Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σουπλα και χωνακια για βαπτιση

demi

Recommended Posts

λοιπον βρηκα σουπλα με το θεμα ΑΚΡΙΒΩς της βαπτισης (το δημιουργει εκ νεου γραφιστας)και χωνακια με το ιδιο θεμα .οποτε προσκληση χωνακι σουπλα ολα τα ιδια..

τα σουπλα βγαινουν 0,70 λεπτα και τα χωνακια 0.60.πολυ ομορφα και οποια κοπελα εχει κοντα της ψηφιακες εκτυπωσεις μπορει να το κανει...

τα σουπλα ειναι ξερετε αυτα τα χαρτια που μπαινουν κατω απο το πιατο η στον δισκο των goodys ας πουμε απλα αυτο εχει ολο το concept της βαπτισης..το εκανα εγω με τον μικρο πριγκιπα και τρελλαθηκαν..εγω ειχα αποσπασματα απο το παραμυθι και το ονομα του παιδιου...

σας αρεσει σαν ιδεα η μονο εγω ειμαι η ξεσηκωμενη ξανθια με τις βαπτισεις?

Διαφημίσεις

Ήρθα να σου κάνω παρέα,θα είμαι η ξεσηκωμένη καστανή με τις βαφτίσεις!

Πολύ ωραία ιδέα είναι να είναι όλα σεταρισμένα,περιμένω την ώρα που θα εφαρμόσω όλα όσα έμαθα εδώ μέσα!;)

Α...και ακόμα μας χρωστάς φωτό από την βάφτιση.Πόσες φορές πρέπει να το πούμε πια??:lol:

Εσυ ομως Pepi μου εχεις το πιο ωραιο μαρτυρικο που εχω δει .Μπραβο κοριτσι μου.

Δεν ξερω αν ειχες δει την κρεμαστρα μαρτυρικο γιατι δεν την πήρα ... αν εννοείς τα βραχιολακια ευχαριστω...

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω να βαζω φωτο γιαυτο περιμενω τον αδερφο μου..

ΑΛΛΑ δεν χρειαζεται να εχεις θεμα..η βαπτιση γινετε ειτε θεματικη ειτε με χρωμα..δηλ μπορεις να προσανατολιστεις στο χρωμα και να παιξεις γυρω απο αυτο.

αυτες ειναι πιο ευκολες..οτι θες πες να σε βοηθησουμε..

Ούτε και εγώ έιχα θέμα... το θέμα μου ήταν να πάρω προσκλητήρια και μπομπονιέρες απο το χαμόγελο του παιδιού και τότε που έγινε η βάπτιση δεν είχε να συνδιάζονται. Πραγματικά όμως χάρηκα που έδωσα τα λεφτά σε κάποια παιδάκια λιγότερα τυχερά από τα δικά μου.

Διαφημίσεις

Ούτε και εγώ έιχα θέμα... το θέμα μου ήταν να πάρω προσκλητήρια και μπομπονιέρες απο το χαμόγελο του παιδιού και τότε που έγινε η βάπτιση δεν είχε να συνδιάζονται. Πραγματικά όμως χάρηκα που έδωσα τα λεφτά σε κάποια παιδάκια λιγότερα τυχερά από τα δικά μου.

τις μπομπο του Γ. τις είχα πάρει και εγώ από το χαμόγελο!

και πολλές - στη συνέχεια - ακολούθησαν το παράδειγμα μου και πολύ το χ'αρηκα!

και εγώ, αγαπη!

ακριβώς το ίδιο!

κατευθείαν στην τσάντα!!! (και τα 4 :lol:)

χαχαχα

:lol:

:lol::lol::lol::lol:

Πόσο μου μοιάζεις!!:lol::lol::lol:

Επίσης,έχω κρατήσει και χωνάκια από γάμο,για το ρύζι,επειδή είχαν μια τέλεια ζωγραφιά,αλλά σας παρακαλώ μην το πείτε πουθενά!!:lol::lol:

Δεν ξερω αν ειχες δει την κρεμαστρα μαρτυρικο γιατι δεν την πήρα ... αν εννοείς τα βραχιολακια ευχαριστω...

Pepi μου ειχα δει και τα δυο και ειναι φανταστικα και το πιο φανταστικο ειναι οτι τα εφτιαξες με τα χερακια σου.Εγω κραταω παντα ολα τα μαρτυρικα απο τις βαφτισεις που ειμαι καλεσμενη αλλα αν επαιρνα κατι σαν τα βραχιολακια σου σιγουρα θα τα στολιζα στο δωματιο της κορης μου.

nSRtp3.png

Πείτε με παλαβή,αλλά εγώ θα το έβγαζα το σουπλά επί τόπου και θα το κρατούσα για ενθύμιο.Με τίποτα δεν θα μπορούσα να λερώσω κάτι τόσο όμορφο!

Και εγω το ιδιο θα εκανα.Ξερεις τι σκεφτομαι να κανω στην βαφτιση του γιου μου?Εβαλα την νονα του και ζωγραφισε σε κανσον χαρτονι σε διαστασεις σουπλα το θεμα της βαφτισης το οποιο και θα τυπωσουμε σε τυπογραφειο κατοπιν σκεφτομαι να τα πλαστικοποιησω και να τοποθετηθουν στα τραπεζια ετσι ωστε ο καθε καλεσμενος να εχει ενα ενθυμιο απο την βαφτιση του γιου μου.Δεν ξερω ποσο θα μου κοστισει η πλαστικοποιηση βεβαια θα το δω.

nSRtp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω το ιδιο θα εκανα.Ξερεις τι σκεφτομαι να κανω στην βαφτιση του γιου μου?Εβαλα την νονα του και ζωγραφισε σε κανσον χαρτονι σε διαστασεις σουπλα το θεμα της βαφτισης το οποιο και θα τυπωσουμε σε τυπογραφειο κατοπιν σκεφτομαι να τα πλαστικοποιησω και να τοποθετηθουν στα τραπεζια ετσι ωστε ο καθε καλεσμενος να εχει ενα ενθυμιο απο την βαφτιση του γιου μου.Δεν ξερω ποσο θα μου κοστισει η πλαστικοποιηση βεβαια θα το δω.

Αν οι διαστάσεις σουπλά είναι σαν το μέγεθος κόλλας Α4, ίσως σε συμφέρει να αγοράσεις εσύ πλαστικοποιητή και να τα κάνεις μόνη σου.Μπορείς να βρεις πλαστικοποιητή και με 30ευρώ και με φύλλα πλαστικοποίησης από μακρο που έιναι φθηνότερα. Αν οι διαστάσεις του σουπλά είναι μεγαλύτερες, δηλαδή κόλλας Α3, νομίζω υπάρχει επίσης πλαστικοποιητής αλλά ακριβότερος. Δεν ξέρω βέβαια πόσο κοστίζει να σου τα πλαστικοποιήσουν έξω, αλλά να μην πέσει και εκεί εκμετάλλευση στις τιμές??

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Αν οι διαστάσεις σουπλά είναι σαν το μέγεθος κόλλας Α4, ίσως σε συμφέρει να αγοράσεις εσύ πλαστικοποιητή και να τα κάνεις μόνη σου.Μπορείς να βρεις πλαστικοποιητή και με 30ευρώ και με φύλλα πλαστικοποίησης από μακρο που έιναι φθηνότερα. Αν οι διαστάσεις του σουπλά είναι μεγαλύτερες, δηλαδή κόλλας Α3, νομίζω υπάρχει επίσης πλαστικοποιητής αλλά ακριβότερος. Δεν ξέρω βέβαια πόσο κοστίζει να σου τα πλαστικοποιήσουν έξω, αλλά να μην πέσει και εκεί εκμετάλλευση στις τιμές??

My life καλησπερα.Απο εκμεταλλευση αλλο τιποτα για αυτο αποφασισα να τα κανω μονη μου.Τι να σου πω οτι για τις μπομπο μου ζηταγαν 5,5ευρω την μια και εγω εφτιαξα ακριβως τις ιδιες με 1,50ευρω, τα σουπλα μου ζηταγαν 1,50 το ενα και εγω θα τα τυπωσω με 0.70 απο τη διακοσμηση η πιο φθηνη στα 700 ευρω και εγω θα την κανω με 250ευρω αστα να πανε.Απο Δευτερα θα παω να ρωτησω για πλαστικοποιηση και αν δεν με συμφερει το πολυ-πολυ θα φτιαξω μερικα για ενθυμιο για μενα και το παιδι μου.Μηπως γνωριζεις ποσο εχει ο πλαστικοποιητης Α3?

nSRtp3.png

Elen73 καλημέρα! Μπράβο σου που τα κάνεις μόνη σου!!

Λοιπόν, από μία πρόχειρη ματιά και όσο με αφήνει το μωρό μου, είδα πλαστικοποιητή Α3 με 60, 95 και 132ευρώ. Αυτούς εντόπισα φθηνότερους, διότι οι επαγγελματικοί κάνουν ..... μέχρι και 2000ευρώ:shock:! Τα σουπλά που εκτύπωσες δεν είναι Α4 δηλαδή?

Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις φυσικά! Πες μας τι σου είπαν να ξερουμε και μεις;)!! Πάντως 4 ευρώ διαφορά στη μπομπονιέρα είναι σχεδόν άλλες 2 μπομπονιέρες!!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

φανταστικη ιδαια αυτη με τα σουπλα σε χαρτι Α4 και πλαστικοποιηση (νομιζω εχω ολα τα υλικα)

αλλα σε περιπτωση που φυγουν απο το μαγαζι και δεν τα παρουν?

εννοειτε τα μαζευω αλλα μετα τι τα κανω?

και ποση ποσοτητα θα κανεις?οσοι ειναι οι καλεσμενοι?

φανταστικη ιδαια αυτη με τα σουπλα σε χαρτι Α4 και πλαστικοποιηση (νομιζω εχω ολα τα υλικα)

εννοειτε τα μαζευω αλλα μετα τι τα κανω?

και ποση ποσοτητα θα κανεις?οσοι ειναι οι καλεσμενοι?

Τα σουπλα θα τα κανω σε διασταση Α3.Δεν εχω προλαβει ακομη να βγω εξω για να ρωτησω.Θα φτιαξω 100τμχ οσοι και οι καλεσμενοι στο τραπεζι.Αν τα παρουν ολοι μαζι τους μετα το τραπεζι ειναι ενα θεμα που με απασχολει.Θα δω το κοστος και θα αποφασισω τι θα κανω.Αν δλδ μου ζητησουν 1 ευρω το τμχ θα κανω 5-10 για μενα τις φιλες και την νονα τωρα αν μου πουν μεχρι το πολυ 0.50 τμχ μαλλον θα τα κανω .Θα ενημερωσω αυριο

nSRtp3.png

Δυστυχώς δεν εκτιμάνε όλοι τέτοιες κατασκευές.Αυτό που για κάποιους είναι μια δημιουργία,για άλλους είναι ένα απλό σουπλά.Ειδικά αν τρώγοντας,το λερώσουν.Μπορείς να ενημερώσεις πάντως ότι είναι δικά τους και όποιος θέλει,θα το πάρει.

Κοριτσια καλησπερα.Ρωτησα σημερα σε 2 βιβλιοπωλεια στην περιοχη μου για πλαστικοποιηση σελιδας Α3 και μου δωσανε τιμη 1,30ευρω το τμχ.Δεν προκειται να πλαστικοποιησω 100 σουπλα γιατι θα μου κοστισει η πλαστικοποιηση πιο πολλα απο την εκτυπωση και γιατι οπως λεει η φιλη Cristina112 λιγοι εκτιμουν αυτα τα πραγματακια σε βαφτισεις και γαμους.

Θα κανω 10 τμχ για μενα , την νονα και 2 κολλητες φιλες μου.Πολλα φιλια!!!

nSRtp3.png

Κοριτσια καλησπερα.Ρωτησα σημερα σε 2 βιβλιοπωλεια στην περιοχη μου για πλαστικοποιηση σελιδας Α3 και μου δωσανε τιμη 1,30ευρω το τμχ.Δεν προκειται να πλαστικοποιησω 100 σουπλα γιατι θα μου κοστισει η πλαστικοποιηση πιο πολλα απο την εκτυπωση και γιατι οπως λεει η φιλη Cristina112 λιγοι εκτιμουν αυτα τα πραγματακια σε βαφτισεις και γαμους.

Θα κανω 10 τμχ για μενα , την νονα και 2 κολλητες φιλες μου.Πολλα φιλια!!!

Είναι ακριβούτσικη η τιμή, καλά το κάνεις τότε! Μόνο για ενθύμιο;)!!

Με το καλό η βάφτισή σας:-D!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Είναι ακριβούτσικη η τιμή, καλά το κάνεις τότε! Μόνο για ενθύμιο;)!!

Με το καλό η βάφτισή σας:-D!!

Σ' ευχαριστω πολυ mylife10.Να εισαι καλα.Μολις τελειωσω απο την βαπτιση θα ανεβασω φωτογραφιες!!!

nSRtp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...