικά περιστατικά χωρίς χαρακτηρισμούς και να περιορίζεστε μόνο σε αυτά τα οποία οι ίδιοι μπορείτε να πιστοποιήσετε. Δεκτές θα γίνονται ΜΟΝΟ δημοσιεύσεις οι οποίες περιγράφουν περιστατικά ή καταστάσεις, ΧΩΡΙΣ να περιλαμβάνουν χαρακτηρισμούς ή ασαφής περιγραφές με γενικότητες !!!

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.

Σε περιπτωση υπονιας κακοποιησης του παιδιου σου απο την δασκαλα θα σου αρεσε. Οταν πχ ερχετε μελανιασμενο σπιτι και σου λενε επεσε θα ενοιωθες καλα να δεις οτι ειναι αληθεια.

Πιστευεις οτι αν ειχε αρνητικο σκοπο θα σου το ελεγε?

Για τα υπολοιπα θα ενοιωθα το ιδιο με σενα.,

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Σε περιπτωση υπονιας κακοποιησης του παιδιου σου απο την δασκαλα θα σου αρεσε. Οταν πχ ερχετε μελανιασμενο σπιτι και σου λενε επεσε θα ενοιωθες καλα να δεις οτι ειναι αληθεια.

Πιστευεις οτι αν ειχε αρνητικο σκοπο θα σου το ελεγε?

Για τα υπολοιπα θα ενοιωθα το ιδιο με σενα.,

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ. ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΤΟ IMAGE.

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥΝ.

ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΓΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΒΑΓΙΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. Η ΔΙΑΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΟΥΤΕ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΔΙΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΧΩΝΕΥΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ. ΓΙΑ 1 1\2 ΜΗΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ.

edit admin

ΠΡΟΣΟΧΗ: όταν περιγράφετε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία κτλ. είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να μην συνοδεύεται το κείμενο που δημοσιεύετε απο αρνητικούς χαρακτηρισμούς όπως "ανεύθυνοι", "αναίσθητοι" ή άλλους χαρακτηρισμούς, ειδικά όταν αναφέρετε και επωνυμία επιχείρισης. Κάτι τέτοιο είναι δυσφημιστικό και μπορεί να θεωρηθεί νομικά δυσφήμιση δια του τύπου. Χρήστες οι οποίοι περιγράφουν με τέτοιους χαρακτηρισμούς, παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία θα θεωρείται αυτόματα ότι παραβαίνουν τους κανονισμούς του φόρουμ και ενδέχεται να αποκλείονται προσωρινά μέχρι συμμόρφωσης με το ισχύον νομικό πλαίσιο. Έτσι ώστε να είναι ενημερωτικές οι δημοσιεύσεις, πάντα να περιγράφετε τα πραγματικά περιστατικά χωρίς χαρακτηρισμούς και να περιορίζεστε μόνο σε αυτά τα οποία οι ίδιοι μπορείτε να πιστοποιήσετε. Δεκτές θα γίνονται ΜΟΝΟ δημοσιεύσεις οι οποίες περιγράφουν περιστατικά ή καταστάσεις, ΧΩΡΙΣ να περιλαμβάνουν χαρακτηρισμούς ή ασαφής περιγραφές με γενικότητες !!!

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Μαμά του Ορίων τώρα είδα ότι είχατε κάνει διαδικασίες για δημοτικό παιδικό σταθμό.

Επειδή κι εγώ Περιστέρι είμαι - τι ακριβώς χρεάζεται?

Χρειάζεται χαμηλό οικ. εισόδημα? κι άν ναι για τι ύψος μιλάμε.

Επίσης pls βοηθησέ με με τις εμπειρίες σου. (Λογικά ο Ορίων τώρα έχει ξεκινήσει την σχολική χρονιά)

Τhnks filakia

σου αντιγράφω τα δικαιολογητικά απ το προηγούμενο ποστ μου αλλά....

νομίζω ότι έχεις χάσει πλέον την σεζόν που τρέχει και πρέπει αν είναι του χρόνου να κάνεις τα χαρτιά σου

απαραίτητη προϋπόθεση για να πάει το παιδί στον σταθμό είναι να δουλεύουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ γονείς

Ζητάνε ένσημα τελευταίων μηνών επικυρωμένα απ το ΙΚΑ καθώς και βεβαίωση εργοδότη ότι εργάζεται ο γονέας. Αυτά τα θέλουν κι απ τους δυο γονείς

εγω παρόλο που είχα μέσον... δεν τον πήραν τον μικρό στον δημοτικό λόγω λέει ηλικίας.. παίρνουν μετά τον ένα χρόνο! :shock:

Μέχρι να χρονίσει το παιδί σου, το καταπίνεις! κι αν χρονίζει Νοέμβριο όπως ο δικός μου... ας πρόσεχες! τον πας κοντά δυο ετών!!! :shock:

ευτυχώς όμως τον είχαν ήδη πάρει στην παιδική στέγη που είναι μέσω του ΙΚΑ (και για εκεί τελείωσαν οι προθεσμίες, του χρόνου τώρα πάλι)

είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη

πληρώνω 75 το μήνα και το παιδί κάθε πρωί που πηγαίνουμε, φεύγει κυριολεκτικά απ την αγκαλιά μου για να πάει στην αγκαλιά της δασκάλας του

τις προάλλες κι όλας έκλαιγε που πήγα να τον πάρω κι ήθελε να κάτσει :shock:

τρώει μέσα, κοιμάται... όλα μια χαρά

Δεν είχε δυσκολία προσαρμογής λόγω ακριβώς που ήταν μικρός

Απλά αρρωσταίνει σχετικά συχνά (μια φορά το μήνα σταθερά) αλλά δεν έχω κι άλλη επιλογή. Δυστυχώς πρέπει να δουλεύω και δεν υπάρχει άτομο δικό μου να τον κρατάει

ό,τι άλλο θες ρώτα με, ή στείλε και πμ

ό,τι ξέρω ευχαρίστως να σε βοηθήσω

Ευχαριστώ πολύ

Βασικά με ενδιαφέρει για να είμαι προετοιμασμένη για τον επόμενο χρόνο (αφού η παιδίατρος έχει πεί να μην την βάλουμε παιδικό ακόμη - λόγω της ευαισθησίας της με το αναπνευστικό)

Η παιδική στέγη΄τι ακριβώς είναι? Και πώς "μπαίνεις"?? Τι ώρες τα κρατάνε τα παιδιά?

Στο Περιστέρι έχει?

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις

είναι παιδικός σταθμός μέσω του ΙΚΑ

χρειάζεται να κάνεις μόνο μια αίτηση στα κεντρικά του ικα στην αθήνα στις σωστές προθεσμίες

χρειάζεται οπωσδήποτε να δουλεύεις, να έχεις δικό σου βιβλιάριο υγείας και το παιδί να είναι σε σένα στο βιβλιάριο

αν στον πάρουν, τότε σου λέει τι δικαιολογητικά πρέπει να προσκομίσεις στον σταθμό όταν πας το παιδί

(είναι περίπου τα ίδια με τον παιδικό σταθμό του δήμου και λιγότερα)

έχει και στο Περιστέρι απ ότι έχω δει

Που είναι ο ΟΤΕ έχει απέναντι ένα πάρκο... κάπου εκεί μέσα είναι (αν θυμάμαι καλά, γιατί όλο τα μπερδεύω)

Μπαίνεις με βάση το εισόδημα σου... όσο πιο χαμηλό τόσο πιο εύκολο

Το 20.000 ετησίως είναι μεσαίο

Το ωράριο είναι νομίζω κάπου 6,30 το πρωί με 4 παρά τέταρτο αυστηρά

Διαφημίσεις

• 9 months later...

γεια σας.

ο αντρας μου εχει δική του δουλεια (τεβε) και εγω εχω ικα γιατι δουλευω σαν υπαλληλος εκει.δικαιουμε να κανω αιτηση για δημοσιους δημοτικους παιδικους σταθμους??έιναι 1 ετους και του χρονου δεν θα εχω πια βοηθεια να μου τον κρατανε οι γονεις μου.

• 8 months later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΡΧΙΖΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦ.ΣΤΑΘΜΟ GOLDEN WORLD ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ?ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.