Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Recommended Posts

:evil:Ρε παιδιά, έχω φορτώσει πάρα πολύ. Ζητούν περίπου 800 συνταξιούχοι βουλεύτές αναδρομικά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Αυτοί, που μαζί με κάποιους άλλους έφτασαν την Ελλάδα στα χάλια που βρίσκεται. Κι ενώ εμάς μας έχουν ξεσκίσει. :evil: Που έχουν κάνει περικοπές σε συνταξιούχους με 800 και 700 ευρώ. Που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.

Δεν πρέπει τουλάχιστον να δώσουν στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων διεκδικούν αναδρομικά? Ετσι, για να ξέρουμε. Μην τους πάρει όλους η μπάλα.

Ε, ρε γιαούρτι που χρειάζεται. :twisted:

Διαφημίσεις

Μαζί σου και άμα θες φτιάχνω και γιαούρτι σπιτικό, κάνει και για εγκαύματα και για μάσκα.....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

ναι το ακουσα αν τους δωσουν ομως την βουλευτικη αποζωμιωση τι θα κανουμε???θα καθομαστε μονο να γκρινιαζουμε πισω απο τον υπολογιστη????

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...