Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

έχει κάποιος-α αγορασει βιβλί της miriam stoppard ή λουκίας χατζηνεοφύτου δημητρίου?

Recommended Posts

Έχω μια κόρη 7,5 μηνών και σκεφτόμουν ν'αγοράσω κάποιο από τα παρακάτω βιβλία.

Για το βιβλίο η πλήρης φροντίδα του παιδιού της Μiriam Stoppard,το βιβλίο τα 6 πρώτα χρόνια της ζωής της Λουκίας Χατζηνεοφύτου Δημητρίου και το η ανάπτυξη των παιδιών των Cole Michael , Cole Sheila R. τι γνώμη έχετε?Έχει κανεις διαβάσει καποιο από τα δυο?Βοηθήθηκε σε διάφορα θέματα?

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Είχα αγοράσει το βιβλίο η πλήρης φροντίδα του παιδιού της Μiriam Stoppard (για τα 6 πρώτα χρόνια ) και σαν πρωτομαμά τότε, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Ναι βρήκα, πολλά χρήσιμα πράγματα μέσα και βοηθήθηκα. Το διάβαζα δε, απο την εγκυμοσύνη ακόμη, έτσι ώστε να είμαι προετοιμασμένη όταν έρθει το μπεμπέ! ;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Έχει 2 βιβλία ποιο από τα 2?θυμάσαι tης stoppard?

Για παιχνίδια για 7,5 μηνών?Με ήχους και κουμπιά?Τι προτείνεις?Εννοείται και παιχνίδι οι 2 μας,της μιλάω πολύ αλλά για να παίζει και μόνη της?Τι εταιρία καλύτερα?playgro,fisher price,haba,playskool,imaginarium?

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

http://www.ebooks.gr/book/113331 Αυτό είχα εγώ.:D

Σχετικά με τα παιχνίδια, δεν έχω συγκεκριμένη προτίμηση σε εταιρεία. Πάντα τα έβλεπα απο κοντά και επέλεγα αυτό που πίστευα ότι έχει περισσότερες λειτουργίες και θα είναι πιο ευχάριστο για το μωρό. Βέβαια, πολλές φορές έχω πέσει έξω.... Έπαιρνα εγώ το ακριβό, το τέλειο, με χίλια δυο πράγματα επάνω και το μωρό κολλούσε με ένα απλό που εγώ ούτε το υπολόγιζα. :D

Πάντως, γι'αυτή την ηλικία, έτσι όπως τα λες ...μουσικούλα, ήχοι ζώων, κουμπάκια, φωτάκια κλπ είναι ότι πρέπει.

το λεω γιατί εδώ δεν υπάρχουν μαγαζιά και όλα τα παίρνω από internet,δε τα βλέπω.Π.χ. κάποια που σας άρεσαν με πολλά κουμπάκια?

Διαφημίσεις

• 5 months later...

Το βιβλίο "Τα 6 χρόνια της ζωής" το έχω. Για μένα είναι βίβλος. Το έχω από τη σχολή (νηπιαγωγός) και ανατρέχω σε αυτο πολύ συχνα είτε λόγω συμπεριφορών παιδιων που με προβληματιζουν αλλα και τωρα που εγινα μανουλα για την ανάπτυξη κ τη συμπεριφορα του δικού μου παιδιού.Στην εγκυμοσυνη που το ξαναδιαβασα απο την αρχη μέχρι το τελος διαπιστωσα οτι ενώ εχουν περασει 10 χρονια που βρισκεται στη βιβλιοθηκη μου και εχουν εισαχθει πολλες νεες θεωριες στην ψυχολογία, δεν μπορω να πω οτι διαβασα κατι που να μου φανηκε καπως "παρωχημένο'

το συστήνω ανεπιφύλακτα αν και είναι λιγο θεωρητικό.

Σχετικά με τα παιχνίδια, δεν έχω συγκεκριμένη προτίμηση σε εταιρεία. Πάντα τα έβλεπα απο κοντά και επέλεγα αυτό που πίστευα ότι έχει περισσότερες λειτουργίες και θα είναι πιο ευχάριστο για το μωρό. Βέβαια, πολλές φορές έχω πέσει έξω.... Έπαιρνα εγώ το ακριβό, το τέλειο, με χίλια δυο πράγματα επάνω και το μωρό κολλούσε με ένα απλό που εγώ ούτε το υπολόγιζα. :D

Πάντως, γι'αυτή την ηλικία, έτσι όπως τα λες ...μουσικούλα, ήχοι ζώων, κουμπάκια, φωτάκια κλπ είναι ότι πρέπει.

Τα παιχνίδα θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή.... Υπάρχουν πολλά που είναι ακατάλληλα.... Και μιλάω πάντα εκπαιδευτικά....

Υπάρχουν παιχνίδια που προβάλλονται ως εκπαιδευτικά και τα αποτελέσματα που έχουν μπορεί να είναι έως και καταστροφικά για την εκπαίδευση ενός παιδιού...

Για παράδειγμα, είδα στην Αγγλία παιχνίδι "εκπαιδευτικό", σε στυλ lap top, που (μέσα σε άλλα) δίδασκε στο παιδί και τους αριθμούς μέχρι το 100. ΑΛΛΑ δεχόταν τους αριθμούς γραμμένους ανάποδα....π.χ. για να δεχτεί το 25, το παιδί έπρεπε να πληκτρολογήσει π΄ρωτα το 5 και μετά το 2....Εντελώς λάθος....

Επίσης, υπάρχουν στην Ελλάδα "εκπαιδευτικά" παιχνίδια που μαθαίνουν στα παιδιά τα γράμματα.....Το λάθος τπους είναι ότι τα γράμματα δεν τα μαθαίνει το παιδί ως "μου", "νου" κλπ, αλλά ως ήχους μ,ν κλπ (ως φωνές)...

Επίσης, υπάρχουν "εκπαιδευτικά" παιχνίδια που μαθαίνουν στα παιδιά αγγλικά, επίσης λάθος....π.χ. "Πόυ είναι το μαϊμουδάκι;" = @Where is monkey?" αντί "where is THE monkey?"

Το θέμα "παιχνίδι" θέλει πολύ ψάξιμο.....

Τα παιχνίδα θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή.... Υπάρχουν πολλά που είναι ακατάλληλα.... Και μιλάω πάντα εκπαιδευτικά....

Υπάρχουν παιχνίδια που προβάλλονται ως εκπαιδευτικά και τα αποτελέσματα που έχουν μπορεί να είναι έως και καταστροφικά για την εκπαίδευση ενός παιδιού...

Για παράδειγμα, είδα στην Αγγλία παιχνίδι "εκπαιδευτικό", σε στυλ lap top, που (μέσα σε άλλα) δίδασκε στο παιδί και τους αριθμούς μέχρι το 100. ΑΛΛΑ δεχόταν τους αριθμούς γραμμένους ανάποδα....π.χ. για να δεχτεί το 25, το παιδί έπρεπε να πληκτρολογήσει π΄ρωτα το 5 και μετά το 2....Εντελώς λάθος....

Επίσης, υπάρχουν στην Ελλάδα "εκπαιδευτικά" παιχνίδια που μαθαίνουν στα παιδιά τα γράμματα.....Το λάθος τπους είναι ότι τα γράμματα δεν τα μαθαίνει το παιδί ως "μου", "νου" κλπ, αλλά ως ήχους μ,ν κλπ (ως φωνές)...

Επίσης, υπάρχουν "εκπαιδευτικά" παιχνίδια που μαθαίνουν στα παιδιά αγγλικά, επίσης λάθος....π.χ. "Πόυ είναι το μαϊμουδάκι;" = @Where is monkey?" αντί "where is THE monkey?"

Το θέμα "παιχνίδι" θέλει πολύ ψάξιμο.....

Μαζί σου emmaki, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το μήνυμα σου με το δικό μου και το παραθέτεις.... Η κοπέλα ρώτησε για 7,5 μηνών μωρό, τι παιχνίδια της συστήνω, ποιάς εταιρείας.....:roll:

Μαζί σου emmaki, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το μήνυμα σου με το δικό μου και το παραθέτεις.... Η κοπέλα ρώτησε για 7,5 μηνών μωρό, τι παιχνίδια της συστήνω, ποιάς εταιρείας.....:roll:

Απλά επειδή ανέφερες για παιχνίδια....θεώρησα καλό να πάρω ως αφορμή το δικό οσυ μήνυμα για να εφιστήσω σε όλους την προσοχή στην επιλογή τους.....

Δεν γράφεις εσύ κάτι "κακό"......

Για 7μιση μηνών μπορεί το παιδάκι να παίζει με ό,τι κάνει θόρυβο....Εκνευριστικό απίστευτα για τους γονείς, αλλά ξετρελλαινει τα παιιδά!!!! Επίσης, με πράγματα που μπορεί να τα βάζει στο στόμα και να "ξύνει" ουσιαστικά τα ούλα του....Ή ό,τι έχει χρώματα και φώτα και μουσική.....

Άλλο "παιχνίδι" που ξετρελλαίνει παιδιά (και τρελλαίνει μαμάδες) είναι οι κατσαρόλες!!!! Κάνουν πολύ θόρυβο και τους αρέσει να τις κάνουν ντραμς.....

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...